sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

ilmoitus luontoinen asia

eli olen rippilerillä 29.6 - 6.7 että sillä aika välillä ei tuu merkintöjä. riparilta kai teen kuvapostauksen 8)

edit:
korjasin päivämäärät jokka oli väärin hehe 8D

torstai 25. kesäkuuta 2009

tuulesta riippuu, mihin pöly laskeutuu

tässäpä on se eilen ostamani vihko. oli pakko peittää koko kansi lähes kokonaan, koska vihaan unikko kuosia 8'D tossa on kuvien lisäksi eilisiä tarroja, pikaliimalla liimasin pari nappiakin. ride with the rockers on the GazettE:n biisi, ja mulla on joku pakkomielle laittaa se vihkonkansiin.

tällä todella hyvälaatuisella ja todella selkeällä kuvalla haluan havainnollistaa mun leikattuja hiuksia. näille ei tehty mitään ihmeellisempää, lyhennettiin toista puolta, ja sitten ohenneltiin, jotta nää olis helpompi laittaa. tykkään näistä.

panta ja aurinkolasit - h&m
koru - lahja, mutta veikkaan että ovat seppälästä 8'D
toppi - h&m
farkkushortsit - en muista, nää oli vanhat farkut ja tein näistä shotsit.
gladiaattorit - joku kenkäkauppa vammalassa

gladiaattoreista sen verran, koska nehän kalvoivat kantapään yläpuolelle ei rakon vaa semmotten jännän jonkun, ja se alko vuotaa jotain ihme juttua ja sitten valittelin koko päivän et mun kantapää valuu. porukoitten mielestä se oli huipaisan kuuloista.

huomenna tuskin tulee merkintää, joten lauantaina kaiketi. ainii, kuvia en saanut pirasen mökistä, koska unohdin kameran kotiin hehe 8'D

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

neonvalot nimes kirjoittaa, seiniin kuvaas heijastaa

kun haettiin mun virallinen mopokortti tänää vammalasta, ni halusin käydä tiimarissa. mukaan tarttui pikaliima ( 1. 50 €) jota ajattelin käyttää kun alan tekemään vanhoista pikkuleluista koruja. halusin myös tarroja kännykkää varten, koska osa edellisistä oli tippunu pois, molemmat tarra-arkit maksoivat 2.50 euroa.

noita hopean värisiä helmiä tulen ehkä käyttämään askarrellessa, en ole varma. jos en käytä niin rahallinen menetys ei ole suuri, sillä ne maksoivat 1 euron. mun ripari on ens viikolla ja haluan ottaa sinne vihon, johon voin piirtää, kirjoittaa ja antaa muitten kirjoittaa kaikkee fiksua. mulla oli kyllä jo yks vihko, mutta se vähän muuttu epäilyttäväksi 8D en itse pidä vihkon nykyisestä ulkonäöstä, mutta ajattelin vähän tuunailla sitä, laitan varmaan sitten kuvan tänne, jos muistan. vihko maksoi 2.70 euroa.

huivi - citymarket
aurinkolasit - h&m
kraka - cybershop
t-paita - h&m
shortsit - joku urheilukauppa, ja vielä poikien puolelta
kengät - kenkärepo

tolta siis näytin kun lähdettiin sielä vammalassa pyörähtämään. kun tultii kotii vaihdoin aika pian mun punaset farkut, koska lähdettii kaisan kans mopoilemaan. tällä kertaa en sammuttanut mopoa kertaakaa, evosin vaan sen kanssa että olisin saanut mennä ensin, mutta jäinkin odottamaan.

myöhemmin illalla menin samin kanssa kalaan ! ei kyllä saatu ku pari vaivaista särkee, mutta ei se mitää. kun tultii sieltä meinasin pyörtyä, koska en ollu syöny tai juonu koko päivänä oikein mitään.

lopuksi esittelen tämän hetkiset kynnet :

...aika huolellista? lakkasin nämä yöllä, enkä jaksanut käyttää teippejä. en muutenkaan tehnyt kovin huolellisesti sillä otan nää sunnuntaina pois, ja lakkaan jokku yksin kertaset kynnet, joiden lakkausta on helppo korjaila rippileirillä. mutta: valkoinen lakka on dependin, kuten tuo oranssikin. vihreä on taas wild'n crazyä. musta näistä tuli ihan jees, ja lakkaan joskus toistekkin raita lakkauksen, tosin huolellisemmin. huomioikaa, olen melkein kokonaan jaksanut siistiä nämä.

