tiistai 30. elokuuta 2011

Tehokas päivä

Ennätyksellistä, bloggaan jo tähän aikaan! Syynä se, että mulla on paljon tekemistä ja koitan olla mahdollisimman tehokas. Päätin että saan luettua Tuntemattoman sotilaan tällä viikolla että pääsen lukemaan vapaaehtoista kirjaa: On rakkautes ääretön. Toi kirja käsittelee insestiä ja pari sivua lukeneena voin sanoa etten tuu unohtamaan tulevaa lukukokemusta.
Aamusella meinasi iskeä ikävähkö vaatekriisin poikanen, mutta sain sen selätettyä:
Ehdottomasti näiden hiuksien huono puoli on se, että juuri näyttää järkyttävältä juurikasvulta, olen silti vakaasti päättänyt selvitä näillä siihen asti että nää voi taas värjätä.
Oon auttamattomasti rakastunut rikottuihin sukkahousuihin, mutta luulenpa etten saa näitäkään enää jalkaan jahka otan nämä pois. Sääli sinällään, mutta toisaalta ilmakin niin pitää ettiä jotain paksumpaa jalkojen suojaksi.
Aasin sillan kautta pääsinkin aiheeseen: odotan syksyä! Syksyn vaatteita ja etenkin sitä että voi laittaa pipon päähän silloin kun huono hiuspäivä. Sääliksi syysvaatteiden ostelu jää tänä vuonna lähes kokonaan välistä, sillä mun rahallinen tilanne on heikohko, mutta on noita vaatteita muutenkin.

Nyt alkaa Tuntematon sotilas maratooni, palaillaan huomenna hiusjuttujen parissa!

maanantai 29. elokuuta 2011

Tottumiskysymys

Popeda - Elän itselleni


Tänään mun mielialat heitelly laidasta laitaan! Aamulla fiilis oli ihan pohjamudissa ja sit kun tulin kotiin olinkin ihan super pirteä. Harmi vaan että mun luovuusfiilis jäi tänään käyttämättä kun ei kertakaikkisesti ollut aikaa, ehkä huomenna sitten.Oon oikeesti alkanut melkein tykkäämään näistä hiuksista! Toivottavasti keskiviikkonen leikkuu ei tuo kamalasti vaalempaa juurea esiin, sillä sitten olis varmaan pakko laittaa jokin sävyteväri näihin, mutta toivotaan parasta!
Oon viimeisen viikon aikana kunnostautunut oikein kunnolla liikkumisen kanssa! Oon siis tehnyt jo hyvän tovin lihaskuntoa ittekseni, mutta kävin viime viikolla bodypumpissa ja tarkoitus olisi mennä tälläkin viikolla, sikäli saan porukoilta rahan yhteen kertaan, vaikkapa nimpparilahjaksi. Aion kyllä hommata syksyllä sinne jonkun kortin tai vastaavaan. Tämän lisäksi oon alkanut hölkkäillä ja oon tosi ylpee ittestäni kun pystyn hökkäämään reilun puoli kilometriä ihan reippaalla vauhdilla, vaikkei se pitkä matka olekkaan.


Palaillaan taas, hyvää viikonalkua kaikille!
Ps. Kiitos kahdesta uudesta lukijasta! Pitkästä aikaa uusiakin tuli :)

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Tukkaoperaatio 2/3

Pääsin tänään mun Weasley-tukasta eroon ja nyt nämä näyttävät jotakuinkin lähes kivoilta kun näihin laittoi vaaleanruskean värin:Toiselta puolelta hiukset ovat aavistuksen vaaleammat.
Nyt on sitten tullu kokeiltua mitä tapahtuu kun pikimustiin hiuksiin heittää vaalennusmömmön, mutta luulempa että ennen Strasbourgiin lähtöä palaan takaisin mustaanpehkoon. Annan kuitenkin hiusten lepuuttaa kuukauden päivät ennen värjäystä. Keskiviikkona olisi luvassa hiusten leikkuu, saapa kuolleet latvat pois tästä ja enköhän saa nämäkin elvytettyä ihan kelpo kuntoon.

