sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pientä materialismionnellisuutta

Piti jo eilen kirjotella tämä postaus mutta, mulla oli suoraan sanottuna ollut paska päivä. Suureksi osaksi se johtui siitä, että mun niskat oli vetänyt edellisen yön aikana törkeeseen jumiin ja enkä pystynyt kääntämään päätä tuskitta vasemmalle. Huono päivä selätettiin saunassa rentoutuessa ja niska on nyt muutenkin parempi.

Palataampa nyt kuitenkin pari päivää taaksepäin, jolloin sain pitkästä aikaa lillua vähän materialismionnellisuudessa:

Hiusjuttuja! Nyt koen olevani valmis punaiseen tukkaan kun on Color Mask hankittuna. Värjäämisprosessin aloitan kuitenkin vasta valintatilaisuuden jälkeen, ettei kirkuvan punaisesta tukasta tule ainakaan sanomista. Sitten hiusten ensiapupakettia, eli hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja hoitoöljyä, sillä haluan olla valmistautunut siihen miten vaalennustökötti voi tappaa hiuksia.

En voi itsekään uskoa, etten löytänyt ainoastakaan vaatekaupasta (eli H&M, Gina yms) mitään, mutta Stadiumista kyllä löytyi muutama juttu, mitä olenkin kuollaillut jo aiemmin:
Meillä ei pääsiäistä vietetä, mutta koen itseni pääsiäistivuksi tuo kirkuvan keltainen Soc:n huppari päällä. Viimeinkin mulla vetoketjullinen, sopivan kokoinen huppari!
Kesää ja yhdistelmäkorttia silmällä pitäen ostin jo innostuksissani Under Armourin shortsit, jotka ovat ehkä maailman mukavimmat päällä! En jaksaisi odottaa, että pääsen BodyCombattiin loikkiin näillä saatika lenkille nämä päällä.. Noh, lenkkeilyä nämä päällä saan kyllä odottaa pari kuukautta.

Tänään otetaan suunta kohti Pirkkalaa ja käydään kahvilla Miksun kasvattajalla ja samalla nähdään kasvattajalle syntyneet n. 5 viikon ikäiset pennut. Ihana päästä kyllä paijaan sellasia marsun kokoisia palleroita, vaikka kyllä näissä meidän kahdessakin on aivan tarpeeksi paijattavaa.

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Mul on tästä asti aikaa

Kirjoitukset on ohi! Melkein kuset housuissa odottelin viikonlopun yli alustavia tuloksia, sillä mulla oli sellainen kutina, ettei matikka ja maantieto menneet edes läpi (ja palkollisia mulla kun olivat..) No, mantsan tuloksia en tänään vielä saanut, mutta matikka meni läpi kirkkaasti, B:n ja C:n rajalla lähtee matkaan. Laskeskelin kompensaatiot, ja riittäisivat nuo kompensoimaan I:n, joten ei pitäisi olla suurta hätää, mutta silti näin pessimistinä on mielessä se "entäs jos.." Ehkäpä huomenna saan tietää ne vihoviimeisetkin alustavat pisteet! 

Tänään lähdin pyörähtämään Huittisissa Sonjaa katsomassa. Oli kyllä mukava nähdä, kun ei oltu loppiaisen jälkeen nähty. 

Tadaa, pitkästä pitkästä aikaa oli asukuviakin! Mitään kummoisia ei tultu osteltua, paitsi hiusvärit mun vähän aika sitten kokeman päähän piston takia. Saas nähä koska uskallan alottaa hiusten värjäilyn! Tuli pitkästä aikaa ostettua myös Elle. Aluksi ajattelin, että olisin lukenut lehden jo linja-autoasemalla, mutta sitten mulle tulikin juttelemaan hieman yli 5 -kymppinen nainen joka avasi keskustelun aiheella vaihdevuodet. Oli kyllä kiintoisa keskustelu. No olipa kotona sitten lukemista teen kanssa. On ihanaa kun on oikeasti aikaa!

Huomenna on taas back to business, eli salille ja safkaa naamaan! Ps. iltapaino on lähes poikkeuksetta yli 41 kilon! 

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Maanantai

Rakastan bussimatkaa Tampereelle! Siis ihan jokaista kertaa, jokaista mutkaa, sitä kun koukataan Nokian kautta ja sitä kun käännytään Pispalaan. Unohtamatta sitä, kun päästään mukulakivikadulle. Tykkään myös paluumatkasta, vaikkakin yleensä on enemmän tai vähemmän haikea fiilis jättää Tampere taakseen. Tajusin tämän kaiken siis eilen, vaikka olen sen aina tiedostanutkin. 

