maanantai 30. marraskuuta 2009

Totuutta ei voi nähdä. "Hei katso, jos toivot"

Hupsista en taida enään ikinä luvata mikä postaus tulee kulloinkin ja mistä.

Aiheeseen: tänään oli ensimmäinen TET-päivä, olen mielestäni sanonut minne menin mutta jollen nii menin Tiimariin.
Aamulla oli kauhee apua tyyppinen olotila. Aamupäivä siellä oli aika jäätävä iha ku varpaillaa olis ollu ainakin sen jälkeen ku tuli sanomista kun en teititellyt yhtä ihmistä.
Muuten ihan jees paikka, hinnoittelua ja kaikenlaista pientä juttua.

Suurin ihmetyksen sain kokea kun puol kahden aikaan sanottiin että voin lähteä kun mulle ei enää keksitty mitään. Olin että jahas ok lähdin. Viipotin sitten puoltoistatuntia Vammalan keskustassa kun odottelin että Miia pääsee TETistä.

Sitten kolmen jälkee mentiin Pyymäkeen jeije (kaakao omnom <3) Ja sitten huomattiin että tässä on 10 minuuttia aikaa ni käväistiin seppälässä jossa olin jo ollut noin tunnin. Tällä kertaa sorruin.

Kolme Wild'n Crazyn lakkaa, yhteensä olivat kai 8.85 € Toi neon keltainen on aikas ihana väri. Mustan ja valkoisen ostin siksi että ne sattuivat kotoa loppumaan.

Kotona piti päästä heti testailemaan näitä ku edelliset oli vähän ottanu osumaa tetissä. Neonkeltainen lakka tuotti pienoisen pettymyksen, eikä ollut mitenkään kamalan peittävä mihin olen henkilökohtaisesti wild'n crazy:en kanssa tottunut. Kerroksia on varmaankin neljä. Tämän tyyppiset kynnet oon lakannut ennenkin, eikä siitä ole ees pitkä aika.


Pure love ~ Nää on oikeesti aika ihanat. Nääkin ostin seppälästä eurolla, joten mitään suurta rahan hukkaa ei tule jos jää vähemmälle käytölle.

MUUTEN 100. postaus lähestyy haluaisitteko te jotain spesiaalimpaa ? Esim videopostaus tai jotain vastaavaa ? Ja jos se on nyt se video postaus mistä höpöttäisin sinä?

Ja loppuun harvinaisen fiksu kuva musta:

perjantai 27. marraskuuta 2009

Kuljetaan me rinnakkain ja suuntaan oikeaan.

Mun piti tänään tehdä se meikki postaus, mutta: kun siirsin kuvat koneelle, huomasin että ne oli huonolaatuisia joten päätin siirtää meikkipostauksen tekoa hieman.

Nyt ei ole tulossa mitään multihyperpäivitystä vaan lähinnä, että elän jeeje postaus.


Oke piirsin oikeesti 5 minuutissa, mutta tuli inspis ku katteli H&M:n nettikauppaa. Eli vetskari mekko, haluaisin tehdä siitä pirteämmän värisen ja koska itseäni ottaa päähän kovasti se, että mekoissa ei ole taskuja niin tähän sellaisen.

Lisäksi sain eilen inspiraation myös tehdä sellaisen irtohupun, tai semmotten mitä voi käyttää vähän niinku pipoa 8'D Toivottavasti tajusitte.

Tarkoitus olisi alkaa näitä väkerteleen sitten joululomalla kaiketi.


(Mun käsi... hirvee)
Eli lakkasin tänään kynnet. Tää on nyt toinen kerta kun kokeilen liukuvärilakkausta, ja täytyy sanoa että nyt onnistui aika hyvin. Nämä on sitten luonnossa oikeasti paremman näköiset. Käytin näihin yhteensä 5 erilakkaa. Itse tykkäilen näistä.

Sain muuten keskiviikkona sikainfluenssa -rokotteen. Sanotaan näin suoraan, että käteen sattuu aika helvetisti vieläkin.

Huomenna ajattelin koittaa tehdä tehä päiväni kuvina postauksen.. Jos vaikka muistais ottaa kuvia.

tiistai 24. marraskuuta 2009

Me ollaan katolla, sadepisaratkin maistuu makeelta

Tervehdys, ja jaksoin blogata eilen heh.. Mut kuitenkin: uusia lukijoita, kiitos !
Koulussa oli muute ihan jees päivä, ku pärjäsin koriksessa liikassa ihan jees, ja.. noh ruotsin kuuntelusta ja luetun ymmärtämisestä ei puhuta. Opossa tehtiin joku ammatinvalinta testi hommeliini ja mulle tuli arkkitehti, eh kyllä juu. Ja kässässä sain mun toisen säärystimen valmiiksi jeje.


