lauantai 5. helmikuuta 2011

Lähes saamaton päivä

Skid Row - Disease


Tänään en oo tehnyt sitten yhtikäs mitään, vaikka alunperin piti siivota, ehkä huomenna? Pakko nyt viel sanoo tosta Skid rown biisistä, että se on ollut tän päivän inspaavin biisi.
Eilen tuli vähän lupailtua jotain naamakuvia tänne. Meinas sitten sekin jäädä tekemättä, kun hiukset oli lätässä aamulla, koska olin mennyt illalla nukkuun kun hiukset oli kosteet. Kuitenkin raahauduin kameran kanssa ulkosalle:
Kauhistelin tänään juurikasvua joka lähentelee kahta senttiä (Satu, koska voisit värjätä mun hiukset?) Hiukset on muutenkin nyt tuntunut kerrassaan kummalliselta, ne eivät tottele harjaa, hiuslakkaa eikä suoristusrautaa kun yrittäis taivuttaa niitä johonkin suuntaan.

Löysin H&M:ltä kivat kengät, kun vähän kattelin mitä voisin tilata:
Näitä en kylläkään tilaa, koska kengät on sellainen juttu mulle, että niitä pitää koittaa. En ole uuden vuoden lupauksesta huolimatta mikään ultimatekorkkari fani, mutta nämä hyppäsivät silmille. Nää ois melko täydelliset: ei liian sirot, solkia ja kiilakorko. Koroketta löytyisi 2 senttiä ja korkoa 9 senttiä, eli en pysyisi pystyssä mutta.. Nää on silti ihanat!

Nyt taas oon kiittelemässä, mutta uusia lukijoita, kiitos paljon!

Mitenkäs teidän viikonloppu sujuu?

3 kommenttia:

  1. mm okei hyvä tietää :D hihi :D
    oonki tänään jo kerran nähny tän sun blogin ja tykkään :)

    VastaaPoista