perjantai 27. huhtikuuta 2012

Se kuka itkee ensin, nauraa viimeisenä


Jätän hiukset harjaamatta,
kahvikuppi kaatuu lehden päälle.
Ulkona aurinko paistaa, maa vajoaa.
Eihän kukaan huomaa jos myöhästyn?
Hymyilen kun ei pitäisi.

Ja mulle nauraa sadepilvetkin

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Tänään ja joskus sitten




Tänään olin kotona jo kolmelta, sillä englannin kirjottamista ei pidetä tällä viikolla lainkaan. Olisin toki voinnut tehdä kouluhommia sen sijaan, että olisin menettänyt hermoni sudokun kanssa, jota en saanut loppuen lopuksikaan ratkaistua. Tai siis, helpon sain tehtyä, mut en sitten siitä vaikeampaa. Samalla kuuntelin Aerosmithin levyn putkeen ensimmäistä kertaa.

Näin ihan by the way tyyppisesti alan puhumaan Pokémonista.. Tajusin tänään, että oon kasvanu kyseisen sarjan kanssa! Vähän sama kuin jotkut on kasvanu Potterin kanssa. Löysin tänään spotifystä pokemon levyjä ja oon kuunnellut niitä sitten ihan fiiliksissä. Lisäksi ajattelin ostaa DS:n sen takia että saisin pelata pokemonia (sikäli mulla on joskus rahaa sen verran ylimääräistä)
Eikös ole ihan normaalia että (kohta) 18-vuotias haluaa piirtää pokemoneja? - toivottavasti. Piirtämisestä puheen ollen: piirsin taas yksi päivä suden:

Nyt meikä alkaa suunnitteleen ruotsin ainetta, jospa saisi sen ennen vappua kirjoitettua, palaillaan!

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kettutyttölook

Tänään on huomattavasti parempi fiilis kuin eilen! Johtuen ehkä siitä, että liukkaanajo on ohi. Täytyy kyllä myöntää, että olin ihan tohelo, varsinkin kun alla oli eri auto jolla oon ajanut. Noh, nyt pitää vaan elää siinä toivossa ettei hirvet hyppele mun auton eteen kun on liukasta.




Kettutyttölook nimitys tuli porukoitten suusta, sillä niitten mielestä mun nää housut on jotenkin hippimäiset kuulemma.
Noi housut ostin viime torstaina Tampereelta Gina tricotista. Kyseisestä puljusta mukaan tarttui myös neonkeltainen toppi ja samanvärinen tissirättitoppi. Huivi on ostettu Jack & Jonesista. Tuntuu muuten siltä, että mulla on jokin shoppailuaddiktio tai jotain.. H&M:n meinaan lähti tilaus sunnuntaina ja pyörin muutenkin nettikaupoissa kaikki illat.. Suhteellisen ikävää, varsinkin kun seuraava tili tulee joskus kaukaisuudessa.

Loppuun on vielä pakko hehkuttaa sitä, kuinka ihanaa on, kun kevät on vihdoin tullut! Ulkona voi pomppia kuvaamassa ilman välitöntä hypotermian vaaraa ja päivät on jo pitkiä ja lumesta on enää pieniä muistoja siellä täällä. Saa nähdä jäänkö huomenna tekeen enkun itsenäisiä kirjotushommia koululle vai tuunko kotiin, sillä on luvattu hienoa ilmaa huomiselle!

maanantai 23. huhtikuuta 2012

At the moment...

...Vuorokaudessani voisi olla muutama tunti enemmän. Nyt tuntuu, etten ehdi tekeen mitään päivän aikana. Ja ei, kaikki aikani ei kulu aina koneen äärellä, sillä toi tunne tulee niinäkin päivinä kun saan aikaiseksikin jotain.


...Olen suoraan sanottuna kusessa koulun kanssa. Ruotsinaineet palauttamatta, vaikka toisen deadline meni aika päiviä sitten (ok, tällä hetkellä kyseinen aine on lähes valmis) ja toisen päivän deadline ylittyi tänään. Lisäksi uusintakoe lähestyy, enkä ole tehnyt asialle mitään.. Pitäisi aloitella lukeminen.

...Pitäisi siivota oma huone ja vaihtaa samalla lakanat. Huone on juuri nyt aivan järkyttävässä kuosissa. Nyt heti en edes muista koska viimeksi se olis ollu samassa jamassa kuin se nyt on, ja en edes kehtaisi myöntää koska viimeksi vaihdoin lakanat. Tykkään silti siististä huoneesta, mutta mulle sellaisen ylläpitäminen tuottaa ongelmia.

