maanantai 31. lokakuuta 2011

Verhomekko


Mötley Crüe - Too Young To Fall In Love

Hyvää maanantaita!
Tai no, mulle tämä maanantai on ollut kaikkea muuta kuin hyvä. Kaikki alkoi siitä kun saatiin maantiedon testit takasin ja sieltä tuli 7½. Noh, tämä olikin vain alkua huonolle päivälle, mutta ei siitä sen enempää.

Eilen kaivoin vintin puolelta ikivanhan, tai no, vähän reilu 20 vuotta vanhan verhokankaan päivän valoon. Siitä syntyikin sitten mekko, joka pääsi jo tänään päälle:
Alun perin ajattelin mekkoa vain yllätysten yötä varten, sillä meillä on on tänä vuonna lukiolla inkkari-cowboy teema, eikä mulla ollut mitään teemaan sopivaa. En nyt menisi sanomaan, että tämäkään mekko menisi ihan inkkarimekosta mutta kuitenkin. Joka tapauksessa, mekosta tuli sen verran kiva, että saa jäädä ihan arkikäyttöön, vaikka väri onkin aika epäsini.

Tuntuu taas että hukun tekemiseen! Huomenna alotan kässänkurssin ja pääsen neljältä ja kuudeksi pitää mennä Salen inventaarioon, jossain vaiheessa pitäisi lukee ruotsin sanakokeeseenkin, joka on keskiviikkona. Olin vähän kaavaillut, että olisin mennyt lenkille tänään, mutta taitaapa sekin jäädä, sillä pitää alotella sanakokeeseen lukua ja pussittaakin - tilikatko lähenee uhkaavaa vauhtia.

Minäpä taidan tästä mennä tekeen läksyjä, palaillaan kun keretään!

lauantai 29. lokakuuta 2011

Sykerock 3

(Fanityttöily varoitus)
Tänään oli siis Sykerock 3. Vammalassa. Esiintyjinä oli paikallinen Eleonora bändi ja Mikael Gabriel jotka nyt jätti mut suht kylmäksi ja kuvatkin olivatkin sen verran heikkolaatuisia etten niitä tohdi tänne laittaa, JOTEN HYPÄTÄÄNPÄ SUORAAN ANTTI TUISKUUN

Päällimmäinen fiilis tällä hetkellä: taisin elää elämäni yhden parhaista
hetkistä tänään.


Vaikka kuinka haluaisin selittää Antin keikasta perusteellisesti, tuskin pystyisin siihen nyt, koska taidan leijua euforiapilvessä..
Mutta, en ole koskaan ollut keikalla näin edessä! Olin 1½ rivissä (ei ollut toinen rivi, muttei ensimmäinenkään) eikä tarvinnut ees väkipakolla tunkea, tarvittiin vain hieman oveluutta ja ehkä aavistus röyhkeyttä.


Ennen tätä keikkaa, olin nähnyt Antin kerran aikaisemminkin livenä, tosin vain yhden biisin verran elämä lapselle -konsertissa. Tiesin tosin, että Antti on ihan uskomaton livenä, ja sitähän tämä pohjosen poika oli! Koko keikan ajan oli sellainen tunne, että olisin voinut itkeä onnesta.
Syvät pahoittelut sekavasta tekstistä ja kaikesta, mut I feel so amazing! Nyt taitaa olla aika rauhoittua jotta pääsen joskus nukkuunkin. Palaillaan!

torstai 27. lokakuuta 2011

Kangasta

Muutama päivä on taas vierähtänyt, mutta olen elossa yhä.
Eilen tuli käytyä Vammalassa kangaskaupassa hankkimassa kankaat kässän kurssille, jonka ajattelin alotella ensi viikolla:
Tuossa on nyt vähän suunnitelmaakin, mitä tuleman pitää, tai siis mitä noista kankaista pitäisi syntyä. Molemmat kankaat ostin irtomyynnistä tai miksi sitä sanotaan kun kankaita on paloina valmiiksi? Voisin käydä useammin penkomassa kankaita, saisi tehtyä uniikkeja vaatteita ja mulla on periaate, että mitä friikimpi kangas, sitä parempi.

Mulle on iskenut järkyttävä joulufiilis nyt jo! Tai siis sellainen, että haluan hommata kaikille lahjat. Noh, nyt on muutaman lahjaan osa hankittuna ja nyt jäänkin odottamaan palkkapäivää, jotta pääsen ostelemaan lahjoja, listakin löytyy. Hassua sinäänsä, mulla ei ole juurikaan hajua siitä, mitä mä haluan.. No eipä kai sillä vielä kiirettä ole.

