tiistai 29. toukokuuta 2012

Juon kalamiesten kanssa madeiraa

Hyvää tiistai-iltaa!
Sen lisäksi, että hurahdin taas Skandinavian Music Grouppiin, olin tänään myös Kaisan kanssa kuvailemassa pitkästä aikaa. Ajattelin tähän kuvien lomaan listata asioita joita haluaisin tehdä \tulen tekemään aivan kohta alkavan kesän aikana.


Nukkua kaikki univelat pois vain saadakseni lisää univelkaa, herätä aamulla morkkiksessa ja päässä ajatus "mitä ihmettä tuli tehtyä", lukea kesken olevat bändikirjat loppuun, tehdä paljon töitä, jotta saan rahaa, valokuvailla paljon.Olla paljon muualla kuin kotona, autoilua kavereitten kanssa, kirjoittaa novelli tai pari, saada uusia kavereita, mennä Tampereen prideen, lautailla paljon ja opetella slaidaamaan laudalla, olla stressaamatta turhistaLöytää vihdosta viimein sen oman tyylin, nähdä paljon kavereita, tehdä sponttaaneja asioita, juhlia aamunkoittoon, lukea Nälkäpelin, tehdä jotain, joka tekee tästä kesästä parhaimman tähän astisista.


Ps. Laittakaas lisää kysymyksiä tulemaan, ettei vastauspostaus jää aivan tyngäksi! Kysyä voit täällä!

maanantai 28. toukokuuta 2012

Anteeksi, mutta mitä helvettiä..

Sisälläni saattoi nyt napsahtaa jotain kun luin SLP:stä. Puolue, tai siis vielä yhdistys on erittäin kova äänisesti ilmoittanut kielteisen homokantansa ja muutenkin koko homma sai mun vihan niskaansa.

Uusi puolue kertoo ajavansa Suomen erottamista EU:sta ja eurosta sekä Karjalan palauttamista Suomelle.

"Minun mielestäni nykyinen homolaki ei ole oikea, vaan sitä edeltänyt Suomen laki oli oikeampi, ja siihen tulisi palata", Piho ilmoittaa

Koko systeemin voi lukea täältä.

Palataan huomenna paremmissa tunnelmissa, mutta tästä oli pakko purkauta.

lauantai 26. toukokuuta 2012

Nyt on teidän vuoro udella asioita!

Älkää miettikö, mitä ootte joskus multa kysynyt vaan kyselkää asioita laidasta laitaan, blokkaan kyllä ne kysymykset pois joihon en halua vastata! Olis kiva jos tulisi paljon kysymyksiä. Sanotaanko vaikka, että aikaa kysellä on ensi viikon sunnuntaihin.

perjantai 25. toukokuuta 2012

Koeviikon henkireikä

Jettblack - Two Hot Girls


Tämä koeviikko on ollut aivan kamala! Tai stressaava, mutta oma vika, koska en oo hoitanut hommiani ajoissa. Onneksi on enää kaksi koetta jäljellä. Ilman koeviikkoakin mulla olis vissiin ollut kurja fiilis, mutta Jettblack -nimisen bändin löytämisen lisäksi on tässä viikossa ollut muutakin hyvää:Oon käynyt lähes joka päivä lautailemassa! En osaa tehä mitää spesiaalia, enkä uskalla laskea alikulkuunkaan vielä, mutta meno alkaa olemaan vakaampaa ja nopeampaakin kuin aiemmin, joten meno alkaa oleen mielekästä. Lisäksi ilmat ovat suorastaan huutaneet ulos edes hetkeksi, niinpä eipä muuta kuin lauta alle ja menoks!Oon tylsä ja oon lautaillut vaan samaa reittiä, mutta oon ihan totaalisen ihastunut yhteen rantaan mikä on vähän pusikossa. Vaikka pidän kaupungeista todella paljon ja oon jo fiiliksissä kun parin viikon päästä on Mötley Crûen keikka Helsingissä, niin rakastan jokea tai siis vettä todella paljon. En tiedä mikä siinä on, mutta vesi elementtinä saa mut rauhoittuun.
Mua jollain tasolla ahdistaa se, että on sateita tulossa. Tykkään sateesta ja sateen jälkeisestä tuoksusta, mutta karmii että jos on kamalan sateista monta päivää niin ei pääse lautaileen. Viilenevä sääkin vähän harmittaa, vaikka kyllähän sen tiesin ettei sää tällaisena voi pysyä. Noh saanpahan lievästi venähtäneen jalan kuntoon ja eiköhän kevyesti kärähtäneet hartiatkin toivu.

