maanantai 28. helmikuuta 2011

Kesä, tule jo

Kesällä 2011 aion: maalata, viettää päivän puhumatta kenellekkään mitään, piirtää, kirjoittaa Polttomerkityn alustavasti loppuun, kirjoittaa lyhyen absurdin hömppänovellin, valokuvata, nukkua, pohtia yhteiskunnassa olevia epäkohtia, shoppailla,olla sponttaani, ostaa korkkarit, käydä eri kaupungeissa junalla, lukea kirjan, joka käsittelee sotahistoriaa, lukea jonkun Stephen Kingin kirjan, elää siten, eten katuisi mitään, kehittää vaikeasti selitettävän ihastuksen, paeta mielikuvitusmaaolmaan, valvoa koko yön, runoilla, mennä ulos seuraamaan auringonnousua ja keksiä jotain hienoa.

Ps. Täällä Ylläksellä on ollut sangen hilpeää. Kiitos lisäksi uusille lukijoille joita on tupsahtanut pari

torstai 24. helmikuuta 2011

Tänään se alkoi

Eilen olin pulkkailemassa, jotta saataisiin koulun verkkolehteen juttua :'D

Hiihtoloma nimittäin! Lähden tänään Satulle Nokialle yöksi ja siitä sitten lähdetään ajelemaan kohti Yllästä. Mulla on pari postausta tänne joten en täysin hiljene viikoksi, mutta seuraavaa kunnon postausta jouduttu odottamaan ensiviikon sunnuntaihin asti. Eli hauskaa hiihtolomaa niille joilla se alko, huomenna meikä lähtee vallottaan pohjosta!

tiistai 22. helmikuuta 2011

Sääliksi en osaa uida läksymeressä

Ajattelin, että kun oon saanut itseopiskelutehtävät tehtyä niin mikään ei stressaa mua ennen hiihtolomaa, mutta loppuviikko onkin sitten tuupattu täyteen: torstaina historian termitesti & enkun sanakoe, perjantaina ruotsin sanakoe (vaatimattomasti 5 sivua sanoja) ja mieluusti pitäis saada luettua näytelmä. Kotopuolessa pitäs saada siivottua ja pakattua perjantai iltaan mennessä kun perjantaina on suunta Nokialle ja sieltä lauantaina Ylläkselle.

Kun on tää kiirekriiseily suoritettu niin voidaankin mennä päivänasuun:
Kauluspaita - H&M, Mekko - H&M, T-paita - Seppälä, Legginssit - Ginatricot


Nyt on tosiaan kiireen puoleista, joten laitan tähän loppuun vähän kevennyksenä mun kouluvihko töherryksiä jotka ovat yhtä lukuun ottamatta tehty tänään:

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Suloista, lämmintä ja isoa

Eli puhun mun talvikengistä jotka äiti osti mulle eilen Citymarketista ja oli vielä alennuksella:
Isolla viittaan ihan kokonumeroon 41, joka on mulle aavistuksen liian suuri, mutten anna sen haitata kun nää oli jotenkin... Sydämensulattajat ton karvareunan kanssa.

Tänään on ollut ihan sunnuntai eli ottaa päähän ja väsyttää ja on muutenkin ihan blah -fiilis.

Nyt tämmöinen ääreislyhyt postaus jonka pääpointti noissa kengissä, koitan saada ensi viikolla pitkästä aikaa asukuvaa tännekkin!

lauantai 19. helmikuuta 2011

Aurinkoinen ostosreissu

Tänään poikettiin porukoitten kanssa Tampereella kattomaan mulle kunnolliset ulkoiluvaatteet kun sinne lappiin lähden ensi viikolla (hui viikon päästä oon jo siellä, tai ainakin lähellä) Ulkoiluvaatteiden lisäksi mukaan Tampereelta lähti tällaista:
Farkkuliivi H&M 19,95 €, mulle on tullu joku kamala farkkukausi, sillä esimerkiksi testasin ihania farkkuja jotka oli muuten hyvät, mutta auttamattoman isot vyötäröltä. Jäin vähän katkeraks :'D

Meikkipussikin sai täytettä:

Luomiväri trio Seppälästä 5,95 € ja uusi poskipuna vanhan ja auttamattomasti kuluneen tilalle, Citymarket 6,95 €

Lisäksi tuli ostettua perus valkoinen pitkähihainen, turkoosi pipo, seinäkalenteri ja sairaan suloiset talvikengät joista voisin ottaa kuvaa vaikkapa huomenissa.
Nyt pokémonia & lakua, huomiseen!