Koitan ehtiä/jaksaa kirjotella huomenna, palaillaan!
Ps. Vastailkaahan kyselyyn!

maanantai 24. lokakuuta 2011

Farkkumekon paluu


Lady Gaga - Black Jesus † Amen Fashion

Eiliset jumppavaatteet vaihtuvat farkkumekkoon, jonka otin kesäsäilöstä. Surku toisaalta, ettei tätä mekkoa oikein voi käyttää kesällä, sillä tämä on sen verran paksu, mutta onpahan sitten viileämmillekin säille mekko.
T-paita - Seppälä, Mekko - H&M, Sukkahousut - Gina Tricot, Kaulakoru - Gina Tricot, Panta - New Look

Tämä päivä on vain lipunut ohi, ei ole ollut mitään, mikä olisi jäänyt erityisesti mieleen. Onkohan loman jälkeen aina tällainen fiilis? Joka tapauksessa aamulla olisin voinut jäädä nukkumaan mieluummin kuin olisin lähtenyt kouluun. Nyt edessä siintää maantiedon testin ja kauhulla odotan sitä kun saan ruotsin sanakokeen takaisin, hyvä jos saan siitä edes 3 pistettä.

Tänään ohjelmassa on karkin mässytys maantietoa samalla lukien sekä tunnin työrupeama.
Hyvää viikonalkua kaikille!

Ps. Lisäsin eilen jatkoa Oikotie Helvettiin -novelliin. Klikkaa itsesi lukemaan tästä!

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Liikunta + Sini = ?

Liikunta + minä olisi vielä puoli vuotta, ei, vielä 4 kuukautta sitten ollut suhteellisen mahdoton yhtälö. Totta puhuakseni, mun ”liikunta” koostui monen monta vuotta yläkerrasta alakertaan jääkaapille ja vessaan ja takaisin koneen eteen kyhjöttämään. Harrastin liikuntaa viimeksi ala-asteella kun kävin uimassa (olen yhäkin katkera itselleni siitä, etten alkanut kilpauimariksi vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus), pelasin sählyä ja tuli lentopalloakin pelattua huikeat puoli vuotta. Kaikki tämä jäi, kun siirryin yläasteelle.
Jos jotakin voi syyttää itseni lisäksi mun liikkumattomuudesta on koululiikunta. Ala-asteelle liikunta oli kivaa, yläasteella se menetteli välillä, mutta lukiossa koululiikunta sai kaiken mun sisällä patoutuneen vihan päällensä. Voisi sanoa että koululiikunta tappoi musta pienetkin liikkumishalun rippeetkin. Toisaal
ta on huvittavaa, että innostuin liikunnasta nyt, kun se loppu koulun puolella.

Nyt on sitten paikallisen liikuntakeskuksen jäsenkortti, hyvät kengät ja muutenkin jumppakuteet. Täytyy sanoa, että jos mulle oltaisiin vuosi sitten sanottu, että omistan kyseiset asiat, luultavasti olisin nauranut sen henkilön suohon. Syitä siihen, miksi loppukesästä tein päätöksen, että alan liikkua oli monta. Taustalla oli mm. se että haluan tehdä jotain mun lähes olemattomalle peruskunnolle sekä eräänlainen lapsellinen kilpailuvietti. Tarkoitus ei oo tulla miksikään superfitness tyypiksi tai terveysintoilijaksi - sipsit ja cola maistuu yhä hyvin.

Vaikkakaan en ole vielä ryhmäliikuntatunneilla ravannut paria kertaa enempää, niin olen huomannut että mun ruokahalu on kasvanut (tämä olikin ihan toivottavaa) joka taas on johtanut mun painon nousuun, joka onkin mun tavoite. Mukavana extrana olen päässyt lähes kokonaan eroon niska ja hartiasäryistä. Ryhmäliikuntatuntien lisäksi teen pienimuotoista lihaskuntojumppaan (lähes) joka ilta ja koitan muistaa venytelläkin.

Tässä oli vähän normaalista poikkeava merkintä, mutta palaillaan takaiseen arkeen huomenna, kun koulunpenkki kutsuu jälleen, hyvää sunnuntai-illan jatkoa!