tiistai 22. toukokuuta 2012

Ei kohtaloita määrää muut, tähtäimessä on taivaat, kuut

Pokémon  - 2.B.A. Master


Jotkut sanovat, että ovat kasvaneet Potterin kanssa. Mä oon kasvanut Pokémonin kanssa ja vissiin oon vanhentunut henkisesti yhtä paljon Ashin kanssa - ainakin Pokémonien suhteen. Vaikkei 14. kausi olekkaan lähellekkään niin hyvä kuin vanhemmat, niin katson joka lauantai pokemonin katsomosta (koska en ikinä herää niin aikaisin, että näkisin sen suoraan telkkarista).

Voisin sanoa, että tunnistan vanhimpien kausien jaksot ulkoa ja valehtelematta voin sanoa että muistan kevyesti yli 250 pokemonin nimen. Pikachu, cyndaquil, magmar,  scyther, spinarak, eevee, umbreon ja onhan näitä! Lisäksi multa menee kevyesti hyökkäysten nimet, kuten volttackle, razor leaf, ember, fury cutter. En tietenkään ole unohtanut legendaarisia suomennettuja hyökäyksiä,  kuten kehopusku, piiskansivallus, leikkuulyönti ja sokerina pohjalla siemensyöksy.

Porukoita huvitti suuresti, kun pyysin synttärilahjaksi Pokemon heartgold peliä. Iskä oli vaan "haha, likka täyttää 18 ja pyytää lahjaksi pokemonpeliä!" Vähän tuli sellanen anteeks, oon pokemonsukupolvea -fiilis.

Saattaa olla, että joku tulee kommentoimaan tähän tyyliin "lol joku pokemon", mutta ei se mitään! Musta vaan tuntui hauskalta tehdä tämmönenkin merkintä väliin.

Ps. Tietääkös kukaan, mistäs pokeleffasta oon otsikon repässyt?

maanantai 21. toukokuuta 2012

Että sellanen maanantai..

Anssi Kela - Jennifer Aniston
Niin kovasti kun mieleni olisi tehnyt otsikoida tämä postaus "Voi helvetti" tai "ei vittu", niin enpä tehnyt sitä. Päivässä oli hyviä asioita, ihana ilma, kivat lautailusessiot, hieman lyhkäsempi koulu päivä, mutta ikävät asiat veivät kyllä voiton tänään. Näitä ovat mm. maksimaallinen koulustressi (jota ei yhtään helpota luultavasti kaksi nelosta ruotsista), tekemättömät hommat ja lautailusta tullut kipu vasempaan jalkaan, jonka takia haisen jatkuvasti kylmägeelille.
Vaikka eräiden mielestä nuo 24 tuuman housut on mulle aivan liian isot, niin mä rakastan niitä! Jos haluaisin aivan jalkoja nuolevat housut, kävisin ostaan housuni lasten puolelta. Lisäksi mulle tulee ihan ihoo nuolevista housuista jotenkin kalsarifiilis, en tiedä miksi, mutta sellanen vaan tulee.

Oon addiktoitunut pahasti Anssi Kelaan. Syytän radioo, sillä Anssin 1972 -biisi tuli radiosta ja siitä se sitten lähtikin paisumaan. Nyt oon kuunnellut Spotifyssa lähes non-stoppina miehen levyjä ja kelannu, että näissä on loistavat sanat.

