lauantai 26. lokakuuta 2013

Sattuipa kerran että...





Tämän tarinan opetus on, älkää ikinä väistäkö autolla joutsenia. Tai ainakaan ajako ojaan väistämisen päätteeksi.

maanantai 21. lokakuuta 2013

maanantai 14. lokakuuta 2013

Huuda, huuda ilosta!

Aiemmin päivällä kelasin tämän postauksen nimeksi "paska maanantai" tai "helvetillinen viikonalku", sillä tänään on ollut maailmanlopun merkkejä ilmassa. Tai no ei sentään, mutta ei kovin valoisasti lähtenyt tämä viikko käyntiin, sillä nukuin pommiin, koulussa kuultiin et oltiin kustu parin kaverin kanssa pohjamaali, kun oltiin käytetty väärää ohennetta (opettajat oli neuvonu ristiin) ja lisäksi hajotin yhden lasin tänään kotosalla.

Päivä alkoi parantua, sillä ajattelin piristää itseäni hyvällä ruualla ja nostalgioimalla katselemalla hopeanuolta poru kurkussa ja keittämällä jälkkärikahvin:
Ruoka oli hyvää ja hopeanuoli oli herkkis, mutta kahvin keittäminen meni vähän perseelleen, mutta kyllä siitä ihan hyvää tuli, mitä siis pannuun jäi mun räpeltämisen jäljiltä.

Syömisen jälkeen lähdin lenkille mun viiden kilon painoliivin kanssa. Ei olisi voinut olla parempi idea, sillä mulla oli täysin uudistunut fiilis 50 minuutin jälkeen. Eikä Lahden lenkkeilymaisemissakaan ole moittimista näin maalaistollon näkökulmasta:

Nyt nukkumaan, jotta pääsisin huomenaamulla ajallaan kouluun!

torstai 3. lokakuuta 2013

Teidät on hyväksytty koulutukseen: 15.11.2013 Sotilaan perustaidot

Eilen aamukamman facebook-ryhmässä mainostettiin, että Pirkanmaalla on ensi kuussa MPK:n sotilaan perustaidot viikonloppukurssi. Enempää asiaa miettimättä tuli ilmottauduttua moiseen ja oon jo ihan innoissani. Saapahan vähän ensimakua siitä, mitä tuleman pitää ja toivottavasti vähän hahmottuu sekin että millaista treenitahtia mun tulee pitää yllä. Lakeskelin, että kurssiin on aikaa 42 tai 43 aamua!

Tosiaan, nykyisessä treenitahdissa ei ole kehumista, lipsuu liikaa, samoin syömisessä tulee lipsuttua. Nyt toivonkin, että pysyn ruodussa. Ainakin yritän parhaani. Treenimotivaatiota ylläpitämään, kävin ostamassa H&M:stä tänään motivaatiopaidan:

Mukaan tarttui myös hiusvalkki, näin tulevaa MPK-kurssia ja myöhemmin sitten armeijaa silmällä pitäen. Pysyypä hiukset särmästi, toisin kuin kuvassa jossa sivu hapsut roikkuu poskilla ja hiukset muutenkin harottavat. Annettakoon se anteeksi, oli ensimmäinen kerta, kun tuollaista aparaattia käytin. Oli ylipäätään ihme, että sain hiukset laitettua tollain alle 10 minuutissa, odotin että saisin näpertää tuon kanssa ainakin pari kymmentä minuuttia.