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Lomalla

Tänään nousin ennen yhdeksää, joka kelpaa jo urheilusuorituksena. No ei vaan, olin luvannu äitille että lähden sen kanssa mummulle kyläileen. Toisaalta ihan kivakin juttu, koska tuntu kivalta laittaa jotkut fiksut vaatteet, kun muuten näin lomalla liihotan t-paidalla ja legginsseillä päivät pitkät.
Toppi - Jennifer, Kauluspaita - H&M, Housut - Kappahl, Kengät - Citymarket

Tänään kokeilin ekaa kertaa kunnolla Isadoran ripsiväriä ja täytyy sanoa, että on hyvää tavaraa! Ei ole rapissut silmien alle eikä paakkuja tai muuta yhtä mukavaa. Omin silmin katsottuna näyttäisi myös siltä että lopputulos on pidempi kuin Lumenen ripsivärissä, muttei tälläkään ihmeitä tee lyhyiden ripsien kanssa.

Piirsin collien sheltin kuonolla! Tää ei ihan menny niin hyvin putkeen, mutta oli niin kova hinku piirtää grafiittikynällä ettei kiinnittänyt huomiota anatomiaan. Grafiittikynällä piirtäminen on luksusta verrattaessa normilyikkäril suhraamiseen, eli suosittelen lämmöllä grafiittikynän hankintaa jos yhtään enempää piirtää lyijykynällä.

Päivän suurin saavutus oli kun vaihdoin Rimakauhu Kompleksiin ulkoasun! Nyt saattaa jopa näyttää siltä että sen tekoon on mennyt enemmän kuin 5 minuuttia. Lisäksi lisäsin keskeneräisen Oikotie Helvettiin - novellin jo luettavaksi, sillä saattaa kestää että saan sen lopullisesti valmiiksi. Pieni esittely saattaa olla paikallaan tämän novellin kanssa: eli, Oikotie Helvettiin, kertoo 17-vuotiaasta Sirasta jonka harteille elämä kasaa tuhottomasti paineita, eikä tyttö pysty olemaan taipumatta. Sira sairastuu tarinan aikana ja Oikotie Helvettiin onkin tarina siitä kuinka pään sisällä voi olla todellinen Helvetti valloillaan vaikka päälle päin kaikki näyttää normaalilta. Pääset lukemaan novellia suoraan tästä.

Nyt meen katteleen Aladdinin & varkaiden kuninkaan loppuun, jonka jälkeen voisin uhrata keskiviikko illastani pienen tovin maantiedon lukemiselle. Palaillaan!

maanantai 17. lokakuuta 2011

Rahan tuhlaamista ei voi estää

Sonja lähti tänään ja nyt yläkerta on siisti, ainakin hetkellisesti. Mitenkään tarkkaan en selosta viikonlopun tapahtumia, mutta välillä tuli hämmennyksen hetkiä ja piirrettyjen musiikki raikui lähes aamuyöhän asti.
Eilen olin Tampereella yksikseni, kun Sonja, Kaisa ja Jenni meni katsomaan TYK:in musikaalia. Kaupungilla kierrellessä tuntui että ei mitään hätää, en ole ostanut mitään ja rahaa on, mutta kuinkas kävikään:
IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume n. 14 €, Anttila
Gina Tricot, 14.95 €
Gina Tricot, 7.95€

Reckless Love: Animal Attraction 19.90 €, Anttila

Grafiittikynät 6 € Suti 2-3€ & Öljyväri n. 5€, Akateeminen kirjakauppa

Puma Jam 25.50 €, Anttila

Reebok treenikengät 49.95€, Stadium

Näin minulta sitten kuluikin lähes 200 euroa, mukaan lukien matkat ja syömiset sekä topin, sukat ja alusvaatteet joita en nähnyt tarpeelliseksi esitellä. Noh, nyt ainakin helpompaa löytää työmotivaatio jälleen. Tällä kerralla vältyin shoppailumorkkikselta, sillä lähes kaikki tulevat tarpeeseen, lukuun ottamatta kaulakorua, levyä ja hajuvettä..