huomenna meen kattoon sitä rippijuhla paikkaa, ja otan sieltä kaiketi pari kuvaakin, ja saatte sitten vähän kuvaa millaisessa paikassa ne pidetään. sen lisäksi mulla on huomenna parturi, joten kuvaa myös uusista hiuksista on luvassa.

maanantai 22. kesäkuuta 2009

miltä se nyt tuntuu, kun on vippi vaihtunut porttikielloksi?

jee tänään on jokseenkin laadukkaampia kuvia, ja tulossa onkin valokuvapostaus !


jos multa kysytään, mikä on lempijuomani kesällä, vastaus olisi jääkahvi. oikeasti, tämä on ihan järkyttävän hyvää jos muistaa laittaa sokerin, toisin kuin minä tänään hehe. jos jotain sattuu kiinnostamaan miten tätä tehdään niin tässä ohje: ota kuumaa kahvia, sekoita tässä vaiheessa sokeri jos käytät ja puoli teelusikallista vanilja-jauhetta sekaan. sekoita. laita tämän jälkeen kahvi kylmenemään esim. jääkaappiin. kun kahvi on kylmää, lisää maito ja jäät.
yksinkertainen, ja hyvä janojuoma.

Lihavointioltiin kaisan kanssa pyöräilemässä ! käytiin ruoskintapaikalla. paikalla ollaan ruoskittu ihmisiä öö.. joskus kauan sitten 8D. laitoin itteni sillee hassusti siihen paaluun kiinni, ja kaisa otti kuvan, joka ei ollut kovin edustuskelponen. ei tämäkään mikään järin ihana ole mutta ei se mitään. huutelin tuolta kiveltä että oon mufasa.


sitten pysähdyttii sarkia-näyttämölle kuvailemaan. pitkästä aikaa oli taas mukavaa kuvailla, kun se on vähän "jäänyt" nyt kyllä syytän tästä eniten kehnoja ilmoja, jotka eivät ole kovin suotuisia ulkoilulle.
koska se sarkia-näyttämö sijaittee salmessa (?) ni halusin ehdottamasti päästä liottamaan jalkoja veteen, koska mun gladiaattorit oli kalvanu mulle pienet rakot kantapään yläpuolelle. aa teki kyllä niin mennä uimaan ettei mitään rajaa. huomenna on pakko päästä !
siellä mulle tuli ihana kesäfiilis, jotenkin semmonen vapaa olo ja sitten oli vaan ihana vaan kävellä siellä heinikossa vaikka poltinkin jalat pari kertaa nokkosiin hehe 8Den edes tykkää mansikoista, mutta kun kaisan kanssa löydettiin lähes kypsiä metsämansikoita tuli kauhee himo mansikoihin, tai siis juuri metsämansikoihin. omnom, mun piti viä laittaa tänne semmonen yks siisti höyhen kuva mutta unohdin ladata sen koneelle, joten ehkä huomenna.

onko parempi jos koitan kirjottaa hieman enemmän kirjakielellä ?

sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

koetapa estää mua sinuun tarttumasta

ihan ensiksi pahoittelen jo etukäteen tämän postauksen kuvien huonoa laatua, joka johtuu siitä että patterit olivat vähissä eikä tää nyt tarkentanut kamalan hyvin, mutta eiköhän yhdestä huono kuvaisesta merkinnästä selvitä. tää on enemmänkin sellainen mitä tuli tehtyäkään tänään, mutta mitäpä siitä.


eilen siivosin kaapin joka on mun huonetta vastapäätä, ja sitä tavaraa riitti. kuvassa kaikki kamat ei ole edes lattialla. suurin hämmennys iski kun löysin kaapista muovikassillisen kiviä. jossain vaiheessa kun siivosin iski kamala epätoivo ja menin ruikuttamaan porukoille että tarvitsen apua, mutta eihän ne auttaan tulleet. ihme kylläkin sain tämänkin siivottua, vaikka aikaa kuluikin se 3 tuntia. jea, kuten sanoin sain sen siivottua, ja sain tänää kantaa mun vaatteet sinne.. näyttää aivan kun ne hukkuisivat tuonne koska kaappi on iso, edelliseen kaappiin verrattuna. sori kummallinen kuvakulma kaikkee. tarkempi vaatekaapin esittely on tulossa sanotaanko vaikka.. joskus syksyllä 8'D
voidaan kai sanoa että mulla oli tänään vähän tylsää? tuli katteltua pitkästä aikaa lehmäjengi, joka oikeastaan huvitti mua: "mulla on ricon satula, mulla on ricon satulaa" tosin että tein kesätöitä tän leffan lomassa.