Näin kun viettää suurimman osan ajasta kotona, poiketen välillä koulussa ja salilla, niin ei tosiaanka oo jaksanut panostaa siihen miltä näyttää. Eilen kuitenkin tuli laitettua itteensä enemmän kuin aikoihin. Huh, että peilikuva näytti kummalta! :D 

Muutenkin oikean puoleinen kuva näyttää kummalta.. Iho on kellertävä ja hiukset näyttää kulahtaneemmilta mitä yleensä.

Tämä viikko lähti käyntiin melko jähmeästi. Aamusti lähtin salille hyvällä fiiliksellä veteleen käsitreeniä, mutta treeni ei kulkenut sitten ollenkaan! En saanut mitenkään itsestäni tehoja irti ja kaiken lisäksi treenit jäivät suunniteltua lyhyemmiksi koska onnistuin saamaan haavan sormeen, jota en meinannut edes huomata, kunnes salihanskat olivatkin vähän veressä. No ei siinä sitten auttanut muu kuin lähteä kotiin ja laastaroimaan sormi. Muuten tämä päivä onkin vierähtänyt maantiedon ja matikan kanssa. Vähän alkaa tulla sellainen fiilis etenkin matikan kanssa, että en ole valmis YO-kokeeseen. 

Nyt meen jatkamaan puurtamista maantiedon ja matikan parissa, mutta loppuun parit kuvat eilisistä revontulista:    


torstai 14. maaliskuuta 2013

Jänskättää!

Oon ylpee ittestäni kun oon päässyt sängystä ylös vapaapäivinäkin jo ennen yhdeksää. Pakko myöntää, että tekisi mieli kyllä nukkua pitempäänkin, vaikka aamuihminen olenkin, mutta on niin paljon tekemistä, että täytyy aloittaa heti aamusta. 

Aamu lähti käyntiin tämmöisellä aamupalakombolla: taikaruispaahtoleipä + cheddarjuustoa, jotka pyörähtivät mikrossa, 1/2 purkkia pilttiä, muromysliä ja juotavaa jogurttia ja omenamehua. Päätin kerrankin panostaa aamupalaan ja täytyy sanoa, etten muista koska viimeksi olisin syönyt näin paljon aamulla (yleensä syön siis 2 leipää) 

Aika pian aamupalan jälkeen karistin viimeisetkin unihiekan rippeet silmistä, kun lähdin pienelle lenkille. Auringon paiste vaikuttaa yllättävän paljon jaksamiseen! Lenkin jälkeen oli taas back to business eli yo-kirjotuksiin  lukeminen sai jatkua. Olisi jo 22. päivä niin kaikki kirjoitukset olisi mun osalta jo ohi!

Ja sitten asia joka sai aikaan uskomattoman virtapiikin, jonka takia kävinkin ylikierroksilla jonkin aikaan:
En ollut mokannut mitään papereiden postittamisessa! Tällä hetkellä jännittää, pelottaa ja odotuttaa jajaja VAIKKA MITÄ! 28 päivää tohon. 28 päivää siihen, että saan kuulla voinko lähteä palvelukseen 2014, koska nyt painan 40.5 kiloa. Täytyy vakuuttaa porukka siellä päässä, että pystyn nostamaan painon siihen 50, toivon mukaan hieman ylikin sen, reilussa vuodessa. Henkisesti oon kyllä valmistautunut siihen, että homma voi jäädä koon takia jo tohon valintatilaisuuteen, mutta sen näkee sitten. 28 päivää piinaavaa odotusta. Tarviiko sanoa, että mua JÄNNITTÄÄ!

Tänään pääsen vetämään jalka- ja keskikroppa treenin ja aion antaa ittestäni 110%, mukavan treenimotivaation ainakin sain ;)          
  

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Aamusaleilua ja hakujuttuja

Tänään oli kirjoituksista välipäivä, jotenkin ei tuntunut yhtään mukavalta kun piti olla nokka kiinni psykologian jutuissa koko päivän enkä sit ollukaan.. Kieltämättä huominen vähän karmii, että miten se psyka sit luistaa, mutta toivotaan parasta!


Tänään heräsin kahdeksalta ja yhdeksän jälkeen olinkin jo paikallisella pikkusalilla. Oletin, että saan totutella toiseen saliin rauhassa, mutta leuka kyllä loksahti, kun salilla oli lisäkseni 5-7 henkilöä, enpä olisi uskonut. Vähän oli kyllä sellainen fiilis et "mun koti ei oo täällä", mutta saipa jonkinlaisen käsitreenin vedettyä. Onneksi torstaina pääsen taas Vammalaan salille vetelemään! 