Nyt uppoudun hetkeksi katsomaan muutamat ohjelmat Areenasta irttarien kera ja jos vaikka sitten palailisi töiden pariin.
Hyvää viikon alkua kaikille!

perjantai 14. lokakuuta 2011

Taiteilua

Tänään ollaan jo lomailtu, tai oikeastaan siivoiltu.
Eilen illalla hyvin syvällä sisälläni oleva taiteilijasielu heräsi horroksesta ja innostuin maalaamaan jälleen:

Alun perin tästä piti tulla monimutkaisempi, mutta sitten taidot loppuivatkin kesken ja vedestä tuli vahingossa enemmän lumimaista.
Illalla meni hermot siihen kun päivystin vaan mesessä, joten päätin lopettaa odottamisen ja kaivaa piirrustusvihon esiin!
En ole siis piirtänyt realistista koiraa ennen ja oli yllätys että tästä tuli näin hyvä. Mallia tokin käytin, en pysty piirtämään omasta päästä sitten yhtään mitään, ainakaan niin, että siitä tulis yhtään sopusuhtainen.
Eiliselle suunniteltu jumppaan meno vähän sitten kun jäin kotiin maalaileen ja piirteleen, mutta eiköhän tässä loman aikana sinnekkin ehdi.

Huomenna Sonja tuleepi, joten mahdollisesti koittaa parin päivän blogihiljaisuus. Palaillaan viimeistään maanantaina!
Ps. Kiitos sille joka piristi mua eilen formspringissä!

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Odottelua

Tuntuu, että mun päivä on koostunut odottelusta ja sanakokeeseen luvun pakoilusta. Lisäksi oon koittanut ymmärtää etteivät kaikki ihmiset roiku mesessä 24/7 niin kuin mä, miten niin oon kärsimätön? Syyslomakin saisi alkaa, mutta ei huomenna vielä 7 tunnin repäisy ennen kuin pääsen lomalle. Hassua miten odotankin lomaa niin kamalasti, vaikka juuri olin viikon kotona kipeänä, mutta se ei kyllä ole sama asia.

Paita - Seppälä, Housut - Jim & Jill, Huivi - Jack & Jones
Huomenna on taas aika palata liikunnan pariin! Mulla on odotellut lähes kolme viikkoa senkin päällä kuntoilukeskuksen jäsenlappu mikä lie, vailla porukoitten allekirjotusta, mutta huomenna saan sen sitten vietyä sinne! Kummallista, miten oon kaivannut jumppaa, vaikkei siitä olekkaan pitkä aika kun mulle olis saanut maksaa että mut saa liikkumaan.

Tänään oli yksi erittäin iloinen juttu: iskä kävi ostamaan mulle lipun Sykerockkiin! Pääsen keikalle pitkästä aikaa, edellinen kerta taisikin olla viime vuoden Sykerock. Esiintyjinä siellä on joku suhteellisen nobody räppäri, jonka nimeä en tähän hätään muista ja sitten Antti Tuisku, jota meen sinne katteleen! (Kyllä, minä tykkään Antin musiikista)

Nyt voisi vielä ruotsin sanojen vilkaisu olla paikallaan, palaillaan!

tiistai 11. lokakuuta 2011

Hyvää vain

Loistavaa tiistaita kukkaniityllä missä aurinko paistaa ja keltaiset linnut ja vaaleanpunaiset perhoset lentää.. Eikun..
No siis elämä tuntuu hymyilevän eikä ruotsin torstaina koittava sanakoekkaan vielä stressaa. Ei sen suuremmin haitannut sekään että hiukset vetivät vienosti kikkuraan kun sain muutaman tipan vettä päälle.
Aamulla tuli vähän kiire kun en mitenkään meinannut päästä ylös sängystä. Alun perin mulla oli pipo päässä, kotona tosin alkoi pipo ärsyttää ja laitoin hiukset ponnarille.
Nyt taidan mennä jatkamaan Klikkaa mua kattelemista, mukavaa viikon jatkoa kaikille!

lauantai 8. lokakuuta 2011

Sillisalaatti

Hupsista. Oon sanonut ennenkin ettei kannata laittaa ikin mitään "palaillaan huomenna" tai mitään vastaavaa.
Tää päivä meni vähän sivu suun, tai ainakin tuntuu siltä kun tuli nukuttua melkein kahteentoista.. No mutta kyllä mä vähän tein töitä ja kävin ulkonakin pitkästä aikaa sillä flunssa piti mut aika tehokkaasti sisällä viikolla.
Osittain syy siihen, miksi nukuin kahteentoista saattaa johtua siitä että hivuttauduin nukkumaan vasta puoli kahden aikoihin. Sainpahan laitettua Strasbourg kuvia Without Wordsin puolelle. Jaoin kuvat kolmeen eri postaukseen jotta lataus ei kestäisi puolta vuosisataa. Tässäpä ovat sitten osa 1, osa 2 ja osa 3.


