torstai 30. syyskuuta 2010

Loistava fiilis nyt!

Vihdoin se ohi! Koeviikko nimittäin. Tän päivän matikan koe kyllä roikkuu inhottavasti siinä rajalla että mennäkkö vaiko eikö mennä läpi, mutta se sitten selviä tiistaina. Saatiin lähteä heti kokeen jälkeen kotiin, ja olinkin kotona ennen yhtätoista. Tossa vähän ennen yhtä Kaisa tupsahti meille ja mentiin hivenen kuvaileen:




Jälleen kerran olen tilannu tavraa CDON:ista, mutta lupasin ittelleni etten tilaa nyt enää ennen joulukuuta mitää. No mutta ensimmäinen osa tuli eilen:

Oon ihan myyty tälle kirjalle. Välillä tulee semmonen olo että haluan lukee lisää, tämä tunne tuli mm. tänään matikan kokeessa. Oon kummalisesti psykoosissa tän kirjan kans, ja voisin jo sanoa että sekoan tän kirjan kans ennen kun saan tän luettua. Ensimmäinen kirja kyllä koskaan mikä ilmaisee mukaan jo 10 sivun jälkeen..
Tällainen perusteiniangsti osuus tähän postaukseen: Mun itsetunto kävi eilen niin alhaalla kuin olla ja saattaa. Tunsin itteni ehkä maailman huonoimmaks ihmiseks ikinä, ja kaikki vaan sen takia etten ymmärtäny yhtä matikantehtävää great.

Huomisesta tulee supermukava päivä, tytöt tulee tänne yöks! Joten aika jäädyttävää kuvamatskua tulossa sitten lauantain puolella. Koitan kuitenkin bloggailla huomenna ennen kuin jengi puskee tänne.
Tähän loppuun kevennyskuva:

Tässä perussuomalaismies katsomassa jääkiekkoa. Tilanne on tämä "suomi teki melkein maalin ruotsia vastaan"

Huomiseen!

tiistai 28. syyskuuta 2010

Kuuma ilta

Vaikka puhuinkin eilen etten postailis ennen torstaina niin kuinkas kävikään. Tänään oli itteni mielestä niin kiva asu, ja hyvin tässä ruotsin lukemisen ohella ehtii niin mikäs tässä sitten.



Liivi - Seppälä, Tunika - Only, Huivi - H&M, Sukkahousut - Seppälä, Koru - Seppälä
Tää pöllö -kaulakoru vois tuottaa onnea, ainakin tää huokuu hyvää fiilistä. Huomenna selvitetään onko tällä moisia kykyjä tuoda mulle onnea kun on ruotsinkoe. Kuvassa näkeekin kynsien nykyisen lakkauksen mutta otan niistä sitten erikseen kuvan kunhan jaksan siistiä vierustat tai jos yli päätään muistan.
Tänään oli varsin ratkiriemukas päivä koulussa, vaikka äikän kokeen jälkeen olo olikin vähän sellainen että mitä ihmettä. Ruotsin pohjatunnit oli melko hupaisia, koska ruotsinopettajalla on hauskoja lausahduksia kuten "tulee kuuma ilta jos ei ole opetellut sanoja joka kerraksi." Se ei nyt näin kirjotettuna kuullosta niin huvittavalta kuin livenä. Pohjatuntien jälkeen mentiin Kaisan taas vapikseen josta löysin sitten mun äikänaineen. Aloin miettii vaa et ei hitto,mahtaa joillain muilla lukioalaisilla ollu hauskaa sikäli on sen lukeneet. Syvästi tosin toivon että siihen ei oltais ees koskettu. No jaa, nyt kyseinen aine on mukavasti kansiossa.
Eilen piipahdin ulkona vähän kuvailemassa, koska oli mukavan aurinkoinen päivä ja jotenkin ihanan syksyistä:






Ps. uusi lukija, kiitos! Huomasin että teitä on pian viisikymmentä, sitten kun lukijamittari näyttää viittäkymppiä lupaan tehdä jotain spesiaalia. En kyllä tiedä mitä keksin silloin, mutta kattellaan sitä sitten kun se tulee ajankohtaiseksi.

maanantai 27. syyskuuta 2010

½ !

Hahaa nyt on koeviikko puolivälissä! Nyt on kyllä helpottunu olo, sillä kemian koe meni sen verran hyvin että olen varma etten siitä hylsyä saa. Eri asia on sitten se, miten ruotsin kokeen kanssa mahtaa käydä.