Tosta kombosta on tullu ihan lemppari välipala/ruoka! Eli pastaa, tonnikalaa, raejuustoa ja päällä on paahdettua sipulia. Nopeaa, helppoa ja hyvää! Täydellistä sillon kun en jaksa panostaa enempää. Tänään kyllä tuli syötyä koko ajan jotakin :D

Tein tänään 2. asteen yhteishaun! Täytyy kyllä sanoa, että oli kyllä sillisalaatti kerrakseen sen verran vaihtoehdot erosivat toisistaan. Hain siis 1. graafiseksi suunnittelijaksi 2. pintakäsittelijäksi 3. luonto-ohjaajaksi (joka oli kyllä viime hetken mielijohteesta valinta) vielä olisi 3. asteen haku, saas nähdä mitä siihen keksin.     

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tahdomme avata käytävän maailmojen välille

Tänään tuli jälleen nyherrettyä kuusi tuntia YO-kirjoitusten parissa. Äidinkielestä jäi kyllä ihan hyvän tuntuma käteen, sillä koetta palauttaessani tuntui siltä että olin kirjoittanut parhaan esseeni. Tiedä sitten mikä totuus on, mutta tehty mikä tehty. YO-kokeet jatkuvat mun osalta jo ylihuomenna psykologian merkeissä.


Mulla oli ihan mahtava viikonloppu! Kulta oli meillä koko viikonlopun ja tehtiin suursiivous mun huoneessa. Tyhjättiin kaikki kaapit ja laatikot huoneen lattialle ja heitettiin jumalattomasti tavaraa pois. Täytyy myöntää, että itteltä usko meinasi kyllä loppua välillä, sillä roinaa tuntui riittävän loputtomiin. No, nyt on huone kuosissa, mutta roskapussit on yläkerran eteisessä, vielä kun ne saa pois tuosta lojumasta niin voitto!

Okei nyt sitten viikonlopun pelottavimpaan juttuun, pelattiin nimittäin spiritismiä. Ensiksi olin epäluuloinen moisen toimimisen suhteen, sillä olen koittanut hommaa aiemminkin, mutta eipä silloin toiminut. Nyt homma toimi ja kyllä oli muutama sellanen oh my fucking god- hetki, kun tajuttiin ettei kumpikaan lasia liikuttanut. Kokemuksena oikeasti aika avartava ja mielenkiintoinen, mutten kyllä ihan heti moiseen touhuun ryhdy, sen verran hyytävää hommaa. 

Huomenna on "vapaa-päivä", joka kuluukin tehokkaasti psykologian parissa, paitsi aamulla pitäisi käydä korkkaamassa paikallinen pikkusali (ok oon käynyt kyllä siellä joskus ala-asteella) sikäli pääsen ylössängystä.   

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ruokajuttuja

Mulle riitti. Ensi vuonna tähän aikaan vaa'an numerot alkavat vitosella. Tuntuu toisaalta pelottavalta sanoa noin, kun nyt painoa on jotain 40-41 kiloa, enkä ole koskaan painanut yli 43 kiloa. Nyt kuitenkin olen päättänyt, että moinen alapainoisena hiihtely ei sovi vaan kelkka on käännettävä. Ok, mikään helppo juttu tämä ei ole. En ole ikinä tottunut syömään kuin 3 kertaa päivässä (aamupala, ruoka, iltapala) eli suomeksi aivan liian vähän. Nyt oon tunkenut päivään myös toisen, pienemmän ruuan sekä välipalan. Ruokanatsiksi en ala, lisäksi mun tilanteessa ei haittaakaan, jos safkasta löytyy rasvaa ja hiilareita vähän enemmän. Ainut asia mistä pyrin pitämään huolta, on se, että saan varmasti tarpeeksi proteiinia, sillä oon vihdoin palannut salilla käymisen makuun (vihdoin!)
Kyllä, syön muromysliä juotavan jogurtin kanssa ja juoni teeni sokerin kanssa, koska se on hyvää. Syön banaania, vaikka se on hedelmäksi aika hiilaripitoinen. Pääasia, että ruokajutut pysyy jotenkin fiksuina ja suht terveellisinä. Tietenkin tärkeintä on se, että saan syötyä tarpeeksi, laskeskelin, että mun pitäisi pystyä syömään päivän aikana lähes 2500 kcal edestä. Saas nähä miten tämäkin projekti lähtee etenemään.