tiistai 29. joulukuuta 2009

Sinä olet minun keinonahkaturkki, akrobaatti sirkuksen



Ensimmäisestä merkinnästä vuosi. Joka on paljon. Mun mittakaavassa. Päivällä ajattelin vielä että kirjoitan jonkun koskettavan tarinan tämän blogin pitämisestä mutta ajattelin jättää väliin. Pari sanaa kuitenki, blogi on muuttunut, niinkuin mäkin. Tää blogi on nyt just mua ja voi olla että parin kuukauden päästä jotain muuta ei voi tietää.
Jos totta puhutaan mua hävettää katsoa vanhimpia merkintöjä, mun vaatteet kirjoitustyyli hyi..


Tässä varmaan tämmönen pieni muistelo olikin...


Päivän naama, ihmettelen miksei suklaa aiheuttanu mintään suurempaa finnikriisiä.. Kai se on vaan pakko sanoo et mul on hyvä iho..


Tämä kuva kuvastaa kahta asiaa: tämän hetkistä lakkausta ja päivän multivitutuksen aiheen: eli mun peukalon kynsi katkes ja se on ihan nysä, ja just kun tänään hehkutin äitille että nää kaikki alkaa oleen mukavan pitkiä.. Ei olis pitäny sanoo ni ei olis katkennu..

Ja arvatkaas minne meen:


LM.C : tä katsomaan huhtikuun alussa ! Sain vääntää luvasta päästä tänne keikalle varmaan puol tuntia, mutta kyllä se lupa irtos loppuen lopuksi. En mitenkään LM.C:n superfani/kuuntelija ole, mutta kyllä pojat hyvää musiikkia tekee. Tämä siis on 5.4.2010 Sitä odotellessa..

Eipä ollut mikään kauhean hieno synttäripostaus mutta sain ainakin jotain tähän. Ja mitäs muuta.. Meen huomenna kaiketi kuvaileen vähän. AINIIN uutenavuotena Kaisalle vähän partyileen.

Onko teillä uudenvuoden suunnitelmia?

perjantai 25. joulukuuta 2009

Joulupukki kävi

Ja sain kaikkee kivaa, ja tänä vuonna sain kaiken mitä olin toivonutkin. Mutta pitemmittä puheitta asiaan:

(Taiteellisesti hieman epätarkka kuva)
Eli sain korvikset ! Omnom tykkään noista tähdistä. Tulee varmaan olemaan kovassa käytössä. Lisäksi sain tähtikaulakorun, olin ihan aww ku avasin paketin. Sitten sain aluslakanan ja saman värisen tyynyliinan.

Sitten pari yöpaitaa. Toisessa oli tuollainen pinkki nalle. Ja tuo kiroileva siili on niin mulle ainakin aamuisin.

Oujee suoristusrauta ! Aika rakkaus ja nyt pääsen eroon mun vanhasta joka lämpenikin tosi kauan -.- Tällä saa hyvin suoristettua lyhyemmätkin hiukset.


Sitten sain piirrä mangaa gootti ja kauhu.. Olen vasta selannut vähän tätä, ja totesin että ainakin joitain kuvakulmia voisi olla itse harjoitella tämän avulla. Voipi olla että jotain inspiraatiotakin tästä ammennan. JA TON KIRJAN KANSI ON NIIN SIISTI ETTEI MITÄÄ RAJAA.. Eli puhui tosta kadonneet kyyneleet, jonka kannen salavalo vähän raiskas. Takakannen perusteella voisin sanoa että vaikuttaa tosi mielenkiintoselta.

Sain dark rouge hajuveden. Vähän olin sillain omg ku en ollut koskaan ees haistanut.. Mutta yllätyin positiivisesti, aluksi tuoksui kauhean pistävältä mutta hetken päästä tuoksu oli hyvä ! Sitten sain tuollaisen mustan glitterlakan.