Edit: pahoittelen huonoa kuvaa

lauantai 27. elokuuta 2011

Tukkaoperaatio 1/3

Värikartta, olkaa hyvät:
mutta mitä muuta olisikaan voinut odottaa ku mustista hiuksista alkaa vaalentaa? Tukkaoperaatio saa jatkoa huomenna!

torstai 25. elokuuta 2011

Uusi\vanha musiikkirakkaus

Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight


Hyvää torstai-iltaa kaikille!
Tänään löysin itteni kuuntelemasta Iron Maidenia, pitkästä aikaa. En ymmärrä, mihin hukkasin tämänkin vuoden takaisen "pikkusuosikin", mutta nyt löysin sen taas. Arvatkaas mitä kuunnellaan koko viikonloppu?
Tänään mulla oli vaatteet, joita ei oltu nykäisty päälle viidessä minuutissa aamukiireen saattelemana:
Farkut - Jim & Jill, Toppi - Seppälä, Tissirätti - Gina Tricot, Kauluspaita - Gina Tricot

Oon ollut tänään yllättävän aikaan saava: kävin mun huikeen 200 metrin hölkällä (voikohan noin sanoo?) ja sitten muokkailin mun yksistä kollareista jumppakelpoiset ja olin alottelemassa historian kurssitehtävää, mutta en löytäny sitä tehtävälappua.
Viikonloppuna onkin projekti hiukset, mutta siitä sitten viikonloppuna, nyt Tuntematon sotilas huutaa mun nimee

maanantai 22. elokuuta 2011

Hyvä päivä, vaatekriisistä huolimatta

No näemmä vierähti maanantaihin asti ennen kuin pääsin tänne taas kirjotteleen. Lauantaina tosiaan oli sukujuhlat, tai ei oikeestaan juhlat mutta kuitenkin. Oli ihan mukava nähdä serkkuja pitkästä aikaa ja noh, ruoka oli hyvää! Sunnuntain suunnitelmat meni totaallisen uusiksi kun heräsin vasta kahtakyt vaille kaksitoista, mutta eipä siitä päivästä sen enempää.

Aamulla mulle iski vaatekriisi, sillä vaatekaapin siivoamisen jäljiltä, mulla on melko suuri osa vaatteista pyykissä.
Tänään lähdin koulusta tuntia aikaisemmin, sillä piti mennä hoitelemaan passijuttuja. Samalla reissulla kävin hakemassa irttareita ja eräs vanhempi nainen kysyikin mitkä karkit ovat hyviä, niin siinä sitten vähän neuvoin. Auttamisesta tulee hyvä mieli!

Huomenna pääsenkin kotiin vasta kuudelta sillä mennään koulusta tai oikeastaan koulun jälkeen kattomaan leffa: poika raidallisessa pyjamassa. Saa nähdä miten jaksaa leffaa seurata kun päivä venyy niin pitkäksi.
Palaillaan taas!



perjantai 19. elokuuta 2011

Ei pidä vangita vapauden lasta

Spirit - You Can't Take Me (Finnish)


Olin kuvailemassa pitkästä aikaa Kaisan kanssa, joten tässäpä hieman kuvasaldoa:
Huomenna luvassa olisikin sitten sukupippalot, mahdollisesti jotain pientä juttua sieltäkin tulossa, sillä otan kameran mukaan. Palaillaan ehkäpä huomenissa tai sitten sunnuntaina. Hauskaa viikonloppua kaikille!

torstai 18. elokuuta 2011

Mustavalkoista

Hupsista, en ookka ehtinyt/muistanut kirjoitella, tuntuu että koulu vie aikaa jo nyt. Viime päivät ovat vierähtäneet vaatekriisi asuissa, eli farkut ja toppi yhdistelmällä ollaan menty. Tänään kuitenkin päällä oli vähän enemmän mietitty asu:Kuten kuvasta näkeekin, onnistuin rikkomaan mun sukkahousut kompastumalla tavarapinoon ja lentämällä siten rähmälleni. Olis vissiin aika siivota.. Tai siirtää koulukirjat pois lattialta.
Tänään keksin mun kokisrasialle käyttöä: Tein siitä mun kaulakorurasian! Ennen säilytin kaulakoruja ben' & jerry purkissa, mutta niitten ketjut meni siellä ihan sekasin. Nyt toivon, että vältyn moisilta ketjusotkuilta.
Huomenna olis tarkoitus mennä Kaisan kanssa photoshoottaileen jonnekkin, jollei vettä sada. Eli huomenna palataan ehkä kuvien merkeissä.
Sini kuittaa tältä päivältä kun ulosanti ei ole kovin runsasta juuri nyt, palaillaan!