Tänään saatiin uudet lukkarit, jonka mukaan aletaan mennä perjantaina. Omani näyttääpi tältä:

Ena12 on tukikurssi ja sitä on vaan puolen jakson ajan, joten ei mulla onneksi oo 13 tuntia englantia viikossa kokojakson ajan. Hämmästystä aiheutti toi että tukikurssi ja fysiikan tunnit menee päälekkäin. Ei siitä kuulemma mitään kummempia haittoja aiheudu, saattaa vaan teettää jotain tehtäviä kotona. Mielenkiinnolla odottelen tätä jaksoa köh.

Huomenna onkin sitten äikänkoe, joten siihen tulee sitten luettua tänä iltana. Koska koealue ei ole pitkä eikä kovin vaikeekaan niin voishan jotain ruotsin juttujakin sivusilmällä vilkaista.

Kirjoittelempi seuraavan kerran mahdollisesti vasta torstaina kun koeviikko on ohi.

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Vaikka juoksisit kauaksi karkuun, et rauhaa siltä saa








Mielenkiintoista sunnuntaita. Taidan mennä jatkaa luovuutta edistävää toimintaa, eli jatkamaan kemian lukemista.

lauantai 25. syyskuuta 2010

Huittisissa käymässä

Lähdin aamulla äiteen ja sen siskon kans käymään Huittisissa. Muutamia mukavia juttuja takertui mukaan:

Seppälästä parit kynsilakat. En malta odottaa et pääsen lakkaileen nillä, varsinkin toi kultanen(?) vaikuttaa mielenkiintoselta. Päätin että pidän vielä viikon tehohoitokuurin kynsille ja sitten alan taas lakkaileen ahkerammin.
Pöllö -kaulakoru myöskin seppälästä. Voi että tää oli niin sympaattisen näkönen joten pakko oli ostaa. Ei oo kyllä harmainta hajua millaseen asuun tänkin laitan mutta enköhän jotain keksi.
Näiden lisäksi seppälästä tarttui mukaan kolmet kirkkaan väriset sukkikset piristämään syksyn pimeydessä.


Säästömarketista sain äitin ostamaan mulle Mötley Crüe:n levyn kun lupasin lukea oikein ahresta kokeisiin ja sitten lupauduin siivoamaan yläkerran..

Oon kokenut tänään myös ihmevalaistumisen kemian suhteen, kun tajusin että elektronegatiivisuusarvot löytyykin kätevästi maolista. Nyt kyllä ottaa semisti päähän ku en tajunnut kattoo niitä ennen sieltä, sillä olin puoli kurssia aivan ulapalla kun en tajunnut mistä ne voi tietää. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Ehkä nyt pääsenkin siitä kemian kokeesta läpi.

Ps. Äiti kiikutti mulle jotain relatapseja apteekista, ja ne maistuu ihan niiltä karkeilta mitä oli pokepalloissa :'D

perjantai 24. syyskuuta 2010

Perjantaita

Lovex - Bleeding




Tänään oli fysiikan koe, joka meni varmasti hyvin. Pari juttua unohtui, ja taatusti sielä on virheitäkin mutta keskimäärin hyvin meni. Oon varmaan paniikissa sunnuntaina koska kemian koe on maanantaina eikä todellakaan ole varmaa että meen siitä läpi. Mutta se tältä erää koulujutuista.

Kun tulin tänää kotiin päätin että vietän pienen rentoumis hetken. Kattelin Nalle Puhia ja nauroin ihan kamalasti, miten niin lapsenmielinen? Siinä samalla pussittelinkin pitkästä aikaa ja kun kyllästyin hain kokista ja karkkia. Mulle on tullu joku traditio itkee leffan lopussa, ja niin itkin tässäkin.. Itsehän en siis ole herkkä.

Olin tänää tosi yllättynyt ku äiti kerto että oli käyny Vammalassa ja oli ostanut mulle jotain, ja en ollu ees pyytäny, noh ihmeiden aika ei ole ilmeisesti ohi.

Musta tuntuu että oon laittanut tänne blogiin liikaa kaikkia koulujuttuja, joten tarvitsisin...

Tai vastaisuudessakin tulette näkemään paljon kuvia koulukirjoista.
Huomiseen!