housut - en muista
paita - villihinta
vyö - kirppis
kaulakoru - by kaisa 8'D
lasit - lahja ( h&m )
panta ( ei näy ) - h&m

ingooratkaa mun tooosi toosi söpöt ilmeet, ja se että peili on paskanen ^^

tänään tein oikeasti jotain historiallista: kävin ajamassa ekaa kertaa mopolla iskän kanssa ! en tiedä miks mutta mua pelotti vähän ennen ku lähdettiin. ekat ajatukset oli ettei tästä tuu mitään, varsinkin ku sammutin mopon vahingossa ekaan risteykseen kun unohdin painaa kytkimen alas, mutta loppu ajo sujuki ihan hyvin. joo kaikkia kiinnosti 8'D

huomenna öö.. samantapainen postaus kaiketi, tosin laadukkaammilla kuvilla.

perjantai 19. kesäkuuta 2009

odotanko turhaan sua sittenkin?

meillä oli sakkemiitti ja makaroonimiitti, ja niissä tapahtu vaikka mitä, laskettii virtaa, ja sitten paloin vähän auringossa ja sitten sonja vähän kirjottelin mun selkään kaikkee 8'D sitten kaisalla luettii demejä ja tuli kauhee shoppailu himo ja aa, ei oo rahaa. sitten mul oli molemmissa miiteissä mukana vihko, josta aioin pistää pätkän, mut ne tekstit on turhan laatuja hehe. enempää en ala nyt sitte selittelee muuten tulee liian sekalainen selostus.


mun nää lasit ei oikei diggailu makaaroonimiitistä. niistä katkes toinen sanka ;____; mutta ajattelin tehdä näistä korun, joten nyt olen katkaissut myös toisen sangan näistä. laittelen sitten siitä kuvia kun ensin jaksan tehä sen.


hee kaisalla aloin repiä kynsitarroja pois. olinpas tyhmä koska ne kynnet oli hienot. en osaa elää ilman kynsilakkaa, joten tänään oli pakko lakata uudestaan. laikasin rimmelin 60 seconds sarjan mustalla kynsilakalla, ja sitten laitoin päälle oriflamen visions:in glitter lakkaa. en jaksanut siistiä reunoja hehe.


ja sitten tältä näytin tänään.
housut - h&m
paitamekko - h&m
koru - seppälä
loput ovatkin sitten jostain. meikki onnistui täään hyvin, ja meinasin laittaa tänne ihan naamakuvankin, mutta kun siirsin sen koneelle niin huomasin että lagasin siinä vähän turhankin kanssa.

mitäs muuta.. AINIIN ! kiitos 15 lukijaa. ihan kivasti tällä blogilla on lukijoita kaiketi 8'Dmutta mutta, varmaan jotkut tarkka silmäiset ovatkin varmaan havainneet että täällä on uusi ulkoasu, kommenttia olis iha kiva saada.

lopuksi kerron miten tänä vuonna vietän juhannusta: limua, sipsejä ja valkosuklaata.
huomennakin koitan saada jonkun jutun aikaiseksi

mutta: HYVÄÄ JUHANNUSTA

tiistai 16. kesäkuuta 2009

minä en tahdo tapella, enkä siedä sopua

oon vaikka kuinka kauan höpöttäny että teen merkinnän kynsilakoista, ja viimein teen sen, oikeesti ! kynsilakkoja mulla on 25 tai 26, ja aina on pakko saada lisää. aika hupsua että mulla on nykyään kamala kynsilakka addiktio ja pari vuotta sitten en voinut sietää lakkaa kynsissä, se tuntui silloin inhottavalta. nykyään lakkaa on aina kynsissä.