maanantai 15. elokuuta 2011

Minä, paino ja syöminen

Koska edelliseen postaukseen oli tullut mun painosta kommenttia, niin ajattelin ihan omistaa oman postauksen moiselle seikalle.

Syöminen on ollut mulle aina, jo tarhaikäisestä asti vaikea ja stressaava asia. Ehdin olla tarhassa muistaakseni puoli vuotta, kunnes mut lähetettiin ruokaterapeutille, syystä etten syönyt kasviksia, hedelmiä tai muuta vastaavaa jonka voisi laittaa kanin ruoka nimikkeen alle. En nykyäänkään syö mitään ”kanin ruokaa”, koska en vain tykkään mistään.

Mun maha on muutenkin ollut sangen kummallinen, joten oon rampannut koko ikäni kaikenlaisissa tutkimuksissa (allergiatesteistä gastroskopiaan) eikä mitään syytä ole löytynyt miksi maha on koko ajan kipeä. Kipu ei juurikaan ainakaan näin muutaman vuoden aikana ole vaikuttanut syömisiini, mutta pienempänä se vaikutti. Taisin olla viiden vanha kun lopetin syömisen ja söin tosi vähän, mahdollisesti tästä syystä jäin 155 senttiseksi vaikka vanhempien pituuskeskiarvon mukaan mun pitäisi olla noin 174 senttiä.

Painon takia olen käynyt koko ikäni kaiken maailman kasvukontrolleissa. Yläasteellakin mun piti käydä punnituksessa kerran kolmessa kuukaudessa mutta kasilla jätin aina menemättä koska pidin sitä täysin turhana. Vielä viime vuonnakin kävin terkkarilla paristakin syystä, mitkä eivät tosin liittyneet painoon, mutta aina mut passitettiin vaa’alle.

En ole ikinä painanut 43 kiloa enempää ja tällä hetkellä paino kiikkuu siin 37-39 kilon akselilla. Eli vuosi sitten painoin 42 kiloa ja sitten viime syksynä se laski varmaan kuukaudessa 36 kiloon. Ei, minulle ei iskenyt syömishäiriö vaan mulle ajoittain tuleva syömisongelma. Eli periaatteessa mulla on syömishäiriö muttei sellainen josta käytetään nimitystä syömishäiriö. Nykyisin moinen iskee ani harvoin useimmiten 2-3 vuoden välein, mutta viimevuotinen kesti 2 kuukautta: aina kun söin ihan mitä vaan, tuntui siltä että oksentaisin (selvennys: mulla on järjetön oksennuskammo) Mun päivittäinen ruoka koostu 3-8 haarukallisesta ruokaa, puolikas leipä ja jotain juomista lasillinen, että ei ihme että paino laski.

Nykyisin syön hyvin, mutta painon nousu on kamalan hidasta, sillä mulla on imeytymishäiriö, joten vaikka söisin enemmän kun kuluttaisin, niin painonnousu ei oo taattua. Vaikka paino oli alimmillaan 36 kiloa, en siltikään näyttänyt anorektikolta, sillä oon sirorakenteinen ja tosiaan pituutta huikeat 155 senttiä. Nykyisin seuraan painoa ettei se vaan pääse tippumaan, varsinkin nyt kun oon saanut sen nousemaan.

Tämä teksti siksi ettei kenenkään tarvi epäillä mun painoa ja ettei kellekkään jää mitään epämääräisiä epäilyksiä. Palaillaan ehkäpä huomenissa kuvien kanssa!