JES nyt mulla on varahiuslakka jos lakka loppuu huonoon aikaan. Sitten oriflamen saippuaaa joka tuoksuu niin hyvälle että. Tota toi axe juttu on vähän tota fail etten sanoisi mutta ei se mitää. Kaittoin eka vähä kieroo et se olis niinku tytöille mut sitten ku haistoin ni moro, noh ujutan iskälle tai jtn XD


Puman flowing hajuvesi party ! Tuoksuu paremmalta kuin muistin. Liäksi tossa On oriflamen luomiväri, musta kajali sekä tuollainen miniglitterhuulikiilto mitä pitää laittaa ihan hirveen vähän jollei haluu mitää jäätävän paljon glitteröiviä huulia.


Oujee pelejä.. Ton naruton kanssa kuluu mukavasti aika (testasin meinaan)Blee ja sitten sain tuollaisen ihanan huivin, pitää kehitellä että minkä vaatteitten kans käytän sitä.


Animeleffoja jahuu ! Vois kattoo tässä joku päivä


TÄÄ NIIN AIHEUTTI MULLE KOHTAUKSEN ! ;___________________________; aloin kiljuu ja tärrää ja itkee sillain hysteerisesti. nosebleed..

Näiden lisäksi sain:

Iittalan mukeja
Karkkia
Rahaa 120 e (tre kutsuu joskus)
Tähtivaeltaja lehden
Haikara puupatsas mikä lie
Gazen nameless liberty six guns dvd
Singstar suomipop

En kai sitten unohtanut mitään. Kaikki lahjat oli ihania ja lahjoja oli yhtä kivaa avata kuin aina, mutta parasta joulussa oli äänensä laulaminen käheäksi 8)

ps.


SAIN VAIHDETTUA KORVIKSET

torstai 24. joulukuuta 2009

HYVÄÄ JOULUA KAIKKI ! ♥

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Vuosia tapoimme toisiamme

Se on nytten 100. postaus. Paihoittelen videossa sitä että toistan parissa kohtaa samaa sanaa, mutta tää johtuu siitä että mulla on kurkku ollut hieman kipeä tänään ja ääni katkeilee. Koittakaa elää tän kanssa.



youtube, kiitti laadusta
ps. miks huidoin käsillä tossa lopussa

perjantai 18. joulukuuta 2009

Kerro minulle, minne pakenet?

Tänään oltii Kaisan kans tänään samanlaisissa vaatteissa koulussa, ja voin kyllä sanoa ettei tehdä sitä enää koskaan. Näytti erittäin idiootilta. Meillä oli siis kauluspaita, musta liivi, mustat housut, sekä sukat.


Sain tänään tommoset kivan sinisen jouluvalon ! Päätin vähän taidekuvailla sitä. Omnom tykkään tästä.


Nyt ajattelin sanoa sanasen lakoista joita oon nyt vuoden aikana käytellyt. Aloitan vasemmalta.
Shockwaves
Ihan peruslakka. Jossain välissä käytin tätä lakkaa aina, mutta nyt se on jäänyt. Syynä ehkä se että pito ei täyttänyt vaatimuksiani, ja joskus tuntui jotenkin tahmaiselta hiuksissa (O.O?) Tuoksu tosin ei ottanut nenään kamalasti.

Wellaflex
Tämä lakka on sellainen jota vältän nykyään koska: tuoksu suorastaan sattuu nenään, ja tästä jaa aivan kamalan helposti lakkaklönttejä hiuksiin. Pito on tosin tämän lakan hyvä ominaisuus.

Got2b. - 2 sexy

Tämä on varmaan paras lakka mitä mulla on ollut. Tuoksu ei ota nenään, lakkaklönttejä ei saa helposti tulemaan. Pito on ihan riittävä, vaikkeikaan siitä ihan parhaasta päästä.

Got2b. - glued
Myös hyvä lakka, käytin keväällä varmaan liikaa ja tämän tuoksu on alkanut ottaan nenään aivan hirveästi. Tämä lakka ansaitsee kiitosta sen pito kyvystä, mikä on mielestäni todella hyvä.

Erisan
Tämä lakka on mulle aika korvaamaton. Vaikkakin tässä lakassa pito on melko mitätön tässä on yksi ominaisuus mistä oon todella iloinen - hajusteeton. Näin ollen sopii todella hyvin etuhiuksien lakkaamiseen.