tässä ovat kaikki rimmel merkkiset lakkani. minusta rimmelillä on laadukkaita lakkoja, itse tykkään eniten 60 seconds lakoista, vaikka ne eivät kuivu oikeasti niin nopeasti. tästä sarjasta löytyy kirkkaita, ja puhtaita sävyjä. I ♥ lasting finish sarjassa on tummempia, hieman hohtosävyjä, ja näillä lakoilla kestää kuivua. toisaalta tässä sarjasssa on jänniä sävyjä joista tykkään, esimerkiksi toi tummanvihreä on kiva, vaikkakin on synkkä. toi sininen on yksin tylsän värinen, mutta kun lakkaa kynnet vaikka sillä ja tuolla vaaleanpunaisella ni kynsistä saa aika sulot. ja sitten on toi päällyslakka, jota käytän aluslakkanakin, kuivuu nopeasti ja on mielestäni ihan hyvä laatuista.


nämä ovat jotain aika vanhoja lakkoja, eikä laadussakaan ole mitään erityistä kehumise aihetta, mutta joskus tulee käytettyä tehostamaan jonkin toisen lakan sävyä. (huomioikaa kuinka oon murhannut yhden korkin)


nämä kaikki lakat olen saanut mummultani, joka aina tilailee kaikkee laatikkoihinsa ja antaa ne sitten pois. pidän itse todella paljon tuosta harmaasta glitterlakasta, koska sillä saa prinsessa vivahteen. myös tuo pronssiin vivahtava kynsilakka on mukavan näköistä kynsissä. tuota kolmatta, lilertävää (on sana !, microglittereitä täynnä olevaa en käytä usein, en vain pidä siitä 8'D


aa natural codet on rakkaus. niillä saa ihanan hennon värin kynsiin, ja muutamalla lakkakerroksella saa aikaan upean hieman hohtavan lakan kynsiin. tuota punaista olen käyttänyt vain kerran, koska musta se on jotenkin tätimäinen.


vaikka seppälä onkin halppis kauppa, niin sieltä saa silti laadukkaita lakkoja, halvalla. itse pidän etenkin wild & crazy lakoista, sillä niistä löytyy monenlaisia sävyjä, ja värejä.


aa nämä ovat rakkaus, paitsi tuo vaaleanpunainen missä on liuskaglitteriä.. se ei lähde kynsistä itkemälläkä'än, ehkä siksi kutsunkin sitä kynsien tappajaksi. muuten pidän dependin lakoista, ne ovat laadukkaita, sekä kestävät kauan vaikka ovat pieniä pulloja.


lopuksi sitten henkilökohtaiset suosikkini lakoista. en ny lähde mitenkää erityisemmi aihetta perustelemaan, koska siihen moniakin syitä miksi juuri noi lakat ovat suosikkejani.



tässä ovatkin tämän hetkiset kynet. mää tykkään näistä ku nää on tämmöttet söpöt. prinsessa maiset njeh? nämä on lakattu vaaleapunaisella rimmel 60 seconds lakalla, ja vaaleavihreällä lumenen natural code lakalla. sitten koristelin kynnet kynsitarroilla, ja laitoin päälle vähän oriflamen visions glitter lakkaa.

huomenna saket tulee kaisalle, ja sit meillä on kovat kaisansynttäri sakepileet, ehkä bloggailua siitä. mitään ihmeempiä juhannussuunnitelmia mulla ei ole, mutta pitää kattella josko sitä jotain keksis.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

ei ole mitään hävittävää, joten lähdetään

eilen en jaksanut enää alkaa raapustelemaan tampereen reissusta, joten kirjoittelen siitä nyt. kaikki tarvittava löytyi, ja rahaa kului ihan kiitettävän paljon.


tällainen on sitten rippimekkoni. tää tuotti aluksi hankaluuksia kun sovittelin tätä, koska en tajunnut että se vetoketju aukeaa niin alas, olinpa tyhmä. lisäksi vaikka tämä on kokonumeroa 32, tämä on iso mulle. onneksi yksi tuttu varmaankin pienentää yläosan sopivaksi. tykkään tästä vaikka tää on olkaimeton. tämä ostettii haloselta ja maksoi 129 euroa, äiti maksoi.