Ps. olin katkera myös siitä, ettei siinä h&m:ssä missä kävin, ollut niitä korkkareita.

torstai 17. helmikuuta 2011

Meillä päin tätä kutsutaan abienpäiväksi

Koska koen, etten ole nolannut itseäni blogin puolella tarpeeksi, niin laitampas tähän pari naamakuvaa tältä päivältä:


Meikki ja hiukset ovat abien käsialaa.
Tämän kauniin ehostautumisen lisäksi saatiin kärsiä mm. kananmunan kuljettamisesta suusta suuhun sitä rikkomatta (sain tästä kauheet mahatautipaniikit kotona, ja iskä joutu vakuutteleen mulle etten saa mahatautia.. fail) "ihanan" makuisista ruokasekoituksissa ja kaupan päälle saatiin siivota lukion puoli videonauhasta paperisilpusta. Vapaa-ajan luokassa oli paperisilppua makaroonia ja siirappia nam.
Huomenna se olis sitten yövaatteilla kouluun!

tiistai 15. helmikuuta 2011

Rakkautta vain

Tata young - Shine Like a Superstar

Eilen iskä hake postista H&M:n paketin jota olin odottanut viikonpäivät:

En seiso vinossa
Paketissa tai tilauksessa, miten vaan oli tämä ihana farkkumekko, joka ei aivan pääse oikeuksiinsa, sillä rimpsujen helmat olis pitänyt silittää, enkä moiseen puuhaan ruvennut. En olisi uskonut vielä vuosi sitten että olisin valmis maksamaan mekosta 34,95 euroa, mutta tää kyllä sulatti mut. Oi ilmat lämmetkää nopeasti! Ingooratkaa kahdeksan tunnin koulupäivän latistama hiuskuontalo..

Ja kyllähän tilaukseen muutama käsihelykin mahtui:
Tällaista tällä kertaa. Rahaa luultavasti käyttelen jälleen lauantain maissa, kun suuntaan porukoiden kanssa katsomaan oikeasti pakkasenpitävät ulkovaatteet Ylläksenreissua varten.

Oon monet kerrat jo pahoitellut sitä, etten ole saanut hetkeen kunnon asukuvia, mutta ei tuonne ulos voi mennä tommosella pakkasella ja sisällä on turhan pimeää jo siinä puolviiden maissa. Vois kevät tehdä tuloaan astetta nopeammin.

Nyt taidankin alkaa tekemään ruotsin läksyjä, palaillaan ehkäpä torstain maissa!

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

2. laatu sunnuntai

Sunnuntaita vain, tänään oli aivan perussunnuntai asun kohdalla ja tuntui olevan myös kuvien osalta:

Nää kuvat jäi kaikki vähän kakkoslaatusiks, kummaa.
Lakkasin tänään tolla värillä, voi hitto että jumaloin tätä lakkaa. Enpä tätä ole käytellyt hirveästi viime kesän jäljiltä, joten tuli kamala kesä kaipuu. Eiks ni että kuukauden päästä on jo melkein kevät?
Ensi viikosta on luvassa toivon mukaan mukava. Koulussa on torstaina penkkarit eli me joudutaan oletettavasti vähän kärsimään ja koulusta päästään naama sutattuna. Lisäksi odottelen H&M:n pakettia saapuvaksi.

Koitan jaksaa kirjoitella alkuviikosti!

lauantai 12. helmikuuta 2011

Elämä valuu sormien välistä

En suinkaan ole laiska, vain hieman saamaton, eikun siis. No kuitenki, koulu vie mehut kyllä ihan kiitettävästi enkä saa oikein aikaiseksi. Kaisa oli meillä yötä eilen/tänään ihan miten vain. Oltiin viikolla bongailtu aamulehdestä ystävänpäiväkakun ohje jota oli pakko kokeilla:
Ei kylläkään ollut ulkonäöllä pilattu, varsinkaan toi mun loistava tomusokerikehä ei parantanut ulkonäköä. Kaikkihan tiedämme että rumakin kakku voi maistua hyvältä ja tää kyllä maistui erittäin.. Sokeriselta.

Hävettää, kun ei ole kunnon kuvia, eli ei tuu kunnon postauksia ja teitä lukijoita pukkaa lisää. Huomenna kyllä otan kuvia ja teen kunnon postauksen, deal?