Ps. jostain kumman syystä oon kuunnellu Lovexia, vaikken joskus voinut sietää sitä. Lie mistä tääkin johtuu

torstai 23. syyskuuta 2010

Päivän sisältö



Tänään oli hissan koe joka meni näin fiilispohjalta sanotusti ihan ok, mutta oon tyytyväinen jos seiskatulee. Huomenna vuorossa fysiikan koe, johon lukemisen aloitan heti tän postauksen jälkeen. Se pelottaa semisti, koska en aina muista niitä laskukaavoja ihan oikein ja oon ihan sairaan hätänen niitten kanssa. Pitänee kai vaan tarkastaa jokanen lasku ainakin kerran ennen kuin palauttaa sen paperin.

Tänään pääsin jo 13:20 koulusta ja päätin että teen jotain mukavaa nyt kun kerrankin on aikaa. Kattelin L-koodin 2. tuottarin vikan jakson ja nyt oon ihan yyh ku haluisin kattella lisää. Pitänee tilata jossain vaiheessa. Sitten menin laittaan ruokaa ja kaikki ei ihan menny ku olin ajatellu. Paistelin siin nugettei ja just ku olin saanu riisin kiehuun äkkäsin et kämppä oli täynnä savua. Huomasin et mun paistin lasta oli kärtsänny siihen pannuun. Otin pannun tietty pois hellalt, ja kiersin avaamas ikkunaluukut ja huomasin et riisi oli kiehunu jo vaikka kuinka kauan. Joten mä sitten söin pelkkää ylikypsää riisiä, nugettei en sit syöny ku ne hippusen kärvähti... Miten voin olla näin taitava keittiössä?

Postailen viikonloppuna jotain oikeesti mukavaa, ku voin kuvitella nää koeviikkopanikoinnit ei oo kovin mielenkiintosia.

tiistai 21. syyskuuta 2010

Kuinka paljon ihminen voi niistää päivän aikana?

Zen cafè - Antaa vituttaa

Moikka mooi! Oon saanu kamalan flunssan ja tänään en ookka paljoo muuta tehnykkä kuin niistäny Syvästi toivon etten oo nyt tulossa järjettömän kipeeks kerran koeviikkokin tulossa.
Tässä parit hieman ei-niin-loistavat asukuvat:

Tänään: Liivi - H&M (ei erotu kamalan hyvin), Toppi - Seppälä, Housut - H&M

Eilen: Liivi - H&M, Toppi - Seppälä, Housut - H&M

Huomasin muuten äsken että mulla oli molempina päivinä oli "samat" vaateet päällä. Tai siis että ostopaikat oli samat tai siis nii :’D
Tänään pakoilin historian lukemista väkertämällä kynsien kanssa, ja tällaista sain aikaiseksi:

Oon tyytyväinen lopputulokseen. Tarkoitus oli kyllä saada enemmän seeprakuvion näkönen mutta harjoittelua vain. Kynnet on kyllä vieläkin hivenen lyhyet, mutta ne kasvaa nopsaan. Näitä kynsiä voinkin toljotella jos kokeessa tulee umpikujaan.

Tänään oli kiva koulupäivä! Päivä meni ihmeen nopeesti, ja äikän tunti oli varsin mukava. Meillä oli sellainen keskustelu harjoittelu siten että jaettiin luokka ryhmiin ja annettiin aiheet siten ettei saatu jutella ryhmän kesken siitä. Tämän jälkeen mentiin luokan eteen ryhmässä keskustelemaan. Mulla jäi siittä sellanen fiilis että' se meni oikeesti hyvin. Muutenkin jotenkin tosi positiivinen olo!

Todella positiivista on vielä: huomaan että uusia lukijoita on taas tullut! Kiitos paljon!

lauantai 18. syyskuuta 2010

Miks en syntyny merirosvoksi

Mötley crüe - Too young to fall in love





Oho, on tääkin päivä taas vierähtänyt nopsaan näin historian parissa. Tosin pidin mä siinä lähes 3 tunnin tauon kun katselin ton Pirates of the Caribean - Maailman laidalla. Täytyy sanoo että on se on kaikista huonoin noista kolmesta. Noh tuli sekin sitten katsottua toiseen kertaan. Eilen tuli vietettyä iltaa taas tuon kuolleen miehen kirstun parissa. Miks en voinut syntyä merirosvoks?
Mun kynnet on tässä kunnossa nyt. Uskokaa pois, ne on ollut tän syksyn aikana kurjemmassakin kunnossa. En ymmärrä mikä muhun meni jossain välissä kun aloin taas mystisesti pureskelemaan kynsiä, onneksi pystyin irtautumaan siitä tavasta nopsaan. Tää viikko on ollu kynsille oikein tehohoitoviikko, oon rasvaillut niitä ja laittanut kaiken maailman kynsimömmöt ja nyt ne on jotakuinkin kuosissa. Kyllä mä viimeistään joulun jälkeen kykenen nuukuudeltani ostamaan NailTekin hoitolakan jolla laitan kynnet lopullisesti kuntoon.