elämäni ensimmäiset korkkarit. nää on ihanat, ja tykästyin tohon kiilakorkoon ! mittasin kotona, niin toi korko on 7 senttiä, näytämpä hitusen pidemmältä. vaikka nää on ensimmäiset, osaan kävellä näillä ihmeellisen hyvin, luulin että olisin naamallani heti muutaman askeleen jälkeen mutta enpä ollutkaan. nämä ostettiin mekasta, ja hinta oli 40 euroa, äiti maksoi myös nämä.


rippivaate ostosten jälkeen kipittelin fantasiapeleihin. löysin sieltä D.gray-man 3. jota ei koskaan ennen ole ollut siellä kun olen käynyt, ja nyt oli. pakkohan se oli ostaa, katsoin hinnastosta että maksoi vaan 8 euroa, niin otin sitten tuon 4. pokkarin, koska fantsussa ei tule kovin usein käytyä, yhteensä siis 16 euroa.


kun oltiin syöty, poikkesin myös europe housessa, ja mulla kesti pieni ikuisuus löytää tää laukku sieltä. mutta löysimpä kuitenkin. noi kaks vetoketju juttua tos edessä on hienot, ja sitten rakastan tota kalanruoto juttua. maksoi 12.90 euroa muistaakseni.



söpöjä kynsitarroja ! oli pakko saada. päätin että kasvatan kynsiä, ja sit ne on hienot ku koulu alkaa, ja sitten mulla on söpöt kynnet njeh ? maksoivat kumpanenkin 2.90 euroa.


tää on hassu ! sekä yhen koko numeron liian iso mulle, mutta eii se mitään 8'D mun mielestä ihanan jotenkin lapsekas ja söpö. eli pakko oli ostaa, hinta jotain 7.90 euroa h&m:stä.


en oo ikinä löytäny näin montaa rannerengasta 4.90 eurolla ! tätä voisin melkein kutsua päivän löydöksi.. tai en nyt ihan mutta melkein. näitä kuluu, koska mulla joku taipumus tuhota näitä. nämäkin on henkkamaukkasta.


vaadin, että saisin käydä koskikeskuksessa. siellä suuntasin suoraan kicks:iin. suurta huvitusta aiheutti se että dependin kynsilakkoja kolme yhdeksällä eurolla, ja nämä tekivät yhteensä muistaakseni 8.20 euroa ? what hell.. samapa tuo. päätin että rippijuhliin laitan alle tuota valkoista alle ja vaaleanpunaista päälle.


myös koskan seppälässä tuli käytyä. ja siellä oli tarjous että sukat, legginsit ja sukkahousut 3 kahden hinnalla. pitipä sitten hyödyntää tuokin tarjous. eli kolmet neonväriset caprilegginssit tarttuivat mukaan.


ja sitten halusin jonkun vaatteen minkä kanssa voin legginssejä käyttää. nämä öö haalarit (?) tarttuivat mukaan 24.95 eurolla, myöskin seppälästä. näiden ostoa harkitsin varmaan viisi tai kymmenen minuuttia, mutta nyt oon tyytyväinen kun ostin. jalassa ovat neonpinkit leggarit


ja sitten.. tältä näytinkin tänään.
t-paita - seppälä
haalarit - seppälä
legginssit - seppälä
sukka - citymarket.
loput asusteet sekä korut ovat hajanaisesti mistä sattuu

miten niin mulla on vaatteita seppälästä ? mutta joo.

seuraavaa merkintää ehkäpä huomenna.

maanantai 8. kesäkuuta 2009

seisaaltaan ei kukaan hurraa

kolmen viikon päästä rippileirillä.... tosi kiva. mutta sitä odotellessä. tällä viikolla tulee varmaan kunnon "asia" postaus varmaan lauantaina, kun käydää tampereella ostaan se rippimekko (VIHDOIN) mutta ennen sitä voin plokata tällaisen ei niin olennaisen merkinnän.


innostuin lukemaan, kiitos villimies ja pakkopaita kirjan, mikä oli oikeasti tajuttoman hyvä. tänään siis kävin kaisan kanssa uudelleen kirjastossa ja lainasin samalta kirjailialta kaksi kirjaa: tarjolla tosi rooli ja pintanaarmuja, pihlström. ja sitten tuon vahinkorakkaus, nimi oli niin kivan kuulonen, vaikka nyt mitä olen lukenut 20 sivua niin vaikuttaa tylsältä, mutta toivottavasti paranee loppua kohden.