Tässä on sitten se huivi mikä mun on pitäny esitellä jo pitemmän aikaan. Huivi on kivan pitkä ja pehmoinen. Ja jos oikein muistan se on ostettu Vapaa valinnasta öö 3 vuotta sitten ? En ole vain käyttänyt, ja nyt kaivoin sen odottamaan kovia pakkasia.


Innostuin meikkaamaan koulun jälkeen vahvan meikin, ja aa en muistanut et mulle sopii ihan jees tumma meikki, nyt saatte olla erimieltä. Samalla tuli mieleen testailla toi Nivean puhdistusgeeli, ja nyt samalla aion tuoda julki mielipiteeni aineesta.
Eli itse yllätyin positiivisesti aineen meikinpoisto kyvyn kanssa, sillä meikki lähti lähes kokonaan pois. Muutenkin aine puhdistaa kasvot tehokkaasti, ei kirvele ja tuoksu on mieto. (tuoksuu meikinpoistoaineelle) Aine jättää kasvot pehmeiksi, eikä tule inhottavaa kiristävää tunnetta. Itseäni ärsyttää se että kun ainetta pesee pois naamalta, se valuu ärsyttävästi leuan alle (älkää kysykö miksi) Mutta muuten ihan OK tuote, ei mitenkään erikoinen, tulihan testattua.

Kuvasta näkyy vielä huonosti mun tän hetkiset kynnet, mihin koitin taiteilla vesimelooni kuosin, itseasiassa mulla oli kynsistä lähi kuva mutta lakkaus ei ollut edukseen siinä kuvassa.

Ja vielä loppukevennys :

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

The take over, the break over

Erittäin pikainen sunnuntai postaus. Eli vaihdoin ulkoasun, mielipiteet olisivat ihan kivoja. Jotta tämä postaus ei olisi vain tämmöinen parin lauseen mittainen niin voisin laittaa muutaman kivan kuvan jotka löysin we ♥ it:stä.

Huomenna koitan saada kunnollisen postauksen aikaan.



lauantai 21. marraskuuta 2009

Tänään kun olisin tarvinnut sinua, et olekkaan täällä

Ekaks: uusi lukija kiitos !

Jeeje, kun olin herännyt vähää vaille kymmenen äiti ilmottaa että lähdetään käymään Vammalassa kattomassa mummua ja super marketissa. Samalla varmistettiin et se on ihan ok, et tuun mummulle aamulla sitten kun on tet viikko.


Super marketista tarttui mukaan Clearasil naaman puhdistusaine, edellinen kun sattui loppumaan. Kotona huomasin tätä käyttäessäni että tämä tuoksuu paremmalle kuin edellinen, uudistunut kaiketi.
Sitten nivean naamanpuhdistus geeli. Tällä lähtee hyvin meikit pois, tarkempaa esittelyä/mielipidettä aineesta teen ensi viikolla kun olen käyttänyt useamman kerran.

Vammalan reissun jälkeen, mulla on ollut kotona maksimaalisen huonopäivä, poltin sormen paistariin, kaaduin rapuista ja olin rar ja menin sohvalle makoileen ja heräsin kahden tunnin päästä.


Nyt olenkin viettänyt iltaa saunoen, pelaten pleikalla, ja syöden "hieman" kaikkea hyvää. Omnom tänään koitan mennä aikaisemmin nukkumaan kuin eilen.

Tähän nytten muutama melko edustava kuva





Viimeisimmässä on hehkeä after sauna edustus kuva, without meikki.
Koitan saada huomennakin jotain postausta aikaiseksi, jos vaikka muistais kuvata sen huivin.

torstai 19. marraskuuta 2009

Kun sinä lähdet pois, ei kukaan sinua seuraa

Tervehdys, päätin kirjoitella vaikka itseasiassa pitäisi olla lukemassa kokeeseen hehe. Mutta kuitenkin, mun piti esitellä eräs alakerran vaatekaapin löytö, jonka olin jo unohtanut, mutta huomasin että kuva oli karmean huonolaatuinen joten ensi kerralla sitten.