Ps. Niitä postausehdotuksia kaipailisin yhä.

torstai 10. helmikuuta 2011

Onneksi huomenna on perjantai

Sori noi aika absurdit kuvat, mutta en oikein oo saanut muuta aikaiseksi, koska oon ollut ihan kiitettävästi koulujutuissa kiinni. Oon siis ollut nyt nää kolme päivää koulun penkillä kahdeksaa tuntia.
Tänään tosin oli tarkoitus pukea päälle jotain mielikuvitusrikkaampaa kuin jättineule ja farkut, mutta aamulla arktiset olosuhteet yllättivätkin -23 pakkasasteen kera. Päätin, että huomenna uhmaan säätä vaikka siel olisikin helvetti jäätyy -ilma. Eli huomenissa luvassa toivon mukaan vähän runsaampaa postausta.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Kyselyn tuloksia

Päätin tehdä tästä ihan oman merkinnän niin on sitte vähän selkeämpää. Tulokset
Mielipidepostaukset 27% (10)
Erilaiset esittelypostauset 52% (19)
Photoshootpostaukset 47% (17)
Jotain muuta 5% (2)

Nyt siis kaipailisin aiheita
Mielipidepostauksiin saa heitellä ihan mitä vaan mistä haluatte kuulla mielipiteeni.
Esittelypostauksiin haluan ehdotuksia siitä mitä esittelen, esimerkiksi voin esitellä lempivaateet, naaman hoitoaineet, meikkejä tai muuta vastaavaa.
Photoshootpostaukset on vähän sellaisia, että teen niitä kun on inspiraatiota. Kuitenkin voitte laittaa suuntaa antavia ehdotuksia kuten erilaisia tunnetiloja tai muuta vastaavaa.
Jotain muuta, kertokaa rohkeasti mitä haluatte lukea täällä!

Nyt toivoisin, että oikeasti tulisi ehdotuksia, sillä tein tämän kyselyn sen takia, että voin tehdä teitä kiinnostavia postauksia. Eli ehdotuksia tulemaan!

Laitan tähän vielä pari kuvaa, jotka otin voimalaitokselta:

Kuva hyökkäys

Tänään oli viimeinen vapaapäivä ja lähdettiinkin sitten Kaisan kanssa voimalaitokselle vähäsen kuvaileen:
Pahoittelen jos kuvat lataavat hitaan puoleisesti niiden määrän takia
Huomenna olisi paluu takaisin koulun penkkiin. Pehmeä lasku tähän jaksoo: 8 tunnin koulupäivä. Tää jakso on melko rankka 37 viikkotuntia, mutta on ollut pahempiakin jaksoja, lisäksi tässä jaksossa on kivoja aineita (=aineita jotka aion kirjoittaa)
Ei mulla kummoisempaa asiaa ollutkaan, illemmalla ilmoittelen yhdestä toisesta asiasta sitten.

Mitenkäs teillä on viikko lähtenyt käyntiin?

lauantai 5. helmikuuta 2011

Lähes saamaton päivä

Skid Row - Disease


Tänään en oo tehnyt sitten yhtikäs mitään, vaikka alunperin piti siivota, ehkä huomenna? Pakko nyt viel sanoo tosta Skid rown biisistä, että se on ollut tän päivän inspaavin biisi.
Eilen tuli vähän lupailtua jotain naamakuvia tänne. Meinas sitten sekin jäädä tekemättä, kun hiukset oli lätässä aamulla, koska olin mennyt illalla nukkuun kun hiukset oli kosteet. Kuitenkin raahauduin kameran kanssa ulkosalle:
Kauhistelin tänään juurikasvua joka lähentelee kahta senttiä (Satu, koska voisit värjätä mun hiukset?) Hiukset on muutenkin nyt tuntunut kerrassaan kummalliselta, ne eivät tottele harjaa, hiuslakkaa eikä suoristusrautaa kun yrittäis taivuttaa niitä johonkin suuntaan.

Löysin H&M:ltä kivat kengät, kun vähän kattelin mitä voisin tilata:
Näitä en kylläkään tilaa, koska kengät on sellainen juttu mulle, että niitä pitää koittaa. En ole uuden vuoden lupauksesta huolimatta mikään ultimatekorkkari fani, mutta nämä hyppäsivät silmille. Nää ois melko täydelliset: ei liian sirot, solkia ja kiilakorko. Koroketta löytyisi 2 senttiä ja korkoa 9 senttiä, eli en pysyisi pystyssä mutta.. Nää on silti ihanat!

Nyt taas oon kiittelemässä, mutta uusia lukijoita, kiitos paljon!

Mitenkäs teidän viikonloppu sujuu?