lauantai 24. elokuuta 2013

Päivän aktiviteetti

Peruslauantai, herään myöhään ja sit koko päivä menee ihme väsymyksen kourissa. Tänään ruuanlaitto ja tiskaaminen tuntui ylivoimaiselta. Kaikesta huolimatta päätin lähteä uhmaamaan infernaalista nuutumisen tunnetta ulos, laudan kanssa:

Jep, löysin itteni Launeen skeittiparkilta, oli muuten tosi kiva rullailla tonne, kun koko matka loivaa alamäkeä! Olin lonkkuni kans jätkille ihan kuin joku maailman kahdeksas ihme. Ja kyllä, paikalla oli tolkuttomasti porukkaa, vaikka ei siltä näytäkkä. 
Huom. Ostin uuden tositosi kivan topin Carlingsista!

Rakastan laudalla rullaamista, ei lisättävää.

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kämpän esittelyä

Asun siis Lahdessa, 28 neliön kämpässä. Täältä on keskustaan hyvät kulkuyhteydet ja kyllä keskustaan käveleekin, kun matkaa sinne on kolmisen kilometriä. Nyt kuitenkin kuviin!


Pienestä eteisestä näkee "olohuoneeseen", jossa on jo kämpässä valmiinanolleet tv-taso, sohvapöytä, kulmapöytä ja sohva. Kuvissa näkyvästä ovesta pääsee parvekkeelle. Samaisessa huoneessa löytyy myös sänky, joka niin ikään oli kämpässä jo valmiina:
Hyhh että toi ylimmäinen kuva on huonolaatuinen.. No kuitenkin, RAKASTAN PARISÄNKYÄ! Aluksi ajattelin että haluan ihan perus yhden nukuttavan sängyn, mutta nyt en enää vaihtaisi tota mihinkään, tykkään nukkua meritähtiasennossa :D Sängyn ylä puolella olevissa kaapeissa on myös riittävästi tilaa vaatteille.

Yllä kuvia mun keittokomerosta, jota kutsuisin kyllä ennemmin keittiöksi kuin keittokomeroksi, on sillä kuitenkin sen verran tilaa. 

Loppuun vielä mun parvekenäkymät:


Ps. On mulla kylppärikin, unohdin vaan ottaa kuvan sieltä..

perjantai 9. elokuuta 2013

Uudet lenkkipopot

Eilen ei paljoa naurattanut, kun tajusin tarvitsevani uudet lenkkarit. Mitä vanhoille tapahtui? Ne joutuivat tiepien uhreiksi ja tuo epäonninen tarina meni niin, että olin lähdössä vähän käppäileen, mutta lenkki päättyikin n. 30 metrin päähän, kun otin juoksuaskelia ja toinen jalka astui sitten pikeen ja sitten olikin tämä likka nurissa asfaltilla. Kuulostaa näin jälkikäteen huvittavalta, mutta eilen olin lähes epätoivoinen, kun pikeä oli loppuen lopuksi kaikkialla mun kylppärissä. No eri konstein sainkin pien pois kaikkialta muualta kuin lenkkareista.

Uudet lenkkarit oli kuitenkin saatava, muuten ei kyllä lenkille lähdetä, sillä tennarit + asfaltti + kohtuu paljon kävelyä +  Lahden monet monet mäet ovat vaatineet veronsa ja säären päältä lihakset ovat kipeät, joten ei enää pitkiä matkoja tennareilla. 


Eilen illalla selailin sitten Stadiumin sivuja ja katsoin löytyisikö sieltä edullisia, mutta suht laadukkaita lenkkareita. Kuinkas ollakkaan, nämä lilat Adidaksen lenkkarit olivatkin alennuksessa, 70e, juuri kalliimpia en olisi viitsinyt ostaakaan. Tänään poikkesin sitten ottamassa addut mukaan ja ei voi todeta kuin hyvän ostoksen tein! Tuntuvat mukavilta jaloissa ja ovat hyvät kävellessä, mitä nyt alle kilometrin jälkeen voi sanoa. Kunnolla uutukaiset pääsevät ulkoilemaan ensi viikolla, sikäli säären päälliset jumit ovat hellittäneet.

Tänään ohjelmassa on vielä vähän siivoilua (= roskat pois) ja sitten aion ottaa rennosti, katsellen Suurinta pudottajaa ja muita rästiin jääneitä ohjelmia, käydä kylvyssä ja panostaa iltapalaan. Palaillaan kämppäpostauksen merkeissä!

keskiviikko 7. elokuuta 2013

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Terveisiä muuttoa edeltävästä helvetistä


Yllä oleva kuva tiivistänee tunnelman. Eli kiirettä on pitänyt, on pitänyt revetä moneen juttuun samana päivänä. Ei sillä, on mulla ollu myös mukavaakin: viikko sitten olin kavereiden kanssa mökillä, eilen olin serkun häissä (ja oli tosi kivaa! Haluan häihin uudestaan, menkää ihmiset naimisiin!) ja tänään olin yksissä epävirallisissa koiranäyttelyissä.  Jahka tästä pääsen muuttamaan Lahteen, niin eiköhän näitä postauksia ala tulemaan useammin tai ainakin luulisi, että on intoa kirjoitella useammin.  

Muutan ylihuomenna, hui!