Siinäpä vähän hiuslakoista.. Huomenna on sitten kirkko ja todistusten jako, ja sitten melko kaivattu joululoma. Ens postauksessa sitten toivottavasti se video koska seuraavaksi vuorossa on se 100. postaus.

torstai 17. joulukuuta 2009

Kohta oksat kantavat painonsa

Mulla ei nyt oo mitään erityisempää, ja aika pikaposti luvassa. Tänään oli viiminen kunnollinen koulupäivä, huomenna on vaan kenraali, toivekonsertti ja joulujuhla.. Lauantaina kirkko (ah<3333) ja sitten todistusten jako ja loma hihi. Tähän loppuun voin laittaa koulukuvat joitten onnistumisesta voi olla montaa mieltä.




Ensin yksityis kuva, ja sitten leikkasin mut ja kaisan luokkakuvasta erikseen. Kirjoittelemisiin

tiistai 15. joulukuuta 2009

Reunalla - kaunis on maailma

Sunnuntain shoppailu postaus tulee näin ikään hippusen myöhässä :

Tällaisen toppi (mekon?) ostin seppälästä 16.95 eurolla. En muuten varmaan olisi ostanut tätä tällä hintaan mutta mulla oli semmonen seppälän lahjapassi hommeli täynnä ja se oli 20 euron arvonen. Mukaan tarttui myös:


Suloinen glitter lakka 1.95 € muistaakseni, sekä vielä


wet'n wildin luomiväri. Vaikken luomivärejä paljon käytäkkään niin ajattelin jos joskus haluan tehdä jokin keveämmän meikin ni näillä se onnistuu, hinta oli muistaakseni 3,95 € tai 4,95 €

Tänään aloin miettiin että mitkä levyt haluaisin ostaa ja totesin että nää 3 olis ihan jees:







Eli gazettoo, lady gagaa ja haloo helsinkiä kiitos tänne.

Aa kohta alkaa joululoma, kohta on joulu, ja huomenna on matikankoe ja kauhee stressi siitä, koska sen on pakko mennä hyvin.

Mutta mutta, kirjoittelemisiin

lauantai 12. joulukuuta 2009

Mä sen varmaan tuntisin, jos me nähtäisiin

Hupsista parin tauko heeh mut joo... Tänään kävin Kaisan kanssa Vammalassa ostamassa vielä loppuja joululahjoja. Ja ostin mää Seppälästä vähän itsellenikin :Anteeksi tän kuvan huonohko laatu. Mutta ostin siis itselleni valkoisen topin ja sitten tuon aluksi hirveeltä vaikuttaneen ketjukorun. Toppi maksoi 7.95 € ja koru 9.95 €

Tämän hetkiset kynnet, jotka eivät ole oikeasti noin kökön näköiset, muutenkin ovat hienomman näköiset.

Tadaa viime viikolla saatiin kaverikuvat. Ihan jees, vaikkakin mun ilme on tässä melkoisen lagaava ja neh. Emmi ja Miia ette sitten tapa mua kun laitoin sensuroimattoman version.

Loppuun vielä muutama kuva viimeviikolta, kun yks ilta vähän innostuin:





Jos ihmettelitte tämän postauksen kuvien heikkoa laatua niin: Kamerasta patterit lähes lopussa (kyllä en siis kuvannut järkkärillä) Ensi postaukseen toivottavasti laadukkaampaa materiaalia.

maanantai 7. joulukuuta 2009

Under the same sky, the stars will glitter



Ihan ensimmäinen toive on uusi suoristusrauta, sillä olen kyllästynyt odottamaan varttia että nykynen on valmiina.
Toiseksi on the GazettE:n Nameless liberty dvd, jonka tiedän varmaksi että saan koska tilattiin se. Kuulemma on tullutkin jo, kauheeta joutua odottamaan jouluun asti.
Kolmanneksi haluaisin jonkun singstarin missä on mikit, koska nykyset mikit eivät enää toimi.
Sitten vielä Puman flowing hajuvesi, jonka olen meinannut monen monta kertaa ostaa, mutta aina se on jäänyt vain hyllyyn.

Siinäpä päätoiveet, sitten laitoin jotain viittauksia että mitä mahdollisesti haluaisin.

Mitä te haluaisitte joululahjaksi ?