Eilen olin vähän luovalla tuulella ja hieman tuunasin tätä kirsikkakuosista vihkoa. Tästä tulee mun uusi suunnittelu ja ideoiden keruu vihko, voisin joskus sitten esitellä tätä jos jota kuta kiinnostaa.


Antakaa anteeksi tämän kuvan huono tarkennus. Ja ikeasti kynnet eivät ole kököt. Kamera ei ollu kaveri mutta:
Wildn'crazyn lakkaa alla melko monta kerrosta ja sitten rimmelin azurella tehdyt pilkut, ja sitten hieman wet'wildin glitter lakkaa, itse tykkäilen.


Hieman hämy päivänasu kuva

Huivi - Kappahl
Mekko - H&M
Housut - En muista mistä
Legginssit - Seppälä.

Tähän yhteyteen voin kertoa että viime lauantaina ostamastani sydäntikkari korusta katkes se tikku, MUTTA se näyttää oikeasta paremmalta ilman tikkua !


Huoh pitäis jaksaa vielä lukea ainakin vähän, että en oo ihan käsi sitten kokeessa, mut joo.

Omnom huomenna on perjantai, ja en oo menossa minnekkään, ja kukaa ei oo tulossa meille, saan olla yksin. Tulevan viikonlopun aion olla kotona koska edeltävinä viikonloppuina on ollu hirveästi menoa.. Koitan myös kirjoitella viikonloppuna.

Onko teillä suunnitelmia viikonlopuksi?

maanantai 16. marraskuuta 2009

Maanantai - astetta kylmempi ilma

Jeej maanantai ! ....not
Pitkästä aikaa oikeasti sellainen päivä minkä olisi voinut nukkua yli, unohtaa ihan tyystin. Näin ainakin koulun osalta. 3 tuntia kässääkin tuntu aika turhalta, vaikka sainkin väkerrettyä pari joululahjaa valmiiksi. Ja noh, päivän lopuista tunneista on varmaan turha puhua.
Mutta kotiin päästyä sain sitä mistä olin koko päivän haaveillut :

Kaakaoo ! Koko päivän valitin että haluan kaakaoo. Jäi varmaan tää kaakao juttu päälle lauantain pyymäki visiitistä.


Koko illan olen viihdyttänyt itseäni ruotsin sanoilla, jotka eivät meinaa nyt jäädä päähän millään. Vihaan ruotsia >.< Mutta nyt osailen nämä sillain kohtuu hyvin, et kyl läpi pääsen 8D


Pienen suostuttelun jälkee sain iskän kuskaamaan huittisissa. Aion tehdä kässässä säärystimet, on jo pitänyt pitkään tehdä mutta josko nyt tekis ne oikeesti. Noh esittelen ne sitten täällä mikäli saan ne joskus valmiiks.

Oho tulipa "aika" tylsä postaus.. Koitan saada seuraavaan postauksee jotai spesiaalimpaa.

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Minkäläinen tie sulle annettiin

Hupsista anteeksi tämä lähes viikon hiljaiselo, mutta viime viikko oli koulun puolesta stressaava, 2 koetta, 2 sanakoetta kaikki eri päivinä ja muutenkin olin kumman väsynyt.
Perjantaina Sonja sitten tuli meille, eli senkin takia kirjoittelen nytten vasta.

Eilen mentiin käymään Vammalassa. Käytiin muutamat kaupat läpi, itse sain myös tet-paikan tiimarista. Sitten mentiin käymään seppälässä ja villihinnassa (mistä muuten löysin pari kivaa juttuu, niistä myöhemmin lisää) ja parissa muussa kaupassa. Käytiin syömässä ja lopuksi mentiin Pyymäkeen.

Itse hieman evoilin siellä mutta siitä sitten ei enempää. Ps. Kaakao on hyvää.

Sittenpä niihin mitä tuli osteltua:

Huppari seppälästä 19,95 e mutta Sonjan klubikortin kanssa oli 20% alennus. Koko on XL koska siellä oli vaan S kokoa ja XL kokoa jäljellä, enkä halunnu S:ää Joten sitten tämä. Mukava pirteän värinen ja muutenkin kiva. Ps. Kuva valehtelee värin kanssa, oikeasti huppari on hieman kirkkaampi.


Seppälästä tämäkin maksoi 3,95 e mutta tästäkin 20% alennusta. Oli mukava huomata että seppälään oli tullu uusia värejä näistä, koska niille vanhemmille väreille en oikein syttynyt, mutta tämä limenvihreä oli niin kivan värinen että oli pakko ostaa.


