sunnuntai 31. lokakuuta 2010

"Tässä vaiheessa sun olis hyvä vetää muovipussi päähäs"

Satu kun värjäs mun hiuksia.

Niin, eilen oli Sykerock 2! Oli aikaslailla mahtavaa! Asteesta otin huikeasti kaksi kuvaa, ja molemmat olivat kaiken huipuksi hyper usvaisia etten niitä viitsi tänne laittaa. Chisusta sen sijaan otin enemmän kuvia, josta osasta sai jopa selvää:



Oli siistii kun porukka lähti mukaan aivan loistavasti, ja itsekkin lauloin (=huusin) niinkin paljon että ääni oli aluksi kauhea kimitys, ja sitten se jo melkein muuttui normaaliksi kunnes katosi vallan. Eilisen jäljiltä on kurkku kyllä vieläkin hivenen kipeä, mutta tulipa otettua kaikki ilo irti!

Tänään oon saanut vaikka mitä aikaseksi, thanks for kellojen siirtämisen. Hoidin suurimman osan hommistani aamupäivällä. Mun siivoaminen muuttui oikeastaan perusraivauksen jälkeen kaappien siivoukseksi:



1) Löysin tuollaisen puisen pikkulaatikon mihin päätin asuttaa mun "pikkumömmöt" jotka ovat ennen ajelehtineet missä sattuu.
2) Käteeni osui myös kynttiläkippolyhty mikä lie, ja olin heti aivan intopiukassa ripustamassa sitä.
3) Eräästä laatikosta löysin mun nalle puh muistikirjan josta tämä kansi repsotti miten sattui. Päätin leikata sen irti, sillä minusta se oli huisin suloinen.


Tää päivä on muutenkin kulunut melko letkeästi, L-koodin ja datauksen ohella oon ehtinyt hivenen leikellä hiuksia, ja sain laiskan perseeni raahattua kaupallekin ostamaan uusimman Ellen ja jäätelöä. Ennen tätä päivää luulin että ihmiset pysyy visusti kotona sunnuntaina kello 14:00 mutta erehdyin. Kaupassa oli lössiä tuhottomasti, eli mitä tästä opimme? Älä mene kauppaan sunnuntaisin.

Tällainen viikonloppu mulla. Mitenkäs teiän viikonloppu onpi sujunut?

perjantai 29. lokakuuta 2010

Elä, opi, koe

Chisu - Vapaa ja yksin


Mulla on hyvä päivä tänään! Jotenkin hyvä fiilis kun tietää ettei tarvi tehdä läksyjä tai stressaa tekemättömistä tehtävistä. Tähän tosin loppui mun "rento" kouluelämä, sillä ensi viikosta kolme viikkoa eteenpäin mulla on 39 viikkotuntia jes.
Mutta mutta, tänään oli mukaisa ilma joten kävin kuvailemassa:





Tunika - Only, Kauluspaita - H&M, Sukkahousut - Seppälä, Huivi - Kappahl
Mun naamaa tuntuu vaivaavan bad face - aikakausi..

Niin! Mun pitikin kertoa muusta viikonlopun ohjelmasta tänään. Eli, mahdollisesti tänä viikonloppuna mun hiukset värjätään (sikäli Satun poppoo tulee med hiusväri)
Huomenna meenkin Vammalaan Kaisan, Miian, Emmin ja Laran Sykerockkiin! Siellä on esiintymässä Aste, Chisu. Asteesta en nyt tykkääkkä mut Chisu aaa olis jo huominen!

Mutta mutta, meen jatkaan perjantai-illan rattoa L-koodin parissa.

torstai 28. lokakuuta 2010

Viikonlopun tehtävälista

Siivoa





Aloita



Pussita



Hieman listaa mitä mun on pakko tehdä viikonloppuna. Kyllä muutakin on ohjelmassa, mutta niistä lisää huomenna kun palaillen kunnon päivityksen kanssa!

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Mistä löytäis inspiraation?

Heippa! Nyt on jo huomattavasti parempi fiilis, mutta muuten tää viikko tuntuu äärimmäisen kurjalta. Tai siis, tuntuu että tää viikko oikein takertuu muhun kaikessa raivostuttavuudessaan, ja riipii mun hermoja minkä kerkiää. Kaiken kurjuuden kruunaa masentava harmaa ilma.