Ps. Vastailkaa kyselyyn, sikäli ette ole sitä jo tehneet!

perjantai 18. toukokuuta 2012

Töyhtöhyyppä Tampereella

Lähdin sitten aamulla kohti Tamperetta, vaikka käväisikin mielessä, että olisin jättänyt menemättä. Onneksi en jättänyt menemättä, vaikka jossain asioissa epätodennäköisyys olikin kanssani. Joka tapauksessa oon tyytyväinen ostoksiini:
Lähdin hakemaan punaisia Converseja, mutta tulikin ostettua monen mutkan jälkeen valkoiset. Ensinnäkin en löytänyt punaisia consseja. Noh ajattelin sitten, että ihan hyvin pärjään näillä vanhoilla vuoden ja astelin sitten skopunkteniin ja kelasit et ostan parit basic tennarit. Kauhistuin että ne tuntuivat älyttömän tönköiltä jalassa ja kelasin et "ei hitto, tarviin Converset" Sitten käppäilin toiseen kauppaan ja kun mikään räikee väri ei sytyttänyt niin päädyin valkoisiin. Jos totta puhun, en muista koska viimeksi kenkien ostaminen olisi ollut näin hiton vaikeaa!

H&M:stä mukaan tarttui huppu t-paitajuttu. Voitte vaan kuvitella mikä oli mun reaktio, kun kävelin Tampereen uusiutuneeseen H&M:n! Kesti varmaan 10 minuuttia löytää sovituskopit, hyvä minä!

Puolivahingossa ostin housutkin Gina Tricotista. Sattumalta löysin 24-kokoiset housut, jotka on yleensä loppu tai sitten en vaan jaksa tonkia. Aattelin sitten mennä ajankulun vuoksi kokeilemaan ja taisin vähän rakastuakin näihin! On niin harvinaista, että löydän näin sopivan kokoiset housut.
Reissulta tarttui mukaan myös alusvaatteita & saippuaa. Nyt on vähän rahaton olo, mutta lyhenipä hankintalista edes vähän.

Ps. Virittelin tuohon sivuun kyselyn, arvostaisin jos vastaisitte :)

torstai 17. toukokuuta 2012

Haastetta kehiin

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."
Sain haasteen Yellowisyellow:lta, kiitos!

1. Jos sinun pitäisi päättää miksi eläimeksi syntyisit seuraavassa elämässä, mikä se olisi?
- Ehdottomasti kettu! Kettu on mun ehdottomasti yksi lemppari eläin ja mulla on nyt vähän suunnitteilla kettutatuointi, mutta saa nähdä toteutanko sitä ikinä.

2. Mainitse muutamia nimiä, jotka voisit kuvitella vaikka lapsellesi?
- En kyllä halua lapsia, mutta tykkään tosi paljon tyttöjen nimistä Heini ja Paula. Pojan nimistä Vili on mun suosikki.

3. Harrastuksia, joita olisit halunnut aloittaa?
- Olisin halunnut alottaa joskus taekwondon tai koripallon.. Jälkimmäiseen mulla ei oo pituutta ja oon vähän katkera.

4. Paras elämäsi vuosi ja miksi?
- Kaikissa karuudessaan ja noloudessaan 2008. Silloin sain jonkin verran uusia kavereita ja kyseisenä uotena tapahtui todella paljon kaikkea kivaa. Muutenkin vuosi muutti mun elämän monella tapaa.

5. Entä pahin?
- Viime vuosi oli henkisesti todella raskas, vaikka viime vuoteen mahtui myös paljon mahtavia ihmisiä ja asioita. Raskaan viime vuodesta teki alkukeväästä puhjennut pakko-oirehäiriö, jonka saan toivon mukaan selätettyä tänä vuonna. Osittain pakko-oirehäiriön seurauksena tuli käytyä todella syvällä, mutta sieltä on nyt noustu.