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Viikonloppu

Sunnuntai-iltaa kaikille!
Ajattelin että voisin jakaa kanssanne viikonloppuni, joka on koostunut suurimmaksi osaksi seuraavista asioista:Oon koittanut pitää itteni ainakin tänään kauheen toimeliaana, enkä oikeastaan tiedä miksi. Mutta niin, Tuntematon sotilas on siis koulusta luettavana, oon lukenut siitä huiket 100 sivua, joten loppuun on vielä matkaa, mutta ihan oon tykännyt lukea. Töitä oon tehny telkkaria katellessa ja todennut jo toisen kerran että vanilja kokis on pahaa.

Lisäksi ainakin vaa'an mukaan olen syönyt tänä viikonloppuna paljon. Ihan vain siitä päätelle että perjantaina painoa oli 37 ja nyt 39. Ei siinä silleen mitään, kyllä sen pitääkin nousta mutta kun se ei ollut noussut aikoihin niin ihmetytti tällainen nousupiikki. Toivottavasti ei paino ainakaan tipu takaisin 37 koska matkaa vuoden takaiseen painoon on kolme kiloa.

Loppuun vielä asukuva perjantailta:
Neule - Gina Tricot, Housut - Jim & Jill
Palaillaan taas!

torstai 11. elokuuta 2011

Innostusta ilmassa

Hyvää torstai-iltaa kaikille!
Nyt oon jo ottunut siihen tosiasiaan, että koulu on alkanut, mutten voi sanoa että neljältä kotiin pääsy ei kirpaisisi. Onneks tässä ekassa jaksossa on jees aineita, joten ei suurempaa murhetta niitten takia.
Parina viime päivänä asut ovat olleet luokkaa "en jaksa vaivata päätäni pukeutumisella" mutta jostain kumman syystä olen päätynyt ne ikuistamaan ei-niin-havainnollistavana:Ylempi kuva on otettu tänään ja alemmat kuvat eilen. Huomaa kyllä hyvin kuinka farkut löystyy aina kun niitä on käyttäny pari kertaa.
Tänään saatiin opettajalta varmistus, että pääsen reissuun, josta edellisessä postauksessa jo vihjailinkin. Eli n 1,5 kuukauden päästä pääsen jota kuinkin näihin maisemiin:
Kaikki kunnia sille joka kuvan on ottanut, kuka ikinä onkaan
Kyseessä on siis opintoretki Strasbourgiin Ranskaan! Reissun pääpointti on vierailla siellä EU-tönössä, mutta yksi päivä on pyhitetty kaupunkikiertelylle ja vapaa-ajalle. Reissun kokonais kesto on 4 päivää ja ei maksa meille mitään (sisältää matkat ja majoituksen, mahdollisesti myös ruuan)
En ole siis ikinä ollut ulkomailla ja oon ihan fiiliksissä tästä kaikesta.. Paitsi lentämisestä, ajatuskin hirvittää, tai oikeastaan nousut ja laskut ja se tuleeko niissä huono olo. Mulle ollaan kyllä kovasti vakuuteltu että mun pitäisi ennemminkin olla huolissani korvista.
Enemmän reissuinfoa sitten kun se tulee ajankohtaisemmaksi

Ps. mulla oli tänään kuvausseurana naapurin koira, joka kylläkin aidan toisella puollella, mutta se on kyllä niin lutunen ja kiltti ettei mitään rajaa

Palaillaan!

tiistai 9. elokuuta 2011

Arki alkakoon

Tänään oli siis ensimmäinen koulupäivä. Omaksi ihmetyksekseni pääsin aamulla ylös sängystä kohtalaisen kivuttomasti. Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että ensimmäiset on niin turhuutta, sillä ei silloin tehdä yhtään mitään, tuntuu typerältä istua tyhjänpanttina koulussa.
Kävi vähän hullusti kun otin kuvat asusta ja sitten tajusin, että eihän siitä ole kuin pari päivää kun oli samat vaatteet.. No tässä kuitenkin kuvaa:Viimeisen kuvan sisältö saa mut ihan innostumaan ja samaan aikaan kummallisen pelokkaaksi. Eipä siitä nyt enempää, sillä juttu ei ole aivan varma vielä.
Huomenna onneksi saa nukkua vähän pitempään, koska koulu alkaa vasta puoli kymmenen. Palaillaan taas!