Päivän löytö ! Niittivyö villihinnasta 3,95 e. Laadusta en mene takuuseen, mutta niitit vaikuttivat siltä, etteivät ne aivan heti irtoa. No joka tapauksessa, ei ole mikään suuri rahallinen menetys, jos ne nyt irtoileekin. Lisäksi, olisiko eka vyö, joka on sopivan pituinen. Jei.

Näitten lisäksi ostin myös hiuslakkaa, ja kynsilakanpoistoainetta sekä vanulappuja, mutta en nähnyt niitten kuvaamista tarpeelliseksi.

Eilen illalla vähän stailaitiin toisiamme. Mulle laitettiin Sonjan vaatteet, Sonjalle mun vaatteet ja Kaisalle molempien vaatteita, ja sit meikkailtiin ja laiteltiin toistemme hiuksia. Tässäpä nyt pari kuvaa






Aaa väsyttää >.< yö unet on jääny vähän lyhkäsiks. Mutta mutta koitan bloggailla ens viikolla aktiivisemmin kuin viime viikolla.

maanantai 9. marraskuuta 2009

Pinky heaven or bloody hell, "sei" ka "shi" no abnormal game

Mukavasti aloitan tällaisella kouluangistilla: oli varmaan koko ysiluokan hermoja raastavin koulupäivä, en saanu mitään aikaseks. En edes tiedä mistä se johtu, noh, angsti häipyi kun postilaatikkoon oli tupsahtanut tämä:
Eli the GazettE:n dainihon itan geisha teki nomiso (gyaku) kaiten zekkyo ongenshu:n (ei, en muista nimeä ulkoa, piti kopioida) Ostin huuto.netistä 25 eurolla. Levy, kannet, sekä vihkonen uuden veroisia. Mun mielestä melko oiva löytö, sillä levy olisi uutena maksanut lähelle 40 euroa. Levyn myötä sain kuulla 2 biisiä, mitä en ollut gazeilta ainakaan muistaakseni ennen kuullut, ja rakastuin Ito-chi - nimiseen biisiin.


Tällä viikolla on koulussa teemaviikko - vaatteet vaihtoon viikko jei ! Tänään oli keltavihreä päivä ja päällä oli:
Kauluspaita - H&M
Keltainen toppi - Villihinta
Housut - Farkkumaailma (?)
Asusteet olivat vähän mistä sattui.

ja nyt loppuun teidän ihanien lukioiden esittämiä kysymyksiä, joita ei ole paljon mutta kiitos silti !

1. Tarviiko mun palauttaa sun hupparia?
- Ei tarvitse :D

2. Sun lempibändi?
- Gazettohan se on

3. Lempi tv-sarja?
- Omnom varmaankin muodinhuipulle ja salkkarit
4. Mitä tekisit jos saisit 1000 euroo?
- Varmaan ostaisin pari j-rock levyä, ja sit voisin lähtee Helsinkii vähän shoppaileen 8)

5. Entäpä mihin käyttäisit sellaisen rahasumman kuin yksi euro?
- Ostaisin varmaan snickersin ja muumi tikkareita

6. Mitä pelkäät?
- Pimeää, oksentamista ja piikkejä

7. Mitä vihaat?
- ömöm Joitain ihmisiä, ja sitä että mua ei huomioida mitenkään

8. Mitä kuuluu?
- Hyvää kuuluu !

9. Ooks kova jätkä?
- Joo sillain ihan kohtuulisen kova jätkä

10. Tuuks tappelee?
- En, voittaisin kuitenkin

11. Juoks kahvia?
- Joo juon mää


Jei olihan niitä kysymyksiä vähän päälle kymmenen. Seuraavaa bloggailua tulossa mahdollisesti siinä keskiviikkona tai torstaina.

lauantai 7. marraskuuta 2009

Child prey

Tähän alkuun muutamia tosiasioita: mä en jaksais millään kirjottaa tätä merkintää nyt, koska oon väsyny ku koko päivän mennyt sinne tänne, eli syyttäkää väsymystä jos tän merkinnän teksti on epäjohdonmukaista.
Mutta asiaan:

Tänään oli kirjavinkkauksen SM kisat, ja osallistuttii ilmasutaidosta siihe, ja väännettii sinne esitys parissa viikossa. Esitys meni ihan jees, ja en feilannu muuta kuin kerran, kun sanoin 2 sanaa toisin päin ku ne olisi ollut.