6. Paras popitusbiisi tällä hetkellä?
- Anssi Kelan 1972 on ollut kovassa kuuntelussa nyt viikon ajan!

7. Asioita joita häpeät?
- Viime lauantaisen baarireissun lisäksi en taida hävetä juuri mitään yleisellä tasolla.

8. Mieleenpainuvin muisto yläasteesta?
- En ikinä unohda sitä kun saatiin meidän luokanvalvoja itkemään, kun ei oltu tyytyväisiä siihen miten se kohteli meitä ja ihan aiheesta tämä tuokio tuli. Siitä lähtien fiilis oli parempi eli oli ihan aiheellinen juttutuokio

9. Jokin asia, josta et koskaan voisi kuvitella pitäväsi?
- Hernekeitto.. hrr

10. Jos saisit nyt valita yhden asian minkä saisit ilmaiseksi, mikä se olisi?
- Uusi kamera! Tosi hyvä sellainen

11. Mitä ajattelet juuri nyt?
- Pitäis mennä suihkuun ja laittaa pyykit kuivuun.

Huomenna meikä ottaa suunnaksi Tampereen, kun lähden muutamaksi tunniksi kierteleen kaupungille.

tiistai 15. toukokuuta 2012

Se on täällä taas!

Tiistai-iltaa kaikille!
Täytyy myöntää, että kevätväsymys painaa pahasti päälle. Oon koittanut tässä koko illan väsätä englannin tiivistelmää, mutta enpä ole saanut juuri mitään aikaiseksi. Noh, onneksi on enää huomenna koulua ja sitten on 4 päivää vapaata (...jotka tosin kuluu melko koululäheisissä merkeissä)
Eilen multa toivottiin asupostausta ja tässäpä se tulee:
Täytyy myöntää, että mulla on ollut ikävä rikottuja sukkahousuja! Rikoin nämä tosin vasta koulussa, kun turhauduin matikan tunnilla, mutta joka tapauksessa.

Kevätväsymyksen lisäksi jokakeväinen vaatekriisikin on saapunut! Olisin vaihteeksi valmis uusimaan vaatekaappini sisällön lähes kokonaan. Oon selaillu nyt jonkin aikaa lookbookkia ja etsinyt grunge, rock ja hippi -henkisiä juttuja. Lisäksi oon kyyläilly nettikaupoista tosi himmeitä vaatteita.. En oikeesti uskalla lähtee kaupoillekka enää, tiedä mitä sieltä raahaan kotiin!

Tuleeko muillekkin keväisin vaatekaapin ja tyylin uudistusvimma?

maanantai 14. toukokuuta 2012

Repsahdus ja leffaan retkahdus

Nyt on sitten synttärit juhlittu! Tuli sitä vietettyä lauantai-sunnuntai välisen yön kavereitten kanssa baarissa valomerkkiin asti. Hauskaa oli ja taatusti ilta oli sellainen jota en vähällä unohda. Saatoin järkätä niin kaverille kuin itsellenikin "pienen" yllätyksen, mutta eipä siitä sen enempää.


Repsahdukseni koski mun vaalea leipä -ja limsalakkoa. Ihan vaan oman hyvän olon takia lakkoilin näiden suhteen, sillä ruisleipä ja ihan pelkkä mehu sopii mun vatsalle paremmin. Koitan nyt tuhota sämpylät nopsaan ja olla ilman limsaa tai ainakin vaihtaa sen vissyyn.. Saattaa takana olla piskuinen kroppa kesäkuntoon loppukirikin.
Ostin itsellini jo torstaina synttärilahjaks Burleski-leffan vihdosta viimein, eikä hetkeäkään liian aikaisin! Leffa oli ihan loistava, visuaalisesti etenkin ja lähes kaksi tuntia kauniita naisia ja upeaa puvustusta. Suosittelen leffaa kaikille, jotka sitä eivät ole vielä nähnyt!