Oon kehittänyt ittelleni jonkin asteisen pakkomielteen punaiseen väriin vaikkei se varsinaisesti ole mun väri. Viikon päästä pääsen kierteleen kauppoja Tampereelle ja kovasti haluaisin ainakin sovittaa tätä ginan takkia vaikken sitä kassalle asti saattaisikaan.

Pahoittelen sekalaista postausta, ei tule tavaksi. Palaillaan selkeämmissä merkeissä viimeistään maanantaina tai tiistaina.

torstai 6. lokakuuta 2011

Seven facts

1) Kerro henkilö linkin kera blogissasi, joka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle

Kiitos vain Sonja, kun tällaisen haasteen sysäsit mulle. Itse olen sen verran myötämielinen kanssabloggaajia kohtaan, etten laita ketään tätä tekemään.

1. En syö kasviksia/hedelmiä/vihanneksia/marjoja. Kerran terkkari kysyikin, että syönkö lihaa. Sainpas terkkarin yllätettyä aikas hyvin. Mun ”syömättömyys” on ollu mulla lapsesta asti, mutta kyse ei ole niinkään mausta vaan koostumuksesta, olisittepa nähny kun koitin syödä päärynää palasina, siivuina ja raasteena.. Voin kertoa että siitä ei tullut mitään. Noh, sipulia ja perunaa kyllä syön.

2. Jos jatketaan ruokateemalla, niin rakastan ruuanlaittoa! Kauheen usein en safkaa pääse laittaan, sillä useimmat ruuat ovat sellaisia mitä muut ei syö meillä (=kana) Osaan tehdä kyllä muutakin: kasviswokkia (ironista että osaan tehdä sitä vaikka en ite syö sitä), kalapihviä, lihakastiketta ja ehkä maailman parasta pastakastiketta: pepperoni-sulatejuustokastiketta. En myöskään ikinä käytä ohjetta kun teen ruokaa.3. Rakastan pätemistä! Löydän usein kavereitten jutuista virheellistä tietoa (kuulostipa hassulta) ja mun on ihan pakko korjata. Tiedän että kavereita ärsyttää välillä (oikeastaan aina) kun alan pätemään jostain asiasta, mutta välillä en voi sille mitään, se vain lipsahtaa. En voi kuitenkaan sietää sitä että mulle pädetään.

4. Mun ajatukset on välillä tosi ristiriitaisia keskenään. Pahin tällä hetkellä on varmaankin se, että haluaisin oikein pitkät hiukset mutta toisaalta ihan poikatukkakin himottaisi (ei hätää, mulla ei oo tarpeeks pokkaa vetää näitä lyhkäsiksi) Lisäksi haluaisin pukeutua tyttömäisesti mutta toisaalta poikamainen vaatetuskin vetää puoleensa. Oon myös unelmoinut asioista, joita en kuitenkaan haluaisi tehdä ja tätä rataa.
5. Vihaan klassista/aikuismaista pukeutumista. Valkoinen kauluspaita, musta kynähame, sukkahousut, mustat avokkaat ja ruskea tukka siististi kiinni aiheuttaa mulle kylmän väreet selkään. Ylipäätään liian siisti pukeutuminen ei ole mua varten: jos vaatteet on siistit, niin tukan pitää olla vähintäänkin sekaisin. En ikinä halua olla liian aikuinen - edes vaatetuksen kanssa, pieni rebel-henki hautaan asti.

6. Oon joskus salaa katkera siitä että jään tällaiseksi 155 senttiä pitkäksi hukkapätkäksi. Äiti on vähän päälle 170 senttinen ja iskä reilu kymmenen senttiä pidempi. Sami ja Satukin on pitkiä, mut mä jäin tälläseks kävelykepiksi, huvittavaa sinällään. Toisaalta ei tästä lyhyydestä oo ollut paljoakaan haittaa, mitä nyt kesällä en saanut limpparia koska en yltänyt siihen.
7. Mulle Raamattu on suuri satukirja, eli olen ateisti. Uskon kuitenkin omanlaiseen henkimaailmaan: Ihmisen sielu jää maan pinnalle suojeleen elossa olevia läheisiä ja aina, kun sielun läheisiä kuolee, jo ennen kuolleen ihmisen sielu siirtyy yhä kauemmaksi maasta. Loppuen lopuksi sielu ei enää näe maan pinnalle ja näin ollen sielu ei ole enää suojelusvelvollinen, vaan voi vaihtaa vapaalle. Siinä oli siis yksinkertaistettu versio. Tämän lisäksi uskon karmaan.