Tällä viikolla ei liiemmälti ole ollut kovin inspiroivia asuja:



Jotenkin tuntuu siltä että tällä hetkellä on aivan sama, minkä näköisenä kouluun lähtee. Tällä hetkellä tunneilla istuminen ei kiinnostaisi pätkän vertaa, mutta läksyt, ihme kyllä, olen tehnyt yllättävän huolellisesti. aiheesta kukkaruukkuun, jaksoin lakata kynnet eilen:

Nämä on musta huisin söppänät! Ainut asia mikä ei ole niin hirveän söpöä on tuo etusormen kynsi, joka otti ikävästi osumaa kässäntunnillä.
Kässästä mieleen, sain tänään mun liehuhelmamekon tänään härpäkkeineen pientä näperrystä lukuunottamatta valmiiksi! En tiedä, koska saadaan ne kotiin, mutta voisin ottaa kameran joskus mukkaan kouluun ni saa kuvaa otettua. Lisäksi suunnittelin eilen illal toisen vaatteen jonka tekisin. Olin ajatellut laittaa sen suunnitelman tännekkin, mutta ylläripylläri unohdin, ensi kerralla sitten.

Tähän loppuun haluan kertoa, että keksin eilen oivan tavan viettää aikaa! Tein yhteen vihkoon "materialistan" johon listaan juttuja mitä mä haluaisin ostaa. Rakastan erilaisten listojen tekemistä, ja varsinkin tämän listan tekeminen on varsin hauskaa. Voisin joskus vaikka laittaa sitä tännekkin (voisin panttaa sitä koeviikolle heh)

Mutta nyt menen jatkamaan läksyvuoren tuhoamista!

maanantai 25. lokakuuta 2010

Tosi huono päivä

Näin positiivisena viikon aloituksena voinkin kertoa, että kaikki on perseestä :) Voinkin luetteloida miksi on huonopäivä:
1. Koululiikunta. Olin kuolla tänään kun oltiin sauvakävelemässä ja juoksemassa purulla.
2. Fysiikan open sijainen. Mä voisin kuristaa sen, se luulee jo että me ollaan ihan professionaaleja fysiikassa ja sen lauseet alkoi tänään varsin usein "kyllä teidän pitäis tietää jo.." Onneksi mein fysiikan ope tulee takas jo ens viikolla (jos ei ni sitten lentää päitä)
3. Matikanläksyt. Käytiin tänää koulus koko kurssin tärkein asia ja olin tunnilla ihan omenoissani ku tajusin sen. Noh nyt kun aloin tekeen niitä kaikki meni väärin vaikka kaava ja esimerkki oli vieres. Turhauttavaa ehkäpä?
4. Juhani Ahon Juha-kirja. Tää pitäis olla luettuna torstaina ja oon lukenut ehkä 20 sivua, mutta ei kiinnostais lukea yh.
Siinä olikin pari juttua mitkä ottaa mua suunnattomasti nyt päähän.


Legginssit - Ginatricot, Paita - Only, Liivi - H&M, Huivi - Vero moda, Kaulakoru - Seppälä

Pahoittelen kuvien heikkoa laatua, mutta tänään oli tuo valo melko kortilla. Lisäksi olemus oli hieman latistunut raivostuttavien liikkatuntien jälkeen. Muuten kylläkin itse pidin tän päivän asusta.

Eilen innostuin lakkaamaan kynnetkin muullakin kuin yhdellä värillä! Nää on jotenkin tosi kivat. Kynnet tosin itsessään ovat melko lyhkäiset vielä 8<

Mutta hei, mä taidan nyt mennä lukemaan sitä Juhaa, palaillaan toivottavasti iloisemman mielen kanssa!

lauantai 23. lokakuuta 2010

Laatupäivä

Lauantaita kaikille!
Tänään oon saanut jotain aikaiseksi, kävin kaupassa (vau). Tätä lukuun ottamatta oon ollut hyvin tiiviisti linnoittautunut yläkertaan.


Jäätelön syönnin ohella oon lukenut Heroiinipäiväkirjaa, piirrellyt ja kattellut L-koodia. Tuntuu hassulta mutta mun mielestä on ollut aivan mahti päivä, vaikka en olekaan tehnyt oikeastaan mitään tärkeää.

Ainiin, ku menin kauppaan vein kans pulloja sinne.. Ihmettelen kyllä, kun jengi heittää pantillisia pulloja ojiin ja roskiksiin. Noh, eihän niistä paljon rahaa saa, mutta jos säästää enemmän pulloja ja sit vie kauppaa. Mä ainakin (pihi kun olen) teen tätä usein, sitten on mukavaa ostaa esim. lehti tai sit just jäätelöö ja maksaa sitten enää pari euroo.

Pullojen panteista vaihdankin aihetta sulavasti siihen että lisäsin tohon sivupalkkiin tuollaisen muualla kohdan. Siittä pääse nyt mun tumblr:iinkin mistä kerroinkin eilen. Ei mitään käsitystä "miten" tuun sitä käyttämään, mutta arvelen että käyttelen sitä suurimmaksi osaksi harvasanaiseen angstaukseen kuvien kera jes, mutta aika näyttää.