Kieltämättä mun olis ollu parempi olla katsomatta leffaa tänään ja tehdä koulujuttuja. Nyt on vähän sellainen fiilis, että hukun koulujuttuihin ja lisäksi oon unohtanut varmasti osan mitä pitäis tehdä. No koitan tässä jääkiekon ohella tehdä koulujuttuja! Toivotaan nyt että pojat tuovat voiton kotiin tästä pelistä!

perjantai 11. toukokuuta 2012

18

Skid row - 18 And Life


Tuli tänään sitten mittariin tuo 18 vuotta! Ei todellakaan tunnu siltä että olisin täysi-ikäinen, mutta ehkäpä totun ajatukseen. Pakollinen papereitten vilautus kaupassa ja niin ikään pakollinen kuva kämäsestä siideri pullosta (ei tule todellakaan tavaksi) tuli suoritettua. Lisäksi tulipa sitä myös kuitattua wilmasta poissaolot ja erosin kirkostakin.

Huomenna tuleekin muutama sukulainen kahville, lähinnä porukkoitten pyynnöstä ja mahdollisesti lähden katsastamaan kaverin kanssa naapurikaupungin baarin. Tämä ilta sen sijaam kuluukin jääkiekon, suklaan ja jääkiekon parissa.

Ps. Leikkasin eilen etuhiukset takaisin, kun ärsytti kun etuhiukset roikkuivat silmien edessä. Typerää kysyä, mutta kysympäs silti: miltäs näyttää?

tiistai 8. toukokuuta 2012

Etäpäivä

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kipua ja kenkiä

Sunnuntai-iltaa! Lätkän saralla ollaan selvitty Slovakiasta ja Diandra voitti Idolsin. Tänään sain Satulta vähän aikaistetun synttärilahjankin:

Aika ihanat etten sanois! Kengät ovat siis Satun vanhat, mutta koska kengät ovat jääneet vaan nurkkaan lojumaan, niin mä sitten sain ne! Vartta näissä on niin, että ne peittävät pohkeet ja korkoa on päälle 10 senttiä. Tykkään huimasti, sillä en ole mikään siistit avokkaat -kenkätyyppiä, eivätkä avokkaat pysy edes mulla jalassa, koska on niin kaponen jalka.

Kipu on ollut läsnä tuosta puoli yhdestä lähtien, kun menin lautaileen hammaslääkärin pihaan. Tuli siinä tehnyä tuttavuutta asfaltin kanssa ja niin muksahdin maahan niin että kämmenissä on nyt hentoinen asfaltti-ihottuma ja vasen puoli alaselästä on kevyesti turvonnut. Iltapäivällä olin Jontun kanssa lautailemassa särkylääkkeen voimalla ja tuntuma hommaan alkaa oikeasti syntyä! Aamupäivän toilailuista ei ollut kuin muisto ja homma alkaa kirjaimellisesti rullata paremmin. Kyllä mä vielä opin!

Nyt kuitenkin hilaan itseni suihkuun ja sitten pohdin miten pystyn nukkuun alaselkäni kanssa. Palaillaan varmaan tiistaina!

perjantai 4. toukokuuta 2012

Longboard!Tänään sain stten kotiin haluamani lonkun alias longi aka longboard, miten vain. Alunperin suunnitelmissa oli ostaa ihan vaan perusskeitti, mutta sitten mut puhuttiin ostaan longboard. Itsehän en tiedä laudoista juur mitään, mutta sopivaa lautaa ja kauppaa etsiessä oppi peruslautasanaston. Päädyin siis ostaan Lush Stallion -laudan Offshoresta. Maksoin laudasta postikuluineen 200 euroa. Olisihan sitä voinut käyttää ne rahat toisinkin, mutta oon valintaani enemmän kuin tyytyväinen! Saatoin myös olla perjantain parasta viihdettä, kun kävin ensi kerran lautailemassa..