Alempana aikaisempi ostosten esittelypostaus. Huomenna koitan palailla vaikka pärstäkertoimen kanssa, jos vaikka en näyttäisi näin kuolleelta.

Ps. Onko ok, että tekee mieli glögiä tähän aikaan vuodesta?

Strasbourgin ostokset

Brilliant! Aloitan nyt postauksen parilla pahoittelulla: 1. Sori että tää tulee nyt myöhässä, mutta oon ollut koko viikon kipeänä kotona ja muistuttanut lähinnä elävä kuollutta. Nyt kuitenkin päätin vääntää tänkin postauksen pois alta. 2. Voin kertoa, että unohdin kuvata muutamat ostokset, mutta mennään nyt näillä mistä muistin ottaa kuvat:
New look 5-7 euroa
New look 9 euroa
Jennifer 5 euroa
New look 9 euroa (vaativat tosin vähän säätöä vyötärön saralla)
Tax free David off - Cool water 20 euroa, Versace Bright Crystal 30 euroa



Ja varsinaisten kuvien puuttuessa, hyödynsin H&M:n nettikauppaa. Eli Ranskasta tuli ostettua maihinnousutakki n. 50 euroa ja ruudullinen kauluspaita n. 20 euroa.
Kuvaamatta jäi siis New lookista ostettu valkoinen t-paita, jossa on solmuhässäkkä edessä ja jännä hippipanta. Vaikka nyt ne jäivätkin kuvaamatta, niin luultavasti saatte nähdä niitä(kin) kyllästymiseen asti blogin puolella.

Eilen ilmestyi Chisun Kun valaistun ja Reckless Loven Animal Attraction levyt! Niitä on nyt sitten tullut kuunneltua Spotifysta. Chisun levyltä suosikeiksi nousi Minä ja mun pää ja Tie. Reckless Loven levyltä suosikeiksi pompahtivat Born to break your heart sekä Dance.
Löytyykö lukijoiden joukosta kyseisten levyjen kuuntelijoita?

Mulle on nyt tullut parikin blogihaastetta niin koitan jomman kumman toteuttaa tänään, mutta nyt meen vähän lepäileen, palaillaan!

maanantai 3. lokakuuta 2011

28.9-2.10 Strasbourg, Ranska

Nyt oon siis kotiutunut flunssaisena Ranskan maalta. Koitan esittää asiat suht suurpiirteisesti ja kuvatkin pyrin laittamaan mahdollisimman loogiseen järjestykseen.

29.9 kului pääpiirteittään pelkkään matkustamiseen. Lensin siis ensimmäistä kertaa ja ihan tykkäsin siitä, ettei mitään lentokammoa jäänyt. Laskeuduttiin Frankfurt Hanhiin Saksan puolelle ja siittä sitten jatkettiin Ranskaan bussilla. Hienoinen järkytys kohtasi kun saavuttiin hotelliin, MR. Bed:iin, loppu puolella heitettiin hotellista ihan vitsiäkin.

30.8 vierähti Euroopan Parlamentissa Euroscola -päivässä ja voin kertoa että tällä englannin taidolla olin aika ulapalla koko päivän. Mentiin ja tultiin syö
tiin ja puhuttiin ja olo oli suhteellisen juntti kun muitten maitten opiskelijat oli valittu valintakokeella ja meiltä taas kaikki halukkaat pääsi lähtemään.

1.10 olikin sitten melko vapaa-päivä joten hortoiltiin kaupungilla vapaasti ja pistäydyttiin kaupoilla ja mentiin sitten koko porukan kanssa jokilaivaristeilyllekin. Lauantain otsikko olisi voinut olla "Ranskassa tapahtuneet asiat jäävät Ranskaan" näihin tapahtumiin kuuluu myös mun paniikkikohtaus
klo 23:00 paikallisen pitserian edessä.

2.10 kuluikin sitten taas takaisin matkus
tamiseen, joka oli melko rattoisaa laskeutumista lukuunottamatta.
Tyhjin käsin en Strasbourgista lähtenyt

Oikeasti kuvia on tässä aivan tolkuttoman vähän, verrattaen siihen määrään, mitä niitä tuli otettua. Enemmän kuvia lupaan laitta Without Wordsin puolelle jossain vaiheessa, mutta ilmoittelen siitä sitten erikseen.
Nyt voisin perehtyä ruotsin läksyihin, palaillaan ehkäpä huomenissa.