Mun yhdelle kaulakorulle kävi vähän köpelösti tänään. Tosin, totesin että ton saa hyvinkin korjattua, kunhan saisin vaan aikaiseks.

Ens viikolla hiljenen blogin puolella hivenen sillä mulla starttaa eka koeviikko. Oon kylläkin kehitellyt parikin postausjuttua jotka ajattelin tänne laittaa viikonaikana, ettei tää ihan näivety. Kuitenkin jos jollain teistä sattuis oleen jotain ideaa mitä muuta voisin postailla sillä viikolla, niin ehdotelkaa ihmeessä!

torstai 16. syyskuuta 2010

Kirottua, purkki on ehjä






Tiedettäkö sen tunteen kun tulee kotiin ja on kamala nälkä ja on haaveillut koko pävän jostain oikein hyvästä ruuasta. Sitten huomaakin että ruokana onkin jotain mitä just ja just voi syödä. Näin kävi mulle tänään, olin haaveillut kanasta ja riisistä mutta olikin verilättyjä ja perunaa great. Toinen asia jonka totesin tänään oli se, että musta on tullut jo tän melko lyhyen lukioajan aikana kamala sokeriholisti, vaikkakin olin sitä jo hieman ennen lukiotakin. Tänäänkin kävin kaupassa ostaa donitseja, ja söin 3 ja tuli huono olo, ihmettelen etten osaa lopettaa hyvän syömistä ikinä ennen kuin tulee huono olo. Ehkä joskus opin?
Tää päivä on ollut vähän levoton, en oikein tiedä miksi. Nytkin tekis vaan koko ajan keikkua ja hyöriä vaikka pitäis lukee ruotsin huomiseen sanakokeeseen, jonka alue on pitkähkön oloinen 6 sivua.
Huomasin taas yhden kivan seikan: huomenna on perjantai! On taas tääkin viikko mennyt yllättävän nopeasti. No viikonloppuna mua odottaakin kokeisiinluku urakka.
Ps. uusia lukijoita, kiitos!

tiistai 14. syyskuuta 2010

Vintillä

He's a pirate


Hupsis, eilen en ehtinyt blogata eilen. Tai siis en kyennyt, oli kauhee päänsärky ja hyvä kun kykenin tekemään läksyt. Tänään oli maailman vittumaisimmat musiikin tunnit, ku jouduttiin rämpyttää kitaria. Oli muuten hyytävän lähellä ettei mulla kilahtanu ja kunnolla. Ikävän päivän jälkeen mua odotti kotona CDON:in paketti piristämässä päivää:
Jee vihdoin mun! Oon kuolannu tätä leffaboksia mm. ikuisuuden ja nyt se/ne on mun! Oon sen verran pihikin ollut, etten oo rraskinu tätä ostaa, mutta nyt kun oli CDON:issa vaan 20 euroo niin sai ilo mielin painaa osta nappia. Oon nähnyt kaikki kolme leffaa ainakin kerran, mutta näihin ei voi vaan kyllästyä!

Toppi - MiMac, Liivi- Only, Kaulakoru - Glitter

Tänään hiukset oli aamulla hyvin, hieman lässähti päivän aikana. Eilen hiukset eivät todellakaan olleet hyvin, sillä ne kiharoituivat täysin ja näytin koko päivän pummilta.
Tänään oon tehnyt kotona koulutöitä kuin hullu. Luin historian itseopiskelu kappaleen superhuolellisesti ja tein tehtävät, ja aikaa vierähti. Sain kamalan pään särynkin taas, kai flunssaa pukkaa. Taidan kohta mennä tekeen torstain läksyjä, että huomenna on sitten aikaa lukee koeviikolle ja perjantain ruotsin sanakokeeseen.

Ps. mulla on vinkee postausidea, minkä toteutan kun ehdin.