Mua jäi kalvamaan (hah oonpa hauska) tämä kenkäasia, joten haluan selvittää tämän. Oheen otin loistokkaan kuvan siitä kun seison aivan normaalisti kengillä:
Anonyymi:
 ei toi oo pelkästään nilkoista, vaan kantapäässäkin on reilu 5cm vapaata joka kertoo ihan liian isoista kengistä :D ei tommosilla ole mukava kävellä ja ne vaan hävii kaappiin ja se että jos sun kengän koko on normaalisti 39 niin ei tarkoita sitä että 39 ois aina sopiva haloo... ja kenkien pitäisi kyllä olla nilkan päältäkin tiukat kun ovat tuollaiset nauhat, muuten ne vain hölskäisi jalassa
Oon tässä nyt sellaiset 5 vuotta elänyt lähes samankokoisen jalan kanssa ja tiedän, että mun kengät koko on 39-40 ja löytyy yhet 41 kengätkin, jotka ovat täysin sopivat. Huvittaa kun sanoit, että kengässä jää 5 senttiä vapaata, mutta itse näen vain hieman yli sentin vapaata, joten koko 38 olisi auttamatta liian pieni ns. pituudelta

Ostin viime vuonna H&M:ltä divided korkkarit, joissa oli prikulleen sama ongelma kuin näiden kanssa, mutta sille oli sentään pystyi tekemään jotain, sillä niissä oli soljet. Oon jo tottunut siihen että kengät ovat järjestään minulle väljiä. Testasin joskus vitsillä kaverini uggeja, jotka oli kokoa 36 ja nekin olivat väljät nilkan kohdalta.

Väljyyden kanssa oppii elämään, enkä ole lähdössä skeittaamaan tai juoksemaan maratonia näillä kengillä.
Nyt olen sanottavani sanonut tästä kenkäasiasta ja jos yhä jotkut on sitä mieltä, että ostin liian isot kengät, niin olkaa ihmeessä! Tehkää aiheesta keskustelu Demiin jos siltä tuntuu, ainakin tiedän itte miten asiat ovat.

Nyt painelen nukkumaan, huomenna, tai oikeastaan tänään, on herätys yhdeksältä, sillä pitää rientää kymmeneksi koululle ilmasutaidon näytelmän harkkoihin!
Hyvää yötä!

torstai 3. toukokuuta 2012

H&M:n tilaus

Nyt on sitten se ruotsin koe tehtynä.. Se on eri asia sitten miten se meni. Tänään oli kuitenkin pirstävää kun H&M:n paketti oli saapunut:Hetken mietin, että olisin kuvautrtanu topin henkarissa, mutta ajattelin ei se mitään vaikka vähän väsyneen ja muuten räjähteneen olemukseni jaan blogiini. Hävettää myöntää, mutten enää muista mitä mikikin maksoi, mutta tilaus maksoi kokonaisuudessaan 40 euroa, mutta sen muistan, että kengät ja laukku oli alennuksessa alle 15 euroa.

Vaikka tämäkin tilaus piristi päivää niin odotan huomista kuin kuuta nousevaa, sillä haen Huittisten matkahuollosta paketin ja toivon huomiselle sateetonta keliä.

tiistai 1. toukokuuta 2012

Saippuakuplatkaan ei ole kuin ennen
Voidaan kai sanoa et nyt on vappu klaarattu, vielä pitäisi päästä ruotsin 4. kurssin uusinnasta läpi, mutta en tosiaan tiedä millä taikatempulla sen aion tehdä. Ruotsin kirjastakin voi nähdä kuinka paljon ainetta rakastan ja kuinka paljon sen kirjaa arvostan.

Tämä viikko on työtä täynnä ja kiirekkin taitaa vähän pukkailla pintaan. Huomenna pääsen kotiin vasta viiden aikoihin, koska ajotunti ja ilta kotona meneekin ruotsia päntätessä. Lisäksi pitäisi ens viikoksi lukea yksi kirja ja tehdä juttu Studiamessuista vuosikertomukseen ja voin rehellisesti sanoa, etten ole edes aloittanut!

Jag ska gå läsa svenska nu! Jag ska skriva senare.
Ihme jos en mokannu tossakin tekstin pätkässä...