...Mulla on liian monta omaa projektia kesken ja hävettää kun UNOHDAN blogata/ottaa kuvia, jotta saisin blogattua. Ennen oli kamalaa, jos en saanut blogattua joka toinen päivä, mutta nyt 3 kertaa viikossa tuntuu suurelta määrältä.
...Oon väsynyt, ärsyyntynyt ja kotona, sillä en kyennyt menemään aamulla kouluun kun oli ihan kamala olo aamulla. Nyt oikeastaan ärsyttää olla kotona ääreisväsyneenä, sillä olis paljon hommia tehtävänä jos vain jaksaisi tehdä.
... Poden rahakriisiä sen takia, että aina kun mun palkka tulee niin käytän sen heti kokonaan. Ok nyt pari edellistä tiliä on mennyt näin, koska on ollu vähän juttuja osteltavana. Sitä miettiessä miten saan kesäksi tarpeeksi rahaa, sillä kalenteriin katsoessa oon menossa ja tulossa yhtenään.
...Mua ärsyttää äärettömästi huominen, koska pitää raahautua ennen yhdeksää autokoululle liukkaanajoon. Lähinnä ärsyttää koska joudun oleen muutaman muun kanssa, joita en tunne lainkaan ja joudun herään puolta tuntia aikaisemmin mokoman takia.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sulle valheen valhetta en ehtinyt mä kertomaan

Vannoin joskus, että ei enää ikinä mitään lyriikkaotsikkoa, mutta kuinkas kävi! Noh, fakta on se, että PMMP:n uusi biisi - heliumpallo - on ihan mahtava! En malttaisi odottaa levyn ilmestymistä, sanoituksiltaan ja musiikillisesti sinkku ylitti odotukset, joten odotukset on korkealle. Back to business.. Nyt on ollu vähän hassu tilanne, sillä mulla ei ole kirjoteltavaa ja kun asiaa olisi, niin en jaksa kirjoittaa! Piti kirjoitella tai ainakin laittaa asukuvat lauantailta, kun vietettiin kaverin 18-v. synttäreitä (myöhäisiä tosin), mutta en sitten muistanut ottaa kuvia, enkä olisi jaksanutkaan kirjoitella.

Nyt on kyllä tiedossa menoa ja juttuja, joista koitan jaksaa kirjoitella! Ylihuomenna on lukiobileet/jatkojenjatkot ja jos en muuta, niin asukuvat ainakin voisin koittaa lätkästä tänne. Reilun viikon päästä lähden juhlimaan vappua Forssaan ja siitä parin viikon päästä meikä täyttää 18. Näiden lisäksi on muitakin juttuja luvassa, mutta niistä sitten myöhemmin.

Huomenna suunnataan koulun kanssa Tampereelle päiväksi. Ohjelmaan kuuluu vierailu TAMK:issa, lasersotaa Megazonessa, poliisimuseo ja Vuonna 85'-musikaali ja sieltä tullaankin vasta siinä yhdentoista aikaan. Lisäksi Samin pitäisi tulla tänne viikonloppua viettämään ja pitäisi sitä ruotsiakin alkaa lukemaan, uusinta lähestyy! Hui

Loppuun vielä kuva, minkä piirsin hyppytunneilla ja välkillä (ehkä vähän myös tunneilla)
..mallia käytin, sitä kuitenkin joku kysyisi.

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Before I die

Näitä on näkynyt kaikissa blogeissa ja nyt vielä täälläkin:




















keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hiusjuttuja & kuvailuja

Hyvää keskiviikkoa kaikille! Muutama päivä on kulunut ja nyt on luvassa vähän muutakin kuin pelkkää kamerakikkaillua.

Käväsin siis eilen parturissa ja tämmöistä jälkeä tuli:



Ite tykkään ihan kamalasti! Vähän aamulla tietty kriisi, wettä "mihin mun tukka on kadonnu?" mutta kyllä mä sain nää sitten laitettua.

Tuossa lomalla aiheutin pienehkön "tulvan" yläkertaan kun kuvailin. No tulipa ihan siistejä kuviakin, omasta mielestä ainakin:



Vähän tuli tynkä, mutta nyt kiidän saunaan, palailen taas!

lauantai 7. huhtikuuta 2012