Oon muuten astetta enemmän psykoosissa kun huomenna on englannin koe..... Pitäis varmaan vielä vähän kattella, että saa ainakin sen seiskan siitä niin.
ps. kiitos uusi lukija !

Lopuksi biisi mitä olen koukutellut koko päivän:

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

When you're my favorite kiss?

Hupsista, on jääny kirjottelu.. Loistava huono selitys tähän on se että tet-viikko oli melko raskas ja iltaisin oli menoa ja kun pääsi koneelle oli jo ihan semmonen bleeh - olo. Te toki sitten uskotte tämän 8)

Jos vielä jotain tet-viikosta pitäisi sanoa, niin kyllä se melkein parani loppua kohden, ja sitten perjantai oli ihan siedettävä, kun olin tiimarissa huikeat 3½ tuntia.
Samaisena päivänä kävin vähän joulu ostoksillakin, mutta siitäpä ei enempää.

Eilenkään en saanut mitään aikaseksi kun oli isoskoulutusta. Nyt oli kyllä huomattavasti hauskempaa kuin edellisellä kerralla, pelattiin semmosta mukavaa kortti juttua ja jutut pysyivät aika asiallisina.

Viikkoon vielä palaten:

Itken näitä. Ihan lyhyet, koska halkeilivat tetissä vaikka kuinka paljon, ja kotona piti leikata siedettävän muotosiksi, ni yyh. Mutta eiköhän tää tästä. tällaiset kynnet olivat loppuviikon, mitään hienompaa en jaksanut tehdä koska lakka kuluisi pois kuitenkin.


Anteeksi huono havainnollistava kuva mutta kuitenkin. Lakkasin tossa aamusella jotku itsenäisyyspäivä kynnet puolivahingossa heh. Sitten koitan havainnollistaa glitter eyelineria ja mustaa kajalia mitkä ostin viime viikolla seppälästä.

Oh shit tulipa sekava merkintä ku piti kertoo niin monesta asiasta. No mutta, ensi kerralla sitten selkeämpää postausta.

tiistai 1. joulukuuta 2009

Real my place

Tässäpä tämä pieni kysely, jota tähdittää huikeat 2 kuvaa.

1. Kolme viimeistä ostostani - huivi, kaakao ja nörttilasit

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni - ei löydy

3. Viimeksi googlasin - Gazeton Zetsun sanoja

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni - varmaan yks jäätävän oranssin sävyinen kynsilakka

5. Käsilaukussani on - peili, tumput, rahaa ja tussi

6. Suosikkikatuni koko maailmassa on - ei ole mitään suosikkia

7. Tyypillisin asuni tällä hetkellä on - farkut, teeppari ja huppari

8. Hienoin/kallein ostokseni on - varmaan Converset

9. Olen riippuvainen - musiikista, ystävistä, netistä, ja varmaan kamerasta

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla- värikäs, vaihteleva, rento

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi aika jäätvää mut varmaan H&M



12. En ole ikinä ostanut mitään - gina tricotista

13. Parhaat outlet-löydöt teen - varmaankin seppälästä

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin- kliseesti vastaan että Rukin, mut sillä on oikeesti coolei vaatteita

15. Seuraava suuri hankintani on - varmaan jotkut kengät, ei voi tietää varmaksi

16. Tyyli-ikonini on - inspiroidun ihmisten pukeutumisesta ja siit saatan saada jotain inspistä.. Varsinaista tyyli-ikonia ei ole

( Päivän löytö, hapsuhuivi seppälä 2 e)


17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän - kenkiä yleensäkin

18. Unelmieni laukku on - musta mihin olis valkosella painettu gazeten logo ja sitten jotain hopeisia yksityiskohtia

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun - riippuu kuusta joskus 100 e joskus ei mene yhtään

20. Verkossa shoppailen mieluiten - H&M kaiketi

21. Suosikkimuotiblogini on - Ei oo mitään erityistä suosikkia

22. Olen kauneimmillani - aamuisin kun oon saanut meikattua ja hiukset laitettua

23. Makutuomarinani toimii - minä itse

24. Hiukseni ovat - kasvun tarpeessa

25. Toiveammattini on - vaatesuunnittelija, ainakin tällä hetkellä