tänäänpi näytin tältä. farkut ovat oikeasti aika vanhat, ostettii mulle varmaan kun kuudesluokka loppui, nää ei varmaa menis mulle jalkaan jollen olisi repiny näitä. tuon vyön laitoin tuohon tollee noin jännästo, ja sitten sain siitä mustelman ku se paino silleen ikävästi, paidat ovat molemmat h&m: stä ja sitten öö korut vähän sieltä sun täältä 8D

oli aika tärkee merkintä, ja en jaksanut tarkistaa kirjotus virheitä. olenpa laiska, mutta viimeistään lauantaina palaillaan ~

perjantai 5. kesäkuuta 2009

elämä on laulun haaveunta

tänään sitten laitoin herätyskellon soittamaan, etten nukkuisi kamalan pitkään. hyvin pääsin ylös ja kymmenen aikoihin pyöräilin kauppaan. koska olin eilen illalla päättänyt leipoa suklaapalakeksejä ni piti se suklaa hakea kaupasta. kauppareissu oli aika ihana kun siellä oli vanhusten vallankumous ja sitten oli kaikenkukkuraks toripäivä ni voi jes. kun olin lähdössä siit kaupan pihasta ni joku papparainen tuli puhuun mulle, kuinka pyörällä ei saa ajaa ylinopeutta ja jotain muuta, en jäänyt kuuntelemaan 8'D



.. näitä oli aika mielenkiintoista tehdä, kun olin ottanut näiden ohjeen joltain virherpiipertäjältä, joten piti vähän miettiä millä aineilla pitää korvata jotkut aineet 8''D kun olin ekaa pellillistä laittamassa uuniin, ni eikö sitten sami (isoveli) koputtanu keittiön ikkunaan, sain kohtauksen... puheltii niitä näitä ja sit sami lähti hakee karvaranteilta kebabbia. toisen pellillisen unohdin uuniin koska tein nuudeleita samalla, melkein poltin nää.

ku sami tuli meille syömää ni sain samilta hampurilaisen ~ ♥ söin sen, nuudelit ja sitten osan samin kebabista 8'D


joo-o, tässä on sitten se mun vähän tuunattu paita 8'D tästä tuli ihan siisti omalla tavallaan. tää paita on varmaan 3 vuotta vanha, ja näin ollen raaskin saksia tämän. on varmaan sanottamattakin selvää, että tuunattu paita on tuo punainen 8D


en varmaan ole koskaan laittanut tänne koirani kuvaa? no tässäpä se on, kerrankin se oli tarpeeksi kauan liikkumatta.. (joo, oli vähän offi)



naurakaa ihmiset mun ilmettä
tämän näköisenä sitten liikuin tänään ulkona, ed-takiksi kutsun tuota punaista öm.. kuitenkin, jonka oon tehny itse (sen kyllä huomaa) mutta joka tapauksessa pidän tästä. takana lukee anti pop, jolla lähinnä viittaan the GazetE:n biisiin.

tänään kävin porukoitten kanssa kiikoisissa tilaamassa meille takan, eli siis periaatteessa minulle turha reissu, mutta tykkään istua autossa. arhm hieman harmittaa kun en pääse vielä tänäkään viikonloppuna tampereelle kun iskän auto on rikki, eikä se uskalla lähtee sillä tampereelle.

MUUTEN haluaisin kysyä teiltä arvoisat ainakin 14 lukijaani, mistä haluisitte että kirjoittaisin? olisiko kiva jos tekisin merkinnän turhista/hyödyllisistä tavaroista, tai lempikoruistani vai kirjoittaisinko kynsilakka-arsenaalista? joka tapauksessa ihmiset ehdotelkaa aiheita !

ps. unohdin valittaa siitä kuinka mun isosisko stalkkaa mun blogia
pss. oona osti vauvaöljyä 8'D

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

tällaista on ehkä olla nuori - ilman huolta

mun piti bloggailla eilen tai toissa päivänä, mutta se vähän jäi 8'D mutta joo, eli nytten tuleepi vähän juttua myös siitä mitä on tapahtunut !