Sitten vinkkauksen jälkeen käveltiin nuokkarille isoskoulutukseen, ja täytyy sanoa että oli vähän kuolettavan tylsää, paitsi undulaatti leikki pelasti päivän jei.

Eilen kaisa oli meillä yötä ja me vähän innostuttii meikkaa ja laittaa hiuksia ja tässä nytten todella edustavia kuvia:



Viime viikon torstaita kommentoiden: Skavabölen pojat leffa oli hyvä, mutta olisi mennyt oikeasti kauhuleffasta, jotenkin ahdistava ja psykedeelinen. Ja nyt pitää hehkuttaa että sielä leffateatteris oli mun ja kaisan lisäks vaan2 muuta ihmistä.

Jeii aamulla oli lunta, se kyläkin suli suurimmaks osaks päivällä. Aamulla kuitenkin olin ulkona kameran kanssa ja kun kotipihasta ei löytyny mitää kuvattaa päätin kuvailla Rucaa





Huomenna yritän saada aikaan johdonmukaisemman postauksen.

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Se sinut saatteli selittämättä

Aluksi, uusi lukija, kiitos !
Eilen ei tapahtunut mitään, paitsi jaettiin ne kirjavinkkaus laput, ja mulla on huikeat yksi runon säkeistö mikä menee näin:

On meri suuri ja laineet sen,
nyt rantaan taas lyö vihmoen
kuin meri tuo,
myös tuska on.
Se suuri on,
ja rannaton.

Älkää vaan kysykö kenen tuo runo on, kun en tosiaankaan tiedä.
Kieltämättä vähän jo jännittää lauantai, ku sillon esitetää tää meidän juttu.





Tänään on aika kulunut aika kivasti kemian parissa, huomenna koe. Kauhee stressi tästä kokeesta koska tää on suuressa merkityksessä todistuksen numeroita ajatellin. Ihan jees osaan asita, pari juttua mitä en oikee viä osaa, pitää vielä kattella vähän.


Päätinpä ottaa tänään suurennuslasin alle tämän lumenen natural coden kuorintavoiteen. Itse tykkään tästä. Eniten mua ihmetyttää se miksi tämä kirvelee joskus ja joskus ei ? Tänään tulin siihen tulokseen, että oon varmaan laittanut kerralla tätä ainetta liikaa. Voide tuoksuu raikkaalle, ja sisältää sellaisia pieniä rakeita (?) mitkä kuorivat ihon. Itselläni tämä on vähentänyt nyppyjä huomattavasti, sekä nenän punaisuutta. Huuhdeltuaan aineen pois iholta, jäljelle jää raikkauden tunne. Itse käyttelen tätä 2 kertaa viikossa. Suosittelen kyllä tätä.

Joo, huomenna tosiaan on se kemian koe, ja sitten illalla mennään Kaisan kanssa leffaan kattoon Skavabölen pojat (kirjotin varmaan väärin, antakaa anteeksi) Jos jaksan, niin kirjoitan siit sitten jo huomenna mutta viimeistään perjantaina.

maanantai 2. marraskuuta 2009

Kun nähtykään ei olla ollenkaan

Heipsan, ja anteeksi kun kirjoitellut viikonloppuna vaikka, piti. Eipä sillä, mitään erikoista ei ollut tai tapahtunutkaan. Paitsi hiukset värjättiin ja ne näyttävä nyt tältä:


( en ( en kommentoi mun silmää...)
Aa tykkään näistä ! *___* Ja nää sopii mun mielestä paremmin kuin se haalea läiskä mustissa hiuksissa. Pitkästä aikaa oon tyytyväinen mun hiuksiin, saisivat kylläkin kasvaa.


Lakkailin kynnetkin eilen: kaksikerrota pinkkiä lakkaa, ja sit tein hammastikulla pistetä. Pisteittenkin jälkeen kynnet näyttivät mitään sanomattomilta, joten lakkasin ranskalaisen manikyyrin mustalla. Tykkään näistä.


Ingooratkaa lattialla näkyvä roina, ja pahoittelen naamasensuuria, mutta tänään se oli pakollinen

Hiatonhuppari - Seppälä
Myvin keikkapaita
Pipo - H&M
Housut - H&M
Korut - H%M ja Seppälä

Loppuun vielä kuva minkä otin viikonloppuna