Huomenna (sikäli on jaksamusta) koitan tehdä toivotun arkimeikin esittely postauksen. Tsau huomiseen

perjantai 22. lokakuuta 2010

Viimeinen lomapäivä

Hassua, syysloma on ohi jo nyt. En ehtinyt tehdä mittään mitä olisi pitänyt. No joka tapauksessa siirrytään tähän päivään. Sain tänään herättyä yhdeksältä, ja koska oli aikaa mukavasti sain katseltua Pirates of the Caribean Mustan Helmen kirous - leffan. Piskuisen leffatuokion jälkeen lähdin koiran kans ulos, ja innostuin kuvaileen koska siellä olia siisti kuura:





Sitten kun kyllästyin kuvailemaan kuuraisia lehtiä räpsin pari kuvaa kuvausseurastani:




Tämän näköisenä päivää viettelen kotosalla, hiukset muistutti harakanpesää, vaatteet ensimmäiset jotka tuli vastaan:


Tänään olen lisäksi lukenut Heroiinipäiväkirjaa vaikka olisi kyllä voinut lukee Juhani Ahon Juha kirjaa, mutta huomenna vois aloittaa? Ja sitten oon ollut koneella ja Jennin ehdotuksesta tein tumblr:in, voin linkittää kunhan opin kunnolla sen käytön.
Mutta nyt, hauskaa viikonloppua kaikille!

torstai 21. lokakuuta 2010

Täydellinen löhöilypäivä

..En saanut tänään(kään) mitään maailmaa mullistavaa aikaiseksi, varsinkin kun nukuin kahteentoista ku olin unohtanut laittaa herätyskellon soittaa. Huomiseks laitan kyllä kaks kännykkää soimaan ja sen toisen mun oven viereen että varmasti herään.
Vaikkakaan en maailmaa mullistanut, niin sentään tein jotain eli rentouduin:



Kattelin L-koodin 4. tuottarista jakson (jonka ensimmäinen jakso oli hämmentävän huono), join kahvia josta tuli huono olo (maito ei ollut vanhaa, mulle tulee kahvista muuten vaan huono olo.. Mutta se on hyvää) ja piirsin saamatta valmiiksi mitään mihin olisin tyytyväinen.
Mitenkäs te muut, joilla nyt on loma, olette viettäneet aikaanne?

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Forssan ostokset


Ostin Vero modasta mahdollisimman epäsinin mekon josta pitää tosin lyhentää olkaimia. Tykkään noista taskuista kovasti, tekee tästä mekosta ehkä ei-niin-perus -mekon.

Vero modasta tarttui mukaan myös monikäyttö rätti! Tai siis jäätävän kokoinen tuubihuivi mistä saa väännettyä hameen, mekon ja vaikka mitä jos osaa. Meinasin aluksi ottaa mustan, mutta sitten mietin että mulla on niin paljon mustia vaatteita että ne tarvitsee jotain piristystä.


Citymarketista mukaan tarttui Trindin nail balsam, joka on tarkoitettu pehmeille, kuiville liuskottuville kynsille. Saa nähdä, pelastaako tämä mun kynnet.


Rimmelin poskipuna tarttui myöskin mukaan Citymarketista. Oon hetken jo katsellut jotain mukavaa poskipunaa, ja nyt se sitten tulikin vastaan.


Ketjukaulakoru, jossa kulkee pitsinauha kahden ketjun sisällä, ihana. Laitan selvempää kuvaa siten että tämä on kaulassa niin saa paremman kuvan siitä minkälainen tämä oikein on. Tämä suloisuus löytyi Kappahl:ista.

Näiden lisäksi ostelin muutama koulujuttua:


Älkää kysykö tosta charmmy kitty kansiosta ja vihkosta.. Ne vaan tarttu mukaan :'D

Mun piti tänään tehdä jotain rakentavaa, mutta en saanut aikaiseksi muuta kuin siivota mun meikkipussin ja korjailin jotain virheitä "Polttomerkitystä", jonka kirjoittamista ajattelin huomenna jatkaa. Tästä mieleen, mitä mieltä olisitte jos laittaisin Polttomerkittyä joskus tännekin, haluaisitteko lukea?

Ainiin, koska mulla on nyt kerrankin aikaa, haluaisin kirjoittaa jotain mielipide juttuja vähän niin kuin tämäkin. Eli laittakaa vaan ehdotuksia mistä haluatte kuulla.

Huomiseen!

Humppilassa

Tzau, eilen kotiuduin Sonjalta mutta olin kyvytön bloggaamaan eilen, sillä väsytti aivan hirmuisesti (menin siltikin nukkuun vasta yhden aikaan köh) Muttamutta oli vallan rattoisaa, otin turpaan monopolissa aivan tuhottomasti ja kulutin rahani Forsassa. Ja nyt niitä kuvia:





Näin tällä kertaa. Ostokset laittelen illemmalla, tai silloin kun saan aikaiseksi kuvata ne.