voin sanoa itsekkin etten söisi tota, mutta kun tein sen itte ni tiedän mitä siinä on. joo eli nuudelikeittoa ja hyvää oli paitsi laitoin vähän liikaa chiliä 8'D tätä tein maanantaina ja tiistaina. tänään tein kanaa ja riisiä.. ( mikshän kerron mitä söin -.- )


hahaa kerrankin jaksoin lakata tällain vähän erilaisemmin mitä yleensä. toi vihreä lakka on rakkaus nro. 1 ja tuleepi olemaan käytössä useinkin ! mustat pilkut tein semmottella tikulla. vihreän lakan ostin seppälästä vähä aika sitten.

maanantaina kävin vähäsen vintillä tonkimassa, ja löysin kaksi ihan kivaa paitaa, jotka ovat vähäsen lyhkäisiä mutta ei se kai ainakaan näin kesäisin haittaa. paidat ovat kuulemma äitin vanhoja ovat 15 - 20 vuotta vanhoja.

vähän vaatteisiin littyvää, eli en saakkaan sitä backstreetin hupparia, koska ne on loppunut, ja tälla kertaa päätin olla fiksu, ja armahtaa rahapussia, eli en osta mitään sen hupparin tilalle, mutta sitä laukkua odotellessa ~

ja palaten eiliseen ! oli varsin rattoisaa..

eli siis, meillä oli miitti tuossa suuuuuren suuuuuressa keskustassa, rahoitettiin paikallisen kaupan toimintaa varmaan 30 eurolla. suurta naurun aihetta aiheutti sellainen violetti tutti frutti pussi, tai paremminkin sen sisällä olevat karkit. lakukarkit aiheuttivat naurua sekä muodollaan, joka muistutti paskakasaa ja nimikin oli lakupyörre. miia (?) saikin kuningas idean kutsua niitä karkkeja lakupasskapyörteiksi, tämä huvitti kaikkia aikaslailla.
sitten me mentiin lostaan marenkia joka kuitenkin oli pahaa, ja kirjotin kaupan pihaan moi luuseri, ja sitten tuli paniikki ja menin ostamaan hätäpäissäni vishyä ! olis ehkä riittäny joku pelkkä vesi 8'D ja kun tulin kaupasta en jaksanu pestä sitä kuitenkaa vaan roiskasin vähän siihen päälle, nyt siinä sitten lukee vaan moi luuri. miitin lopuksi ostettiin MUN RAHOILLA osaksi kokis pullo, jota ravistettiin ja avattiin, kuohus muuten harmillisen vähän. loppuen lopuksi lopun kokiksen loo roiski mun päälle.


sitten olin ollu kotona varmaan tunnin ni laura soitti että pääsenkö yöks, ja sitten vaan vähän puhelin porukoille niin sitten sain luvan mennä. sitten nähtii lauran ja emmin kans kuollu käärme, ja se oli ihan littana, sit otin sen käteen ni se oli semmone läsähtänee tuntunen. tästä hetkestä voimmekin hypätä suoraan siihen että kello onkin noin puoli kaksitoista jolloin lähdettiin asuntovaunusta (kyllä juu, nukuimme siellä) ulos. käveltii semmoisen pellon tai niityn tai minkälie halki, ja sitten mentiin vanhalle juna-asemalle, ja se oli melko karmaiseva paikka. hengailtii siä varmaan jotain öö 10-20 minuuttia sitten tuli juna ja se oli aikas coolia. sitten maattiin vaan keskellä autotietä ja soitettii miialle ku kello oli puoli 1. sitten mentiikin takas asuntovaunulle ja soitettiin yhdelle tyypille pari pilaria HALOO 8'D sitten jätettii yöks lämmitys täysille kun meillä oli illalla vähän kylmä, mutta aamulla oli jokseenkin kuuma 8D jätin varmaan vaikka mitä pois, mutta olin illalla kamalan väsynyt, ja en muista siks.

tänään käytii katsastuskonttorilla, ja mulla oli mopokortin teoriakoe ! hihih pääsin läpi ! oli vain yksi virhe jossain tilannekuvassa, mutta oikeesti vähän jees kun voi lähtee vaan eikä aina tarvii porukoilta kyytiä, tämä sitten kun oon päässyt vasemmalle kääntymisen pelosta 8'D

anteeksi tällainen epäselkeä merkintä mutta oli aika paljon kerrottavaakin.
ps. vistlip tsukiin !