maanantai 8. elokuuta 2011

Viimeistä viedään

Huomenna olisi edessä paluu koulun penkkiä kuluttamaan. Ei oikeastaan harmita että jouten olo jää nyt tältä erää tähän, oon ollut jouten aivan tarpeeksi! Ainut vaan mikä voi kirpaista, on herätys seittemältä, en tiedä miten tuun selviämään.
Jengi tapaa tehdä jotain hauskaa viimisenä lomapäivänä: mitä minä tein? No siivosin ja kävin Huittisissa ostamassa vihot ja vähän muutakin. Nyt on paikat ainakin puhtaat.
Paidat - Seppälä, Legginssit - Gina Tricot


Huittisista lähti mukaan uusi puuteri ja meikkivoide. Piti ostaa myös ripsari, mutta mun vakkaria ei löytynyt, olin aivan tyrmistynyt. Löysin myös Nivean sos rasvaa jos kädet pelastuisi tällä, sitten naamanpesugeeli jotta naama kestäisi lähes päivittäisen meikin käytön, lisäksi ostin muotoiluvaahdon jospa hiukset pysyisivät ojennuksessa. Rakastan tota Coca-Cola pelti rasiaa, Vapaa valinnassa oli myös muita kutkuttavia Cola juttuja, mutta päädyin ostamaan tämän.

Nyt illalla olin reilun kaksi tuntia sydän ihan syrjällään kun porukat lähti meiän koiran kanssa lääkäriin, kun tuon silmä vuosi kovasti ja aristi. Silmätulehdushan sillä oli, mutta raasu oltii jouduttu nukuttaa kun ei ollut antanu kattoo luomen alle ja nyt sen jalat ei oikein kanna.

Meen tästä ottaan pyykkejä pois narulta ja sitten suihkuun ja saahan sitä muutaman tunnin sisällä suunnata nukkuunkin, sikäli mielin herätä seiskalta.
Onko muita, joita koulu kutsuu huomenna?


torstai 4. elokuuta 2011

Ajelemassa

Tänään sain itseni repäistyä kahdeksalta ylös sängystä, mikä oli varmaan maailman kahdeksas ihme, sillä musta on tulllut tavattoman laiska heräämään. Eli tänään tuli harrastettua maaseutu matkailua sellaiset 8 tuntia ja mä nautin siitä! Välillä ei tiedetty missä ollaan, mutta aina jotenkin päädyttiin tutumpiin paikkoihin (kuten Karkkilaan.. Tarkoitus ei ollut mennä sinne) En nyt ala kummempia selitteleen joten laitan muutamia kuvia, mitä otin reissusta:Ajelureittimme kulki Forssan läpi, joten mä halusin Prismaan ostamaan ne farkut. Iskällä oli pienehköjä ongelmia Prisman löytämisessä, mutta loppuen lopuksi löydettiin sinne.

Jim & Jill 50 €
Jim & Jill 34,95 €
Jack & Jones 14,95€

Oi tätä onnellisuuden tunnetta, nyt on kahdet, hyvin istuvat, hyvännäköset ja täydellisyyttä hipovat farkut! Jim & Jillissä iski aluksi pieni tympäännys, koska siellä ei ollut Cheap Mondayn vaaleampia farkkuja mun koossa. Pienen kiertelyn jälkeen löysin myös vaaleammat farkut. Ihmettelen suuresti miksi vaaleammat farkut kulkivat nimellä legginssit.. Lisäksi mun oli pakko hakee Jack & Jonesilta huivi, jota kuolasin jo tiistaina. Nyt kyllä olen suhteellisen persaukinen opiskelija, mutta onneksi palkka tulee kuun lopussa.. Jaksais vaan tehdä töitä..

Nyt meen katteleen Housen lopun ja syömään kääretorttua, hauskaa illan jatkoa kaikille!